+1 oy
870 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından

Arkadaşlar dün eşim beni dovmustu belki bilenler bilir resim attm bugün daha kötü oldu bacagm ve çok ağrıyor napmam lazm esimde bugün geldi bana özür dilerim beni affet diyo ama asla affetmedim sizce bu bacağıma ne iyi gelir

image

37 Cevaplar

+1 oy
(6,663 puan) tarafından
İnanamıyorum mahfetmiş seni :( 
(330 puan) tarafından
Evet bacm ama çok kötü ağrıyor ne iyi gelir
-Reklam-
+1 oy
(11,369 puan) tarafından
Sirkeyle silmeyi dene canım izi kayboluyor kokuyor ama o pisliği neden hala şikayet etmiyorsun umarım sende iki tokat çakmışsındır
(330 puan) tarafından
Bacm kimse yok arkamda ki
(11,369 puan) tarafından
Kavga sebebi eşinin ailesi sanırım boşanamıyorsambile asla susmam ortalığı birbirine katarım o ailenin içinden geçerim susma ezdirme kendini lütfen. Herkese duyur sana ne ettiğini
(330 puan) tarafından
Teşekkürler bacm bundan sonra böyle yapacam zaten
0 oy
(5,988 puan) tarafından
buz muz tutsaydin keske. hyvan herf bu hale nasi soktu snei. affet demek kolay bunlarin agrisi 15 gun gecemes deseydn
(330 puan) tarafından
Dedim bacm korkudan özür diliyo işte bilmiyomuyum polise gitmeym diye
0 oy
(129,441 puan) tarafından
sende affetmeye hazirmisin bunun ozru olurmu affi olurmu simdi hemen darp raporu al sikayetci ol uxaklastirma al.diycemde diyemiyorum☹️
(330 puan) tarafından
Bacm affetmem sadece çocuklarım için susuyorum çok agladlr dün zaten
asıl cocuklar icin susmamalisin
(330 puan) tarafından
Bacm onun aileside benim ailemde onun arkasnda
ne diyim simdi yaa☹️
(330 puan) tarafından
Diyecek bişey yok bacm
buz torbasi varmi belki ise yarar buz koy
(330 puan) tarafından
Denicem bacm
0 oy
(267 puan) tarafından
Normalde kolay kolay bu kelimeyi kullanmam ama oha yani oha. Psikpt mı eşin
(330 puan) tarafından
Allaha biraktm bacm ben onu artık ailesi için yaptı
(267 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(330 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(692 puan) tarafından
Buz köy canım
(330 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(130 puan) tarafından
Ne iyi geleceğini bilmiyorum ama buz morluklara iyi geliyor ağrı kesermi bilmem ama ilk yapacagin şey gidip darp raporu almak ve Eşini eve almamak bu durumda inşallah sessiz kalmazsn buguh bunu yapan sonra neler yapmaz kadın cinayetleri sessiz kalındığı için çoğalıyor..
(330 puan) tarafından
Kimse yok arkamda bacm
(4,177 puan) tarafından
Arkanda kimse olmasada elinde kanıt olsun belki aldığın darp raporu ile arkanda birileri olacak belki kocan için caydırıcı olacak.O dövmeye korkmadı Sen mi yaptıklarını ifade etmeye korkacaksın.Utaniyirsa arlaniyorsa yapmasın elalem bilmeyince sorun yok bilince mi sorun oluyor git hemen doktora darp raporu al.Arkamda kisme yok dersen kimse olmaz bunu da sakın unutma..
0 oy
(109 puan) tarafından
Saf zeytin yağı varsa onla ov.  Kas ve dolu  onarıcı etkisi çok fazla. O yüzden önerdim. Ya da kırmızı-sarı farketmez kantaron yağı. Ne diyim. Çok üzüldüm ama eşin olacak insanın yüzüne uzunca bir süre bakma madem sessiz kalıcam diyorsun. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. O morarıklığın ortasındaki kesik gibi olan şey ne? 
(330 puan) tarafından
Oda kanadı bacm ortadaki sağol bacm
(4,910 puan) tarafından
Kantaron yağı iyi geliyor. Elleri kırılsın inşallah
0 oy
(3,930 puan) tarafından
İnsan kılıklı hay.van ne yapmış böyle sana yaaa 
(330 puan) tarafından
Kabloyla dövdü bacım
(3,930 puan) tarafından
Kıyamam yaa rabbim bildiği gibi yapsın onu
(100 puan) tarafından
Hangi devirde yasiyoruz kabloyla dövmek nedir Allah askina yapmayin kendinize bunu azcik kendinize deger verin
0 oy
(702 puan) tarafından
Allah bildiği yapsın onu buz tutun sürekli eczaneden bı krem vs bişey alın oğlum küçükken çok düşüyordu kolu bacağı falan carpiodubiyerlere ufak kazalar geciriodu  eczaneden bı krem almıştım kullanmıştık iyi geliodu 
(330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(702 puan) tarafından
Rica ederim Allah yardımcınız olsun inşallah son olur birdaha olursa eğer şikayetçi olun darp raporu alın lütfen boyun egmeyin  insan insana bunu nasıl yapar
0 oy
tarafından
Darp raporu al şikayetçi ol
(330 puan) tarafından
Düşündüm ama gidemedim
0 oy
tarafından
Elleri kırılsın 
(330 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(401 puan) tarafından
Odanı ayır çocuklarınla bir odada uyu , yemek yapma onun için kıyafetlerini yıkama , arkasını asla toplama iyice aklı başına gelene kadar yazık günah ne hale gelmişsin , bunun ağrısını bence hiç bir şey almaz diye düşünüyorum, ağrı kesici kremler oluyor belki etki eder , ve eşine söyle şikayet etmemi istemiyorsan uzak dur benden resimleri bende var bir kez daha buna kalkışırsan gidip şikayet ederim, senin için zor arkanda kimse yok ama bir şekilde onu yolu getir , umarım daha önce de olmamıştır ilk ve son olur 
(330 puan) tarafından
Oldu bacm daha öncede çok teşekkür ederim desteğin icin
0 oy
(732 puan) tarafından
Ben asla asla beddua etmem ama Allah'ım hamileyim duyuyorsun duamı , inşallah inşallahhhhhhh elleri ayakları kırılsında bir daha düzelemesin inşallahhhhh
(330 puan) tarafından
Amin bacm çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(732 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah balım Allah sanada kurtuluş yolu çıkarsın inşallah :(
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Senin susacağını bildiği için yapıyor en büyük kozu vermişsiniz eline. Bak eşim de benim psikolojik olarak her haltı yapar ama bir kez bile el kaldırmadı el kaldırsa ne olacağını biliyor çünkü orası benim sınırım bunu biliyor ve ayağını ona göre denk alıyor. Bak geçen de bunu bir kez daha anladım işte ablamda yeri geldi sinirlendi üzerime doğru geldi deyince eniştem bile gözlerini belertti bişey yapmadı demi diye yani yapacak olsa neler olur net bizde. 

Size gerçekten üzüldüm Bir kadının bu hale gelmesini ben kabullenemiyorum ya vardır illa çıkış yolu niye korkuyorsunuz ya. Allaha güven bırak git şu herifi inan çocuklar da her duruma alışır yeter ki sen sonsuz sevgini ver onlara, sevgin her şeyin üstesinden gelir buna güven 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Elleri kırılsın bir daha vuramasın inşallah zavallı adam gücü sana yetiyor morluk giderici krem ve ödem için kremler al
0 oy
(747 puan) tarafından

Bi bitmediler canım o kadar üzülüyorum ki ya uf ne diceksin böyle erkeklere neyse susayım Allahım yardımcın olsun duam sana inşAllah bende sağ salim alayım kucağıma sende bana dua et olur mu :)

(330 puan) tarafından
Ederim bacm ♥️♥️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(747 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun canım❤️
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Niye şikayet etmiyorsun bacım hala . Mahvetmis seni .. hep mi yapiyor  böyle buz falan koy alır morlugunu
(330 puan) tarafından
Her zaman böyle bacm şikayet edersem benim ailemde onun aileside onun arkasında
(3,843 puan) tarafından
Senin ailen nasıl onun arkasında yazık ya insan kızının durumuna göz yumar mi
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Neden yapar bi erkek bunu kendinden güçsüz bir varlığa ya 
0 oy
(7,463 puan) tarafından

Affetme sakın. Gerçi bugün affetmesen yarın affedersin 

(330 puan) tarafından
Bacm affetme değil benim ki mecburiyet