+1 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,286 puan) tarafından
Kizlar dun misafirlikten geldik esim esofmanlarini giymeye gitti  koltuga bi baktm bi no var ......arama sadece melike yaz msj at diye şok oldum esimden düştü zannettim elim ayagim titriyo bunu kim verdi diye dusundm esimede belli etmedim ama gece esim uyuyunca numaraya msj attim melike diye efendm kimsin  yazdi bnde kim oldugumu bilmiyon mu no verdin dedim nerde no verdim dedi bnde noyu sen vermedin mi biri oyun yapti herhalde dedim oda kim sana no verdi soyle dedi bnde biri verdi iste dedim konusmak istemiyosan by yazdm bu defa kadin bn melikenin annesi yarin okula gelecem bn sabah melikeye yapacagimi biyom yazdi bnm kafa cark etti yigenimden dustugunu anladm okul diyince kadin bni aradi actim abla bn esimden dustu filan zannettim dedim kadinda tmm cnm bnm kiz arkadasina verecekti filan dedi oylece esimin haberi olmadan konuyu kapattim 

10 Cevaplar

+2 oy
(70 puan) tarafından
Keşke ilk eşinize sorsaydınız kızı zor duruma düşürdünüz gibime geldi 
-Reklam-
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Eşini ve kendini daha zor bi duruma sokabilirdin. Keşke önce eşine sorsaydın ya da direk arasaydın. Fevri davranmışsın biraz, aynı şeyi ben yapsam ve eşim öğrense çok büyük olay çıkardı valla. Seninki bisey demedi galiba.
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Kızı zor duruma dusurmussun canım düşünmeden inşallah anlayışsız katı bir ailesi yoktur..keşke önce kocana sorsaydin 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Affet ama cok guldm canim ya.valla insan bi yandan guluyor bi yandanda diyorki iste dunya boyle bi hal aldi artik kimseye guven kalmiyor.
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Böyle bir şey de direk eşime sorarım Farzetli eşin bir şey yapıyor karşı taraf ile muhatap olunmaz 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ahdhdhd. Çok komik olmuş. Ama trajik de olabilirdi ahshdhdb
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ay Allahtanki olay büyümeden kapanmış
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Senın yegenının adı melikeyse direkt sorabilirdin. Ben anlamadm size nasıl gelmış not. 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
isimdende anlamadinmj
0 oy
(2,030 puan) tarafından
numarayı bir kenarı kaydedip eşime sorardım eğer eşimden içimi rahatlatacak bir cevap alamasaydım ama şüphelenseydim o zaman mesaj atardım bu şekilde gerçekten genç bir kız zor durumda kalabilirmiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
18 cevap 503 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ... Mira... (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,113 göst.

408,339 soru