0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
......

11 Cevaplar

+1 oy
(4,685 puan) tarafından
Madem kutluyorsunuz bari hakkını verin hindisiz olur mu hiç hindi yap ortaya koy doluşsunlar üstüne yesinler 
(46 puan) tarafından
Ahaha doluşsunlar çok güldüm:)
(4,685 puan) tarafından
Hahahah çoklar bacım anca öyle olur
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Ama yılbaşı kutlayanlar genelde yemeklı yapıyor o yüzden eşin öyle demiştir. Kutlamam ama kutlayan herkes yemek saatinde gidiyor yanı
(46 puan) tarafından
Bizim aile komple alkol kullandigi için meze hazırlamak istemiştim sadece. Peynir tabağı -meze - kuruyemis vs
(262 puan) tarafından
Demiş bulundun bir kere eşini kırma mahçup olmasın yap bir şeyler sen teklıf etmışsın:⁠-⁠)
(46 puan) tarafından
Yapamam dedim ben yaparım  sana yap diyen yok dedi:))
0 oy
(4,254 puan) tarafından
Bence hata basta herkesi evine toplamakta. Bigun uykusu sassaydi bu kadar eziyetin olmazdi. Yilbasi kutlamaya cagriyosan genelde yemekte birlikte yeniyor yani yesin gelsin olmazdi zaten.
(46 puan) tarafından
Ah keşke.nerden bileyim böyle olacagini
(4,254 puan) tarafından
Yani basit yemekler yapabilirsin ya da yaptirabilirsin cok kalabalik. Bi corba pilav yanina da etli bi yemek yeter. Ya da direk pide lahmacun o tarz bisey yaptirip onden corba verebilirsin.
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Lahmacun yaptır ya da pide  o kadar kişiye ancak bu yemek gider cnm
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Öyle çok yemek yapmana gerek yok canim. Zaten meze cips meyve falan daha çok yeniyor yılbaşı akşamı 
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Canım samimiyet varsa gelecek olanlarla konuş yemekleri paylaşın. Biri meze yapsın birisi salata vs. Bir de naçizane tavsiyem beben bugün uyumaz yarın uyur ama sen nerede hazır yemek bulduysan oraya damla :P 
0 oy
(3,937 puan) tarafından
Herkes evinde birseyler hazırlayıp sana getirsin vakit varken ara soyle 7 aylık bebekle zor olur canım 
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Mangal yaksın esin sen salata turşu ayran yap

Yada tavuk yada et sote yanına pirinç pilavı salata ayran turşu meze kuruyemis cips hazir alın.
0 oy
(201 puan) tarafından
Sen vur ôldur onu ben icerde bakcam sana :))
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Ya madem yemekli ağırlayamayacaktın neden herkesi davet ettin siz çekirdek aile olarak kendi kendinize kutlasaydınız hem kendi evinize davet edip hem de yemek yiyip gelin demek ne mana :) 
(46 puan) tarafından
Ben sadece gorumcemi çağırdım.
(17,914 puan) tarafından
Ay ne düşüncesizlik kız o zaman de görümcene büyükse abla ben küçücük çocukla bu kadar şey yapamam diye yardım etsinler veya gelmesinler
0 oy
(567 puan) tarafından
Valla biz burda akıl veriyoruz da orda aklı selim insan yokmu, gelmiyor mu akıllarına ... Bak yine sinirlendim... 
(46 puan) tarafından
Yok eşimin ailesi böyle.kahvaltiya çağırırım akşam yemeğine kadar otururlar yer giderler :))
(567 puan) tarafından
Sen ne yap biliyon mu. Deki biraz rahatsızım çoxukta var, kayınvalidemlerde toplanalım bu sene diye, eşine de.
Eşin annesine desin. Eşim hasta biraz çocukta küçük... Sende oraya git odanın birinde takılırsın doyurdum uyuttum felan...
(46 puan) tarafından
Kaynanam sehir dışından geldi zaten kaynanam aşırı tembel bir kadın. 1 ay bende kalır 1 çatal kaldırmaz 1 tas corba yapmaz. Lohusayken geldi sözde bana bakmaya, 3 öğün yemeğimi ben kendim yaptım bi de karının karnini doyurdum:)))
(567 puan) tarafından
İşte bu yüzden yap, de bir de kaynana elinden yiyelim de :) :D
Al sana bahane gibi bahane.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
16 cevap 515 göst.
0 oy