Sorun şaka değil ki ne var bunda bu tepki sağlıklı mi sence evet keyfi yerinde olmayabilir ona şaka gelmemiş olabilir kötü bir günü olabilir tersler odasına gecer bu ne böyle...
Kendi ailenle tabiki konuş haberleri olsun.
Daha geçmiş bir de odada bekliyor neyi bekliyor gönder annesine kalsın aşağıda sende hayatını bir düşün bakalım ben ne yaşıyorum neden böyle oldu yada birseyler neden böyle ilerliyor diye.
Ne oldu bu adamlara böyle bu hafta önüne gelen öfkeli. Birde öfkesini kontrol edemiyor, hemde nerden çıkarıyor,bu hayatı birlikte yürüdüğü ailesinden ,lukse bak keyfe bak yemin ediyorum şaşıyorum ya bir insan neden ilk evliliğinden hınç alir kendi eksiklikleri ile baş edemeyince neden ilk ailesini harcar.Aileye güven aidiyet harcanabilir birsey değil sığınacak huzur bulacağın yer bu yolu birlikte yurudugun insanlar .
Canın isteyince sekilden şekile sokacagin,her bireyin renkli hamurlar olduğunu düşünmek insanin kendine yaptığı en büyük haksızlık.Canim istedi kalp yaptım ,canım istedi beyzbol sopası yaptım.
Sen güvenli alanını yik zora sok ondan sonra afiyet huzuru bekle ,alirsin afiyet huzur...Anca kendi cehenneminde boğulursun bir de memnuniyetsizlik,ben ne yaptım demezsin (ağırlıklı bu sabah okuduğum hanımların postalarinda anlattığı eşlerine) ..