0 oy
106 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (727 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bişey danışmak istedim kızçem duymuyor diye yüzde doksan üzeri rapor u var ve bakım maaşı alıyorum üzerine araba çekmeye niyetimiz ama fazla birikimimiz yok devlet yüzde 40 ınu karşılıyor geri kalan ücret taksite bağlanabilir mi acaba bu şekilde araba alan var mı beni aydınlatırsanız sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
taksit yapan firmalar oluyor ya da kredi çekeceksiniz 
(727 puan) tarafından
Eşim krediye karşı faize bulaşmam diyor bu yüzden taksitle olursa öyle alalım diyor maaş tan kesme gibi bi durum var mı peki
(13,439 puan) tarafından
onu galerilerle görüşmeniz lazım, mesela tog da 3 sene vade farksız satış sunuyor devlet ama atıyorum dacia böyle bir şey yapıyor mu bilmiyorum. maaştan kesmeyi bankalar yapar, galeriler elden ya da eft ile falan ister büyük ihtimal
(727 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Hayır engelli kişinin üzerine aldığınız için peşin olarak alıyorsunuz kredi imkanı ÖTV indirimi olmayan arabalara sağlıyorlar eşim aldım bir ay oldu kredi falan da vermiyorlar sorduk 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Arabayi indirimli alıyorsunuz ama bankalar raporlu arabaya kredi vermeye yanaşmıyor. Sadece Türkiye Finans veriyor. Biz de faize karşıyız. Katılım bankası olduğu için biz oradan aldık. Ama onun da tamamını vermiyor. Biz geçen sene yalnızca 280 bin cekebildik. Gerisini hep ondan bundan borçlandık. Eğer elinizde biraz birikmişiniz yoksa zaten ödeyeceğiniz meblağ normal bir araba fiyatını buluyor. Kar payı vs eklendiği zaman. Altın dolar borclanirsan o da cabası
(727 puan) tarafından
200 bine yakın birikimimiz var öyle yüksek bakmıyoruz 800 900 bin civarı 1 milyonu geçmeyecek bi araba düşünüyoruz
(1,113 puan) tarafından
Alacağınız araba raporla tahminimce 550 bin gibi birşey tutar o zaman. Ben bu seneki fiyatları bilmiyorum ama alacağınız model de sınırlı zaten. 200 birikmiş varsa 350 kadar bi açık kalıyor. Banka 250 verse, 100 de borç alırsınız bi yerden
(727 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı olsun inş ve teşekkür ederim ❤️
(1,113 puan) tarafından
Rica ederim. :) Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah ödeme kolaylığı nasip etsin alırsanız
(727 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Taksitli olmiyor diye biliyorum yeni aldık bizde

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 120 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Npp (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Summer33 (1,229 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynnpp (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 136 göst.

411,076 soru

12,373,605 cevap

42,632 kullanıcı

Kategoriler

...