0 oy
120 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (189 puan) tarafından
Uygun fiyatlı bana bez önerir misiniz artık baby turco kullanıyorduk biz ama birraz ucuzunu kullanmak istiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Bimden alıyorum. İsmi jenny willy 6 numara olanı 150 lira 30 adet var . 

(2,257 puan) tarafından
Bu markayı bende kullandım bende tavsiye ederim ki benim kızım çoklu besin alerjili hassas ciltli bir çocuktu ben gayet memnundum kokusuda güzeldi bence.
(789 puan) tarafından
Kalıbı nasıl canım molfix 6 numara gibi geniş mi
(132 puan) tarafından
Oglum molfix prima can bebe  goon hepsi alerjisi yaptı hassas vok teni cnm belki inanmazsın ama bim ürünü asla pislik veya kızarıklık yapmadı ilk 4 ay prima molfix hepsini denedik 6 ayda bu bebek bezini önerdi komsu cok tedirgin oldum ama hayatım kurtuldu resmen . Ne yara ne pislik oldu 1  2 bucuk yasa kadar kullandık suan tuvalete gidiyor 2 hamileyim . 5 aylık bu aydan itibaren 1 2 qlık kenara kesin bu markadan koyacağım. Oglum alerjik bir bebek buda öyle olursa bir tek bu bez iyi asla vazgeçmem jeniliden
(7,431 puan) tarafından
Baya geniş. 9 ay 7 günlük bnm oğlan yaklasik 2 aydır 6 numara kullanıyorum.

Ucuz olduğu için değil arkadaşım önermişti ondan kullanmaya başladım beğendim yqni
(2,788 puan) tarafından
Hahah bende aynı numara aynı marka alıyorum kızım 2 buçuk yaşında çok güzel tutuyor
-Reklam-
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Önlem kullanıyorum çok memnunum 80 li 250 gibi bişey 
0 oy
(567 puan) tarafından
Ankara fixgross dan 100 lü molfix paket 4 numara 279 tl idi. Fix de moldix çok uygun başka heryerde pahalı. Aynı bez bazı yerlerde 300 350 tl. 

Bende molfixden memnunum ama aleji yapıomu, kızlar öyle bişey duydum. Kullanıp da farkeden varmı
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Baby turco hic iyi degil. Fiyatlar hakkinda bilgim yok suan 4 ay once biraktik bezi. 

Goon premium soft tavsiye ederim. E-bebek ve migrosta surekli indirim oluyo. Takip ederseniz cok uyguna geliyo.
0 oy
(684 puan) tarafından
Bende sleepy kullanıyorum baktım bayağı pahalı bebem natürel baktım biraz daha iyi 
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Bebeğim yeni doğdu babam önlem almış güzel akma taşma olmuyor fiyatını bilmiyorum ama bitikten sonra 

Pure baby kullanacak o daha güzel yumuşak her numaraya göre fiyatı ayrı ben mesela 2 numara alacağım şuan güncel fiyatı 136 adeti 333 tl 

Yani 2 paket olmuş oluyor her pakete 66 tane var ve  paketi 166 tl filan denk geliyor 
0 oy
(123 puan) tarafından
A101 den soffia alıyorum hem güzel szdrmiyor hiç hemde uygun  dene bak
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Molfix kullaniyorum hem fiyatı uygun hemde yumuşak güzel migros veya Hepsiburada dan alıyorum .genelde en uygun migros indirim yaptığı zaman oluyor o zaman tanesi .4.5 liraya geliyor 6 numarada.hepsiburada da bakabilirsin birçok ucuz görünen markadan daha ucuza geliyor .baby turco sleppy BİM'in jeny Billy bezi ,goon hepsinden daha uygunu molfix 
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Şu anda fiyatını bilmiyorum ben alırken en uygunu ve en kalitelisi oydu bana göre. Goon. Harika bir bez. Diğer hepsi pişik yaptı kızımda ama bir o yapmamıştı 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Biz baby turco kilot bez kullanıyoruz içinde 104 tane oluyor bize bir ay yetiyor fiyatı da 270 TL 
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Ben bebem natürel kunlaniyorum 
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Soffia alıyoruz a 101 den 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 40 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ceylinim (12 puan) tarafından soruldu