+1 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından

Arkadaşlar dün eşim beni dovmustu belki bilenler bilir resim attm bugün daha kötü oldu bacagm ve çok ağrıyor napmam lazm esimde bugün geldi bana özür dilerim beni affet diyo ama asla affetmedim sizce bu bacağıma ne iyi gelir

image

37 Cevaplar

0 oy
(15,929 puan) tarafından
Onun aileside benim ailemde onun arkasında demissinn..Bu manzaradan sonra kim nerde olursa olsun ben o adamın yanında olmazdım nettt... Kusuraa bakma ama ölmeyi mi bekliyoorsun...
(330 puan) tarafından
Doğru soyluyosun ama iki küçük çocuk la nereye gidim
-Reklam-
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Cok gecmis olsun kesinlikle affetme surundur o pisligi cocuklar buyuyesiye kadar idare et knsallah rabbim cikis kapisi acar sanada
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Elleri kırılsın nasıl vurmuş öyle..

Yap yap özür dile ne güzel hayat..
0 oy
(16,447 puan) tarafından
Dayak yemişsin üstelik kablo ile ama onun tarafındalar diyorsun bı dile getir bı söyle bı göster belki dediğin gibi olmayacak !

Susarsa ezilirsin susarsan affetmem dersin bı hafta sonra köpek gibi sokulur sana bibsekilde o korkuyu ve susmayacağıni bilsin bildir yani ailene söyle bilsinler bişey yapmazlar deme söyle 
0 oy
(288 puan) tarafından
Elleri kırılsın ya
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Allah aşkına kaç kurtar kendini elleri kırılsın nasıl dövmüş öyle ☹️çocukların için asıl onların geleceği için kurtul lütfen o adamdan 
0 oy
(286 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum böylelerini yaa. Buz kompres yap. Sıcak su torbası hazırla bi tane de buz kalıbı yada buz torbası dönmüş bisey de olur. 3 dk sıcak ardından sonra 3 dk soğuk yap bunu devamlı yap ortalama bi yarim saat kadar akşama yine yap günde iki kere yap solar illaki 

Geçmiş olsun.  
0 oy
(286 puan) tarafından
Acilen giriş yap darp raporu al
0 oy
(5,748 puan) tarafından

Allah'ım bu ne :( geçmiş olsun. Ailen ne diyor bu duruma. Git darp raporu al sürünsün pislik herif.

(330 puan) tarafından
Ailem benim arkamda değil bacm
(5,748 puan) tarafından
Yazıklar olsun evladını elin insafina bırakan bu ailelere;((
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Rabbim onu sana muhtac eylesin pislik
0 oy
(4,178 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kötüler kendilerine tahammül edildikçe, daha çok azarlar..Bunu sakın unutma.Allah iyiler ile karşılaştırsın kolaylıklar dilerim..
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Bu yaralar iyileşecek ama kırılan kalbine keşke bir merhem olsa desek o çocukların hafızasını silebilsek Allah eşine akıl fikir versin o elleri kırılsın lan.t pislik adam lütfen lütfen şikayetçi ol çocukların için yap bunu lütfen korkma kimse arkanda olmasa bile devlet kadınların yanında uzaklaştırma verirler hiç olmaz da biraz için soğur ona da ders olur lütfen birşey yap
(330 puan) tarafından
Çok istiyorum ama cesaretim yok
0 oy
(565 puan) tarafından
Darp raporu çok iyi gelir. 
0 oy
(2,439 puan) tarafından
Boşanma gibi bir durumun yokmuş ve affetmenj istiyor yemin ederim kemeri elime alıp nasıl oluyormuş deyip onu bu şekle getirmeden affetmezdim 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım bunun acıdı geçer zamanla ama yaşadıklarının acısı geçmiyor geçmeyecek şimdi buz falan köy en azindan şişliğini ve morlugunu alsın Allah bildiği gibi yapsın pislik her.ifi
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Benim kocam beni vuracak bende o evde duracam vallah aileme soylerim aillem  o eşi maf eder
0 oy
(434 puan) tarafından
Ayyyy bu neeeee inanmıyorum bı insana nasıl böyle yapılır  . Bunu sana yapan insan olamaz  allaha havale et allah senı bundan kurtarsın inşallah  

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 636 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,539 göst.
30 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 569 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 457 göst.