+5 oy
1,097 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Öğlen eşimle tartışma yaşadık şakasına abdestini bozdum kızımın elbisesi elinde  sinirlendi bana vurmaya başladı canım acıdı bacağıma baya kötü kızardı bende sinirlendim yapma filan dedim oda üstüme saldırdı bu daha iyi günlerin diye elimi tutu çevirdi baya bogazima sıktı bende bagirdim ona üstüne yürüdüm oda tokat attı kaynanam alt katta oturuyor oraya gittim gündüz boyu ordaydim akşam yemeği yedik kaynanam eşimle konuştu kayinimi aradı oda konuştu ben evde olduğunu bilmiyordum dışarı çıkmıştı yemekten sonra eve geldim evdeydi hiç konuşmadım şimdi odamda kızımı uyuytuyorum oda oturma odasında annemlere demeli miyim ne yapmalıyım kaynanam kızdı ona benimle de konuştu kadın Allah var beni tutu beni savundu kaynim da oda ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen kızlar 

27 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından

Canım eşin sabah abdest alıp akşama kadar o abdestle mi namaz kılıyor? :angel: yani abdest bozulsun ne olacak , abdest tazelemek kadar güzel şey mi var ya 

-Reklam-
0 oy
(16,485 puan) tarafından
Bu daha iyi günlerin diye seni ikaz etmiş yani devamı gelecek ben olsam sadece tokat atsa hadi neyse ama bu şekilde bı şiddet boyutunda tabiki aileme söylerdim 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Kaynanan ne yapacak ki, oğlunu sokağa atacak hali yok, onu  oğlu ne yaparsa yapsın. O size vurunca sizin elleriniz armut mu topluyor bir tane de sen yapıştır yüzüne. Sinir krizi geçirmiyor musunuz siz hiç. Her şeyin affı olur ama şiddetin asla. Kıyameti koparacaktın o anda. Sen kaynanana giymeyecektin, öyle bir kıyamet kopacaktı ki onlar gelecekti korkup
0 oy
(4,221 puan) tarafından

Sorun şaka değil ki ne var bunda bu tepki sağlıklı mi sence evet keyfi yerinde olmayabilir ona şaka gelmemiş olabilir kötü bir günü olabilir tersler odasına gecer bu ne böyle...

Kendi ailenle tabiki konuş haberleri olsun.

Daha geçmiş bir de odada bekliyor neyi bekliyor gönder annesine kalsın aşağıda sende hayatını bir düşün bakalım ben ne yaşıyorum neden böyle oldu yada birseyler neden böyle ilerliyor diye.

Ne oldu bu adamlara böyle bu hafta önüne gelen öfkeli. Birde öfkesini kontrol edemiyor, hemde nerden çıkarıyor,bu hayatı birlikte yürüdüğü ailesinden ,lukse bak keyfe bak yemin ediyorum  şaşıyorum ya bir insan neden ilk evliliğinden hınç alir kendi eksiklikleri ile baş edemeyince neden ilk ailesini harcar.Aileye güven aidiyet harcanabilir birsey değil sığınacak huzur bulacağın yer bu yolu birlikte yurudugun insanlar .
Canın isteyince sekilden şekile sokacagin,her bireyin renkli hamurlar olduğunu düşünmek insanin kendine yaptığı en büyük haksızlık.Canim istedi kalp yaptım ,canım istedi beyzbol sopası yaptım.
Sen güvenli alanını yik zora sok ondan sonra afiyet huzuru bekle ,alirsin afiyet huzur...Anca kendi cehenneminde boğulursun bir de memnuniyetsizlik,ben ne yaptım demezsin (ağırlıklı bu sabah okuduğum hanımların postalarinda anlattığı eşlerine) ..

0 oy
(5,296 puan) tarafından
Dayak atsa eşim bana aileme derim
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Abdesti bozuldu diye karısını dövüyorsa daha da abdesti de almasın namaz da kılmasın.HIRTO
0 oy
(2,063 puan) tarafından
yavrunu da al git lütfen

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 7,731 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,349 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,189 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,694 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,919 soru

12,324,445 cevap

39,063 kullanıcı

Kategoriler

...