0 oy
33 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Evden iş arıyorum hem iş hem sosyallik istiyorum aktivite olarak ne yapabilirim çocukla yeni taşındım sosyal hayat etkinlik keşvedemedim

1 cevap

0 oy
(267 puan) tarafından
İş olarak bir önerim yok ama çocuğunuzla yapabilecek şahane etkinlikler var sosyal medyada Sincan belediyesinden bakabilirsiniz. Çocuk kütüphanesi, anne çocuk oyun evi vsvs bedava olan etkinlikler. Yine aynı şekilde hafta sonları çocuklar için bedava tiyatro var.  Onun dışında ücretli şekilde Sincan ve Etimesgutta birçok oyun grupları var.  Belediye kursları var kendinizi geliştirebilirsiniz ama çocukla nasıl olur onu bilmiyorum araştırmak lazım belki çocuk için de bir seyelr ayarlanmıştır 
(199 puan) tarafından
Bende etimesguttayım pek bilmiyorum otobüsleri falan malesef bende gidemiyorum sincana ama etimesgutta oyun gruplarına götürdüm
(267 puan) tarafından
Ay ben sizi post sahibi sandım o yüzden demiştim. beni kabul etmediler ikametgah Sincan olacak dediler geçen sene.
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım haftasonu olan tiyotro için demi belediyenin sayfasına bakacağız
(267 puan) tarafından
Ya günleri değişiyor aslında. Tiyatro genelde hafta sonları oluyor ama diğerleri her zaman oluyor
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım baktım şimdi yarın oğlumu bebek kütüphanesine götüreceğim randevu almak gerekiyormuş hemen onu halledeyim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
0 cevap 12 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu