+1 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
Ve büyük gün geldi çattı yarın tam 41 haftalık oluyoruz kizlar artık her türlü yarin alicaklar bebeği bana dua edin olurmu  kizimi arkamda birakmak çok ağrıma gidiyor ağlama moduna girsem çıkamam heralde bide grip oldu üstüne yavrum iyice aklim kalıcak şimdi sezeryan olma ihtimalimde var haftası geçtiği için bebek irilesmis baya nolur dua edin  yarin gider gitmez sezeryan a alinayim bian önce bitsin evime kızıma geleyim normal doğum a bu sefer hiç sıcak bakmıyorum inşallah olmaz kalbimden sezeryan geçiyor inşallah öyle olur  ❤️

9 Cevaplar

+1 oy
(168 puan) tarafından
Kalbinden geçen olsun sağ saglim yavrularına kavuş inşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere
(150 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim ❤️
(168 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım Kolay doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah ❤
(150 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(1,276 puan) tarafından
Rabbim sağ saglim kucağına almayı eve gitmeyi nasip etsin 
(150 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(129,283 puan) tarafından
hadi allah yardimcin olsun
(150 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim aslinda gayet mutlu heyecanlıydım ama kızım böyle hasta olunca içime dert oldu iyice aklım kalıcak :(
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcın olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️☺️
(150 puan) tarafından
Amin inşallah canım kızımın hasta olması beni çok üzüyor hep bundan korkuyordum ve başıma geldi:(
(3,893 puan) tarafından
Kendini üzme hem senin hem de bebeğin için iyi değil iyi düşün ki herşey iyi ve güzel olsun rabbim şifa versin inşallah evladına
(150 puan) tarafından
Amin amin inşallah kuzum yarına inşallah daha iyi olur inşallah az da olsa içim rahat giderim
(3,893 puan) tarafından
İnşallah gülüm inşallah Allah'a sığınman yeterlidir
0 oy
(630 puan) tarafından
İkiniz için de en sağlıklısı olsun. Ben de oğluma 41hafta dolduktan sonra normal doğum yaptım. Sabah 9 a randevum vardı, sûnî vereceklerdi ama kendisi 2 saat önceden dağal sancılarla gelmeye karar verdi neyseki. Belki sizinde öyle olur belli olmaz. 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Nasi geçti doğumun 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah
0 oy
(9 puan) tarafından
2. Normal doğumum çok kolay oldu asla belirtilerim yokken bir günde yürüyüş yoğun doğum başlatma hareketleri ile sancımı başlattım bence kendinize bir şans verin 
(1,658 puan) tarafından
Dün açılmış post muhtemelen bebiş dünyaya gelmiştir ☺️
(9 puan) tarafından
Aboooo :))
(1,658 puan) tarafından
☺️☺️☺️
önce (150 puan) tarafından
Geldi geldi kızlar ne yine normal oldu ve beni hiç sasirtmadi yine çok zor bir doğum oldu ama iyiz çok şükür bebişim de çok iyi:)
önce (1,658 puan) tarafından
Gözün aydın canım benim ikinizinde iyi olmasına çok sevindim, peki kendi sancinla mi oldu yoksa suni mi verdiler, benim de son 9 haftam dua edin bana bu kez kolay geçsin ya☺️☺️
Canım ilk kizimda suni sanci ile doğum yaptim çok zor du aşırı bundada suni verdiler sandım bağırdım cikartin diye çünkü acilaro ayıydı ebe dediki suni değil bu kendi sancin dedi yani arada hiç fark yoktu emin ol bı dogumim çok daha zordu ikinci olmasina ragmen bebekte iri olduğunu için son anda sezeryan dan vazgeçtiler  çok istemiştim sezeryan neyseki bitti gitti çok şükür defnem yılbaşında çocuğun olarak dünya ya geldi bide saka gibi:)
Yaaa 2025in size ilk hediyesi olmuş kuzum, daha nice güzellikler ile dolu gecsin insallah☺️❤️ tekrar geçmiş olsun canim ama çok şükür geçti bak sezeryan olsa belki hala acısını yaşıyor olurdun tabi ki ikisi de zor ama en azından daha hızlı ayaklanirsin bu sayede. Tekrar gözünüz aydın ❤️❤️ bir de ikisi arasında kaç yıl var canım gözüm korktu şimdi ☺️ ikinci kolay olur diye teselli ediyordum hep kendimi☺️☺️
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️ evet yeni yil bebeği oldu bizimki şükür Rabbime sağ Salim geldik evimize valla ben hala toparlanamadim canım ya  dikislerim çok  beni mahvwtti tuvalete çıkamıyorum afedersin korkudan yirtilir acilir diye oturunca kalkamıyorum benim ikinci ilkten daha zor oldu ilki 16 saat suni sanci ile oldu bebeğin çıkışı  falan kolaydi dikisimde azdi bunda hem sancı üstüne bide dikislerim çok oldu 45 dakika boyunca diktilar sen kendini korkutma canım herkesin doğumu ayni değil seninki su gibi gelir gecer inşallah ❤️
6 yil var aralarinda canim:)
Araya zaman da girmiş ya ondan belki de zor olmuştur canım benim 3 buçuk yıl olacak aralari hayırlısıyla, amin inşallah daha kolay geçer benimki valla korkmuyorum desem yalan olur rabbim bir avazda kurtarsin beni de tüm anneleri de☺️ sana da yuvanizda evlatlarınızla nice güzel hayırlı huzurlu yıllar dilerim canım benim ❤️
Amin amin sağ Salim kucağına alirsin inşallah bebişini inan geçiyor ama ya korku endişenin yerini büyük bir mutluluk alıyor o heyecan sevinç o kadar güzel ki anlatamam sende yaparsın hiç korkma biz kadinlar herşeyin üstesinden geliriz canım emin ol:)❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 226 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 349 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 300 göst.