0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
tarafından kapalı
27 aylık kızım dün akşamdan beri bezini bağlayamıyorum daha doğrusu izin vermiyor kakasınıda yaptıgında silmeme izin vermedi. Bugün kakasını yaptı yine silmeye çalışıyorum bi görseniz bi ağlıyo ki sanırsınız birisi bişey yapıyor aynı şekilde bezini bağlamama izin vermedi ama bağladım bi şekilde öyle güçlü kü bacaklarından tutup bezini zor bağladım dün akşamdan beri bunu belledi ilk defa niye böyle bişey yapıyo anlamadım bez bırakma işini yazına bıraktım 3 yaşa doğru başlıcam ikinci kızım geliyor perşembe sezeryana giricem. Yani sorum kızımın bu tepkisi neden böyle bişey yoktu ortada dünden beri bunu yapıyor bi bezi baglatıp sildirmiyor görseniz nasıl ağlıyo durmuyo :/ 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(2,019 puan) tarafından
Bende tam diyecektim ne güzel tuvalet eğitimi ver diye

Ta ki sezeryan olacağıma kadar:-\
(476 puan) tarafından
İlki normal olmadı sezeryan olduğu için buda sezeryan canım. Sence kızımın bu tepkisi neye durduk yere dün akşamdan beri bunu yapıyor hele bugün bezini değiştirdigimde bi görsen beni rezil etti ağlıyo degiştirmeme bağlamama izin vermiyor
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından

26 aylıkken  bezi bıraktık hiç bekleme tam zamanı benimmkide gece uykuda çıkarıp besigin dışına atıyordu hemen basladim

İnan bana 3 yaş daha zor şimdi hazir istekliyken hemen başla.

3 gun kavramı tamamiyle 1 haftada çiş kaka bitti
(4,173 puan) tarafından
Olsun sen başla korkma demek ki vakti şimdi.
Evde birileri olur yanında wc oyuna çevirir sözlü olarak ilgilenmiş olur takdir eder gozinden kaçırmamis olursun (lazimlik al sıcakta icerde yapsın)
Kalabalıkta daha çabuk gaza gelip ogreniyorlar
(476 puan) tarafından
Hastanede kardesini gördükten sonra babaannesine vericez götürecek zaten sadece bi gün kalıcam hastanede eve geldiğimde anca bi ay içinde baslarım diye düşünüyorum ama ben yazın başlamayı düşünüyordum daha konuşmuyor cümle kurmıyor
(4,173 puan) tarafından
Zaten max 2 ay içinde konusmayada başlar tam zamanı birden açılıyor dilleri.Valla canım sen bilirsin krizi fırsata çevirme şansın var. Yaza iki tane hareketli minnosun olur
(476 puan) tarafından
Benim kızın konusacagını sanmıyorum ya geç konuşacak gibi şimdi yatırırken bile babasıyla zor tuttuk iyi kötü değişebildim hiç iyi olmadı bu şimdi kaynanam nasıl degiştirecek onu düşünüyodum
(4,173 puan) tarafından
Zorlama uykuya dalsın öyle yap sende hem yatmadan önce sinirlenmemis olur sizde rahat edersiniz
Valideye sorun çıkarmayabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde duygumiray (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (476 puan) tarafından soruldu
0 oy