+1 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
İki doğum yaptım eşimin ailesinden hiç bir destek görmedim eşimin dedesi babaannesi şehir dışından geldi ben ziyarete gittim ilk çocuğumada gelmediler görmeye ikinci bebeğime yeni doğum yaptım sizce yemeğemi davet edeyim yinede yoksa Bi çay Bi kek yapıp davet mi edeyim onlar hiç bişey yapmadı ben üzerime düşeni yapıp yemeğemi çağırsam güzel Bi menü yapıp onlar dan hiçbişey görmeyince yapasım gelmiyor 

12 Cevaplar

+2 oy
(208 puan) tarafından
Yok artık otur oturduğun yere  onların gelip bide yemek getrmesinlazmken sen niye yapıyorsun bu işte bir terslik var yani onlar sana yapicak sen onlara değil vallah 2 çocukla ben tuvalete zor gider oldum helede dikis falan perişan oldum kmsesizlikten aklını kullan canm
(208 puan) tarafından
Hiç keklede uğraşma gelene çay koy  hatta ona bile zahmet Etme demeleri lazm kaç günlük bebegin
(162 puan) tarafından
Bugün tam iki aylık oldu
(162 puan) tarafından
İlk oğlum 4 yaşında
(208 puan) tarafından
Benmde küçük 45 günlük olucak uğraşma canm gelen  kendisi gelir
(162 puan) tarafından
Doğru diyorsun
-Reklam-
0 oy
(4,896 puan) tarafından
İçinden gelmiyorsa yapma sonuçta evine davet edeceksin ister istemez kendini sorgulayacaksin ben onlara şunu yapiyorum yapmıyorlar diye o yüzden gerek yok bence tabi
(162 puan) tarafından
Doğru diyorsun
(162 puan) tarafından
Ben yeni doğum yaptım eşim onlar büyük biz gidelim dedi önce onlar gelir bize dedi bebek görmeye öyle diyince bende napcağımı bilemedim
(4,896 puan) tarafından
Gelirlerse çay yanına kek verirsin ararda geliyoruz derlerse yoknl gelmiyorlarsa davet etme
0 oy
(20,639 puan) tarafından
Valla kaç adım gelirlerse o kadar giderim kimseye koşmam gerek yok boşver 
(162 puan) tarafından
Dedesi geldi kaynanam yemeğe değil de iki bisküvi koydu önüme Çaya çağırmış sözde
0 oy
(18,612 puan) tarafından
Valla ben çağırmazdım onlar arayıp bebek görmeye gelelim derse kalkıp kekimi böreğimi yapardım 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bu durumda birde yemek yapayım kek yapayım diyorsun hiç uğraşma da davet de etme gelmek isteyen de yiyeceğini getirsin Bi zahmet bir de yeni doğum yapmışsın asla pohpohlamw onları onların düşünüp sana yardıma gelmeleri gerekirdi 
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Ne gerek var ki 

Hiç çağırma öyle bi mecburiyetin yokki 

Agrimadik başına cabut sariyorsun
0 oy
(152 puan) tarafından
Cnm 1 dogumda az bir fayda cok zarar gördüm ben suan oglum 3 yasına girecek bir ay sonra esimin babası toplam 15 kere anca gördü torununu görümce jayınlatım. 1 bucuk yıldır hiç
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Hic bisey yapma otur oturdugun yerde
0 oy
(4,431 puan) tarafından
İyi misin canim sen??? İki cocukla izzeti ikram yoracaksin kendini. Kimin icin haketmeyenler icin. O kadar vaktin varsa yat uyu.
0 oy
(4,444 puan) tarafından
Yok canimya lutfenotur oturduğun yerde yeni dogum yapmissin tenezull edip de bebek gormeye gelsinler sen sonra ağirla
0 oy
(63 puan) tarafından
Ne çağır Ne ara. Değer bilmeyene değer verme değersiz olursun
0 oy
(172 puan) tarafından
Yapmak zorunda değilsin kadın istemezse çocuğunu da emzirmek zorunda değil. Hele eşinin ailesine böyle seyler yapmakla yükümlü hiç degilsin ha yaparsan mülafatını verir Allah o ayrı bişey yapmazsa da bişey olmaz ama ben yapmıyorum mesele çünkü yeter gayli yapa yapa kör koyduk hani kim görüyor gurban ederim yemin ederim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 383 göst.
0 oy
6 cevap 462 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,177 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu