0 oy
774 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar esım sürekli kavga ediyor en son ettiği zaman mahkeme görüldü önceden de kavgaları sabıka yaratmış darp olayları var benimle kavgasından da o davadan 1.5 yıl yedi ama itiraz sürecinde simdi yine bir kavgaya karışmış nezarette sabaha mahkemeye cıkar tutuklama olur mu iki tarafta da darp vardır zannımca bilen yardımcı olur mu cezaevine girer mi

8 Cevaplar

+4 oy
(156,784 puan) tarafından
kusura bakma ama bu tur magandalar sokakta markette trafikde karsimiza cikip basimizi belaya sokabilir o yuzden yatsa keske birazda akillansa
(337 puan) tarafından
Keşke.....
(3,861 puan) tarafından
Yorumun alnı varmış öptüm gidiyorum
-Reklam-
+1 oy
(6,169 puan) tarafından
İnşallah  tutuklanir  şiddete  meyilli  erkekler  nefes almasın  maganda  gibiler  kusura bakma canim  icimden gecen bunlar..
(337 puan) tarafından
Eşim olabilir ama bende aynı dusuncedeyim  biliyor musun aksam yemekten sonra o yemeği yemeden bana zehir etti nasıl anlatsam içten ah etmişim demekki cunku ne zaman benim kalbimi kırsa böyle olaylar basına geliyor ona son dediklerimden biri seni Allaha havale ediyorum hakkımıda sana helal etmiyorum
0 oy
(337 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olabilecek var mı
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Girebilir benim arkadaşımın eşi de şuan o olaylardan içerde 18 ay yedi ve küçük de bir çocukları var 
(337 puan) tarafından
Yani cezası kesılmıstı sonra yine bir olaya mı karıştı
(1,719 puan) tarafından
Tam olarak öyle değil kavgaya karışmış eski dosyaları tekrar açıldı öyle girdi mesela eniştem de yakalama kararı ve uzaklaştırmayı varken cezası kesinleşmişti uzaklaştırmayı da ihlal etti diye 20 yıl aldı
0 oy
(205 puan) tarafından
İlk olmadığı için sabıka si olduğu için cezaevi olmasa bile nezarette tutarlar ki girer diye düşünüyorum 
(337 puan) tarafından
Amin...
(337 puan) tarafından
Avukat gorumcemle konuştum o dosyalarla alakası yokmuş ayırmak için girmişler sadece 24 saat tutcaklar ifade için dedi
(205 puan) tarafından
Girmz ozman gelir. Eve aksama
(205 puan) tarafından
Allah seni bu adamdan kurtar Sin bacim
(337 puan) tarafından
Kangren oldu artık kesmek llazım
0 oy
(4,740 puan) tarafından
Yanlış anlama kusura bakma eşin sürekli kavga ediyor ama akıllanmıyor belki aklı başına gelir diğer türlü nasılsa serbest bırakılıyor diye şiddete devam 
(337 puan) tarafından
O kadar istiyorum ki utanmasam dua edicem cunku akıllanmıyor zaten bir davadan ceza yemiş itiraz sürecinde onu uyardım kaç defa Allah rızası için benide def et cocouklarınj düşün kavgaya karışma anana karına mı küfür ediyorlar duyma bosver git ama nafile İnancın yok içeri girse bile akıllanmaz
(4,740 puan) tarafından
O zaman canım neden bu adamla ömrünü tüketiyorsun yazık değilmi sana varsa eğer çocuklara üzüm üzüme baka baka kararır diye boşa demiyorlar bu adamın yanında yetişen çocuk ileride ne olur
(3,130 puan) tarafından
Kaynım adamın kafasında bira şişesi kırmış 3 ay yatacaktı açıkta sonra adam geri çekti şikayetini
(337 puan) tarafından
Adam dışarıda deccale dönüşüyor cocukların yanında görsen dersin bu o adammı
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Ah bacım yatsa sana külfet ona içerde bakması para yolıcan her hafta aman aman başına bela her türlü 
(337 puan) tarafından
Anası babası var ben neyi yollıcam iki cocuk iş yok hep onları tutuyordu yollasınlar
(3,130 puan) tarafından
Haklısın kuzum
(3,130 puan) tarafından
Ne yaptınız canım
(337 puan) tarafından
Serbest bıraktılar ıkı tane avukat gidince tabi kitabına uygun İfade verdirttiler
0 oy
tarafından
Onceki cezada açılıyor, bunla birlikte 4.4 oluyor 

Yani 2m kez mükerrer oluyor

Buda yani 5 sene aldıysa 4inide kapalida yatıyor açık hakkı,denetim hakkı olmuyor 
(337 puan) tarafından
Soylekı olay soyleymıs kuzen birileriyle kavga ediyor bes kisi bir adama saldırıyor esımle kaynım kuzenını kurtarıyor kavga etmiyo ayırıyorlar bu da etkiler mi avukat görümcem sadece nezarette kalacak dedi o dosyalar ayrı bu ayırma amaçlı sadece dedı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 444 göst.
+1 oy
4 cevap 215 göst.
+4 oy
2 cevap 171 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,418 soru

23,760,539 cevap

315,404 kullanıcı