+1 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar ilk defa giyecem nasil giyecen  neye dikkat etmem lazim yardımcı olurmusunuz

4 Cevaplar

0 oy
(267 puan) tarafından
Hal ve hareketlerin çok önemli canım. Sesini çok yükselmeden vakar ile ve ihtiyaç dahilinde konuşmalısın. Bedenini orttugun gibi ruhunu da günahlardan uzak durmak suretiyle örtmelisin. Çarşafın altına dikkat çekecek ayakkabı giymemeli ve dikkat çekici çantalar takmamalisin.Oldukca sade çarşaflar tercih etmeni öneririm zira şusn o kadar çok çeşitli çarşaflar çıktı ki resmen bana bak diyor yani. Dışarda Makyaj ve parfüm kullanmamalisin.
önce (104 puan) tarafından
Tamam Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
tek parça çarşaf mı 
Evet tek parça olması lazim
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Konudan bağımsız ama çarşafın dinde yeri yok. 
(1,105 puan) tarafından
Şeyma boş konuşmuşsun askm. Senin gibi boş değilim telefon başında beklemiyorum. Dinde örtünmek vardır,  kara çarşaf yoktur. Bir Müslüman olarak beni tanımadan hakkımda olmadık şeyler saydiracagina utan ve kendin araştır. Tesettür ile çarşaf ayni şey değil önce bunu bir idrak et.
(1,105 puan) tarafından
Huzur91 bacım sen neyin kafasını yaşıyorsun sjsjsjsjsjs
Bana ne milletin pantolonunun şunundan. Sakıncası var da demedim :D dinde örtünmek emredilir, çarşaf değil umarim anlamişsindir :D
(4,732 puan) tarafından
Çok ıyı anladım saol öğrettiğin için bılmıyodum bu zamana kadar (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)
(109 puan) tarafından
ilk olarak aşkım falan diyerek hitap etme bana ikinici olarak Sakın zâlimlere meyletmeyin; yoksa onları saracak ateş size de dokunur. Aslında sizin Allah’tan başka hiçbir dostunuz, yardımcınız ve sizi sahiplenecek hiçbir güç yoktur. Öyleyse O’ndan başka bir dost aramayın; aksi halde O’nun yardımından da mahrum kalırsınız. HUD 113 ayetine karşı gelip noeli kutlayan kişi lütfen din hakkında hüküm vermesin üçüncü olarak nur suresi 31.ayetinin tefsirine bakın ona göre kuran hakkında fetva verin islamiyette esas mantıkla beraber kalbide çalıştırmaktır. mesela kelimei şehadeti neden sadece dil ile söylememiz yetmiyor kalp ile tastikte gerekli buda şunu gösteriyor ki islamiyet en başında sizin gibi sadece dil hocalığı, bilmişliği yapanları kabul etmiyor. bunu ilk önce kendinize yapmayın sonrada yetiştirdiğiniz güzel yavrularınıza birşeyi biliyorsanız öğretin bilmiyorsanız LÜTFEN karışmayın
(1,105 puan) tarafından
Şeyma saçmalıklarını da al git yorumumun altından. Konumuz ne noeldi ne de çocuktu. O çirkef dilini sakın yetiştirdiğim çocuğa uzatma! Haddini bil öncelikle. Sabah sabah sana güzelleme yapamam. Varsa bir bildiğin çarşaf hakkında konuş. Saçma sapan yerlere çekip laf cambazligi yapma bana. Ter.biyesiz kadın.
0 oy
(609 puan) tarafından
Maşallah Rabbim daim eylesin, ben çok isterdim dinimi bütün olarak yaşayabilmeyi fakat hayat o kadar yoruyor ki koşuşturma bazen ne evinin işine ne yemeğe ne çocuklara yetişemiyorum derken galiba bu kadar incesine giremiyorum. 
Allah razı olsun canım
Rabbım sana da nasib etsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
33 cevap 798 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy