0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,192 puan) tarafından
Öncelikle benim sahsi hesabimdan resimlerimi alip bir marka icin kullanmislar bende bunu gordum ve karsi tarafi uyardim kaldirin diye kibarca tehdit ve hakarete uğradım asla cevap vermeyip ekran görüntüsü aldim ve gidip sikayetci oldum neredeyse 1 ay olacak henuz dosya açılmadı fakat resimlerim gun gectikce o markanin temsilcileri tarafindan sürekli paylaşılıyor ben ekran görüntüsü aliyorum mahkemede sunacağım elbette ama bundan rahatsizim isler de cok yavas ilerliyor ne yapabilirm cimere yazsam birde hızlı ilerlermi. Benim resmim uzerinden birsey satiyorlar ve kandiriyorlar insanlari kul hakkina giriyorlar orasi ap ayri bi olay zaten bu durumdanda ayrica rahatsizm ne yapabilirim cimer e yazabilirmiyim hızlanır mi durum acaba dava ne zaman açılır uyaptan vs bakıyorum yok

3 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Bir aydır dosya açılmaması imkansız tekrar adliyeye git bence 
(1,192 puan) tarafından
O zaman tam 1 ay dolmasını bekleyip sonra gideyim bi çünkü artık çok rahatsız olmaya başladım gerçekten
(851 puan) tarafından
Ne kadar terbiyesiz insanlar var ya. Sen bunlara hakaret , tazminat , maneviyat ne var ne yok herşeyden dava aç , hatta psikolojim bozuldu davası bile açabilirsin . Donlarina kadar soy :D
(1,192 puan) tarafından
Tazminat davasi açacağım zaten kadin bana bir sürü hakaret etti birde kibarca uyarmama ragmen engelledim yetmedi baska yerden öylemi ozaman bak gör dedim şikayetçi oldum ama isler cok yavas ilerliyor ya
(851 puan) tarafından
Ya direk adliyeden dilekçe yazsaydın süreç hızlı olurdu, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama kalabalık bir şehirdeysen süreç uzun sürebilir çünkü çok dava var anca sıra geliyor
(1,192 puan) tarafından
Evet Ankaradayim ben dolayısıyla baya kalabalık bir sehir  sanırım biraz uzun sürecek acaba onlar dosya acilmadan şikayet ettigimi ogrenmislermidir  yani ogrenseler belki devam etmezler diyecegim ama
-Reklam-
0 oy
(851 puan) tarafından
Karakola değil direk savcılığa gidip dilekçe yazın , karakoldan şikayet uzun sürüyor 4-5 ay kadar oda şansın varsa 

Artık kişinin fotoğraflarını kullanmak 2 yıl 6 ay hapis cezası var. Ara bulucu araya girince sakın şikayetinizden vazgeçmeyin, vazgeçerseniz 5 yıl boyunca o kişiyi şikayet etme hakkınız bitiyor 
(1,192 puan) tarafından
Ya ben şikayetci oldum bir avukat abiye sordum karakol adliye farketmez sen git ekran görüntüleri ile şikayetçi ol dosya acilinca konusuruz dedi ama dosya acilmadi henuz.

Bu arada asla ara bulucu girince şikayetimden vazgeçmeyeceğim suan normal şikayette bulundum bu sonunlaninca bir şikayet daha olusturacagim.
(851 puan) tarafından
Avukat abi nasıl bilmiyor bu süreci ya ☺️ karakoldan şikayet uzun sürüyor davaya dönüşmesi
(1,192 puan) tarafından
Vallahi ne bileyim maddi olarak avukat tutma gücüm yoktu bir tanidigimin tanıdığıydı rahatsiz etmek istemedim onuda bir kac bişey sordum sadece oda öyle dedi vallahi ne bileyim bende hic anlamam ki bu islerden daha önce hiç böyle birşey yaşamadım polisle bile isim olmadi çok şükür
(851 puan) tarafından
Karşı tarafın avukat tutma gücü var mı ? Davayı kesin sen kazanırsın, avukata para verme tüm masrafları karşı taraf karşılasın dava sonunda
(1,192 puan) tarafından
Karşı taraf tutabilir evet maddi gücü hesaplarinda gördüğüm kadariyla var gibi tabi tam da bilemiyorum sadece resimlerinden paylasimlarindan maddi gücü var gbi geldi.
Herkes davayı kesn kazanırsın diyor evet zaten ben birsey yapmadim ki resimlerimi kullananlar onlar birde ustune hakaret edenlerde onlar hepsi kanıtlı bende bir tek hakaretim yok benim
(851 puan) tarafından
Mesajları silmedim değil mi canım
(1,192 puan) tarafından
Hayir silmedim duruyor o birkac tanesini yazdığı gbi sildi ama ben beni tehdit felan etmesini zaten ekran almıştım ama mesajlarda duruyor
0 oy
(88 puan) tarafından
Konu hakkında bilgim yok ama insaAllah tezden açılır ne satıyorlar canım temkinli olalım bari 
(1,192 puan) tarafından
Burdan yazmiyorum çünkü cok satan var Burda görmüştüm kac kere özelden yaziyorum hemen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 24 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
13 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaagl (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu

409,469 soru

12,307,749 cevap

38,615 kullanıcı

Kategoriler

...