+1 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Tecrubeli hanimlar ultrason fotosundan cinsiyeti tahmin edebiliyormus. Biliyorum  cok erken ama tahmininizi merak ediyorum. 8 hafta 3 gunluk hamileyim. Bir oglum var. Kayin validem kiz istiyor yorum yaparsaniz cok sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından
Fotoğraf yok canım 
-Reklam-
0 oy
önce (9,867 puan) tarafından
Usg kağıdı at yorum yapalım 
önce (123 puan) tarafından
Canm sen naptn öğrendin mi cinsiyeti
Yok kız heyecan ve merakla dört gözle bekliyoruz hahaaa:) daha 11 haftalık ozeldeki doktor 13 olsun gel dedi 20 gün daha beklemek istiyorum tam emin olmak için
önce (2 puan) tarafından
Allah kucagina almak nasip etsin. Renkli goruntu cektirdinizmi ozelde. Onda cinsiyet daha once belli oluyor diyorlar
Yok cnm onuda cektirmedik
Bende özele gittim bana da iki hafta sonra gel bakalm dedi :) oğlum diyor anne tek başıma maç yapamıyorum erkek olsun onu kaleye koyacam : D kzm diyor kız olsun benle evcilik oynasın sanki sipariş veriyoruz :)))
Seninki kaç haftalık. Benim kızımda oglumda erkek istiyo hayırlısı artik
11+1 benimki canm
Benimde 11+2 beraber dogururuz
Aynen aramızda bir gün oynuyor sadece sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza
Seninde mide bulantın çok kötü mü su bile içemiyorum öldüm bittim şuan bile yataktayim vücudum tükeniyor dayanacak gücüm kalmadı prilam metpamit zofer icmedigim mide bulantı ilacı kalmadı serumlar yok aynı
önce (796 puan) tarafından
Bende 10+5 kızlar oğlum var inş bu kız olur annem ile anne kız ilişkisi yaşıyamadım o yüzden bunun kız olmasını çok istiyorum
Gokefram evet canm bende öyle çok kötüyüm diğer çocuklarda böyle olmadı bu çok zor su bile kokuyor bana tiksiniyorum hiç bir şey yiyip içemiyorum diye baya güçten düştüm ya
Sweetlady inşallah Rabbim gönlüne göre verir canm gerçekten kız başka ya arkadaş gibi oluyor inşallah sende tadarsn o duyguyu
Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılıp sağlıkla bir şekilde bize nasip etsin inşaAllah
Amin cümlemizin inşallah
önce (2 puan) tarafından
bizim evde de ayni istekler var oglumdan
Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil
önce (2 puan) tarafından
Amin kesinlikle oyle ama gebelik heyecani
0 oy
önce (1,210 puan) tarafından
Fotoğraf yok ki
0 oy
önce (1,644 puan) tarafından
Kayınvaliden kız istiyorsa doğursun kendisi tövbe yarabbim ya Rabbim neyi sana layık gördüyse onu verir bu kaynanalar bi Allah'ın işine karışmadıkları kalmıştı zaten 
önce (2 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
yorumlar icin tesekkurler. Fotogradin uzantisi farkli olmaliymis. Yukledim tekrar bakabilirmisiniz
önce (2 puan) tarafından
Kendi ismini vericek ona heves ediyor. Ah keske kimse karismasa
0 oy
Kız canım :)
önce (2 puan) tarafından
Tesekkurler

408,081 soru

12,254,587 cevap

37,216 kullanıcı

...