0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Sabah öğle akşam neler yediriyorsunuz kızlar

4 Cevaplar

+1 oy
(13,781 puan) tarafından
2:30 yaş kızım oğlum bir yaşında

Mesela bugün sabah kızım haşlanmış yumurta ve kaşarlı tava böreği yedi

Oğlum haşlanmış sevmiyor yumurtayı o yüzden ona menemen yaptım benle beraber yedi çoğunlukla oğlum yemek seçmiyor benimle beraber yiyor

babaannesine gitmiştik Krep yaptı ikisi de biz lahmacun yedik oğlum lahmacun yedi sonra kızım makarna yedi oğlum da makarnaya ortak oldu eve geldik meyveli yoğurt yediler
-Reklam-
+1 oy
(1,206 puan) tarafından
Bir yaşında kızım sabahtari haşlanmış yumurta veriyorum akşam ben ne yersen onu yediriyorum 
(609 puan) tarafından
Ay olarak kaç aylık canım
(1,206 puan) tarafından
16 aylık oluyor
0 oy
tarafından

13 aylık. Her sabah bir tane haşlanmıl yumurta, bazen menemen, nadiren de pankek yapıp veriyorum. Öğle aralarında hafif çorba daha sonra meyveli yoğurt ya da ayrı ayrı yoğurt ve meyve. Akşamları ise denge öğünler hazırlamaya dikkat ediyorum. Kış sebzelerinden faydalanmaya dikkat ediyorum. Kerevşz, kırmızı pancar, pırasa, ıspanak, pazı, karnabahar, brokoli vs. Bazen de sebzeli et ya da tavuk sulu pilavlar yapıyorum. Özellikle hafta da 2 defa yeşil mercimek pilavı yapıyorum ama kuzum 4 gündür ishal belli şeylerden başka bir şey veremiyorum çok üzülüyorum. :(

0 oy
(2,951 puan) tarafından
 Kızım 3 yaşında sabah beraber kahvaltı yaparız genelde sucuklu yumurta bazen haşlanmış bazen tost yer öğlen dünden kalan yemekleri veririm öğlen uykusuna yatar kalkınca kuru üzüm ceviz fındık atıştırır 4 gibi de yemek yeriz ben ne pişirmişsem onu yer  yatmaya yakında bazen sıcak makarna ister bazen çorba ister yaparım yer yatmadan öncede yarım bardak süt içer  kızım aşırı az yer iki kaşıkta hemen doyuyorum diyor o yüzden çok öğün veriyorum doyduğunu hissetmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (943 puan) tarafından soruldu