0 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 3 buçuk yaşında ikizlerim var hamile olduğumu öğrendim seviniyorum ama bir yandan çok korkuyorum nasıl bı hayatımız olacak hepsine yetebilecek miyim beni neler bekliyo hayatimi nasıl kolaylaştırırim 3 çocuk annelerinin tavsiyelerini istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,485 puan) tarafından
Canm once kendjnj uzme rabbim aratmamjs bi guzel kapi daha acmis sana.benmde 3cocugum var sonuncya hamile kaldgmi ogrendgmda cok agladm ettm ama sonra toparladim kendimi.tek arti yönum kizlarim buyuktu 6 ve 8yasndalardi.ilk dogum yaptigmda cok zorlamdim cunku yanmda kimse yoktu esimjn izni bitince 3cocukla tek kaldim rabbm yaryardetti.ilk 1ay duzen olusturana kadr zorlandim tabj sonra o duzeni olusturunca hersey yoluna girdi kizlarim kardesine isindi derken hersey olmus bitmis oldu.oyuzden sitrese girme yeni uyeye alisana kadr sabret biraz yeter canm
(22 puan) tarafından
Benim çocuklarım da küçük erkek çocukları çok hareketliler o yüzden tedirgin oluyorum
-Reklam-
0 oy
(5,497 puan) tarafından
Ayy ya bunlarda ikiz olursa :) 

Allah yardimciniz olsun insallah uykuyu seven bi bebek olur. Benim 1 tane 3 yasinda baska dusunmuyorum :D 

İkizler buyumus krese gitmiyolarsa seneye krese yollarsiniz daha rahat edersiniz. 
(22 puan) tarafından
İkiz olma ihtimali var değerlerimde yine yüksek çıktı ama ultrasonu bekliyorz bakalım rabbim sağlıklı tek ve bı kız bebek nasip eder umarım ikizlerimz erkek kiz duygusunu da yaşatır umarım
(5,497 puan) tarafından
Hayirlisi canim saglikli sihhatli olsun. Tabi gonlunden geceni de saglikla kucagina al.
Kizlar cok fena oluyo. Ayy Allah'ında isine karisilmaz ama insallah tek olur. Ben 1 taneyi zor buyuttum 2 taneyi dusunemiyorum bile.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Yetemeyeceksin ama canını sıkma. Destek iste her zaman mümkünse. Eve yardımcı temizlikçi filan çağır imkanın varsa. Ben gurbetteyim. Hiç kimsem yok, çalışıyorum ve çok borcumuz var. Yardımcı da çağıramiyorum.O yüzden çok zorlaniyorum. Ama Bu da geçer Ya Hu diyerek teselli ediyorum kendimi. Allah evlatlarımızı bağışlasın
0 oy
(95 puan) tarafından
Ooooo sen en zorunu yapmışsın zaten ikiz çocuk büyütmüşsün. Benimde 3 kızım var birisi özel bebek sürekli hastaneler yatışlar fizikler. Ama Rabbim daha beterinden korusun diyorum hiiiç korkma saglık dile Rabbimden 
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Kolaylık biraz yeni doğacak olan bebeğe bağlı canım. Uyuyan bir bebekse hayatında pek değişiklik olmaz hatta ikizlerin çok sever ama gazlı uykusuz bir bebekse ilk aylarda zorlanabilirsin 

Zamanla düzenini oturtursun

Bi 3 5 ay sonra evinizin küçük neşesi olacak zaten 

Bende 3 çocukluyum bebeğim 5 aylık iyiki iyiki diyorum şükürler olsun onu bana nasip edene❤️☺️
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Ay bende aynı stresteyim 3 çocuklu hayat nasıl diye gerçi benimkiler masaAllah büyüdüler biri 9 olacak biri 5 oldu ama genede korkuyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miross_ (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.

408,355 soru