+1 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,302 puan) tarafından
Bu ara çok dökülmeye başladı. İyi bir şampuan önerisi olan var mı kullanıp memnun olanlar fikir istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(790 puan) tarafından
Urban Care in cafein biotin mor kutu olan şampuanı ve spreyini kullanıyorum oluk oluk saçlarım dökülüyordu ama şu an tek tük o da bazen çok yağlanıyor ondan tavsiye ederim 
(10,302 puan) tarafından
Bakayım canım. Şöyle mor tombik bir şişe sanırım dimi Gratis de görmüştüm sanki
(1,543 puan) tarafından
Trendyoldan baktım çok yorumu var bende alacağım inşallah
(790 puan) tarafından
Evet canım spreyini de alın ama en çok o etki ediyor
(7,719 puan) tarafından
Orjinal kendi sitesine baktım da sprey göremedim bu markanın çok fazla sahte oluyor sprey oejinal ise link var mı canım
(790 puan) tarafından
Canım gratis ten alabilirsin ben Migros’ta ikili indirimdeyken almıştım internet sitelerini kullanmıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Biberiye ve karanfili kaynat bi sprey kutusuna koy duştan sonra ve önce saçına sür masaj yap inan hem durduruyor hemde saç fışkırtiryor garanti 
(10,302 puan) tarafından
Bunu önceden de çok yapardım yarın aktara gidip alacağım biberiye teşekkür ederim... Annem küçükken hep saçımı karanfil suyu ile yarardı okula falan giderken çok güzel gür ve upuzun saçlarım vardı
(3,894 puan) tarafından
Kesinlikle en iyi çözümler doğal olanlardır hem guzel kokuyor hemde dediğin gibi saç çıkarıyor dökülmesini önlüyor hemde benim çok hoşuma giden saçlara parlaklık ve canlılık katıyor
0 oy
(654 puan) tarafından
ducray diye bi marka var dermatolog yazmisti bana kan degerlerime bakip serum arti sampuan cok iyi gelmisti bana 
(3,339 puan) tarafından
AA aynısını kullanıyorum şu anda 1 haftadır artı saç serumu ve hap yazdı saç dökülmem azaldı ama ondan mı yoksa artık dökülecek saç mı kalmadı bilmiyorum
(654 puan) tarafından
muhtemelen sampuandandir ben cok.faydasini gordum.saclarim.isil.isil olmustu . ben de ilac kullanmistim perfectil adi hatta
(10,302 puan) tarafından
Cildiye doktoru yazar mı acaba gitsem. SGK karşılıyor mu özel kozmetik olduğu için belki karşilamaz mi diye düşündüm
(654 puan) tarafından
yok bu receteli degil aama bana dermatolog onermisti siz yine de bi dr gorusu alin belki kan degerlerinizde bi sorun vardir
önce (3,339 puan) tarafından
Ben parlaklıktan ziyade saç dökülmesini durdurmak ve yeni saçlar cıksın istiyorum çünkü saçımın 3 te 2 si bir kaç ay içinde bir anda döküldü demir eksikliğim de vardı
önce (654 puan) tarafından
faydasini gorursun canim benim yeni saclarim cikti arti uzatti dokulmedi yoktu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
18 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (434 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 16 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
3 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mother.00 (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...