+1 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (832 puan) tarafından

Selamünaleyküm  Günaydın nasılsınız canlar cuma günü sezaryan olucam teselli alıyorum kızımı düşündüm ama ilk defa olacağım İçin korku yani korkmalımıyım tatlı heycan var yaşayan bana teselli verebilir mi dua etmeyi unutmayın sağ salim alayım kucağıma tüm hamileler inşAllah :)

8 Cevaplar

+2 oy
(13,258 puan) tarafından
İkinci olacak benim de inşallah yaklaşık 4 haftam var. Tedirginim ama kızım evde olacak ilk kez ondan uzak olacağım tedirginliği var üstümde. Rabbim yardım etsin hepimize canım
(2,103 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥️☺️
(13,258 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun,duan çok mutlu etti beni ❤️
(832 puan) tarafından
İnşAllah Amin canım teşekkür ederim çok oluyor mu peki diş ağrısı daha kötü diyorlar İlk defa sezeryan olucam da :)
(2,103 puan) tarafından
Amin sendende inşallah canım ♥️♥️♥️
(13,258 puan) tarafından
Canım ben ilkinde 5 saat sonra ayağa kalktım ameliyat zaten rahattı minnie mouse da anlatmış yukarıda :) açıkçası beni zorlamadı çok bol bol yürüdüm ama ben yani ayağa kalkıp bir daha oturmadım gibi oldu. 2 gün sonra tamamen ayakta desteksiz adım atabilir durumdaydım. 5 gün sonra kontrole gittim her şey çok normaldi. Korkma sen. Kahve koy valizine gold olanlardan. Baş ağrısı olmasın diye bolca içmen lazım
(832 puan) tarafından
Evet duydum dediler canım nescafe sade dimi orasını dediler sütsüz kahve olcak :) ❤️
(13,258 puan) tarafından
Evet canım sade kahve ve su en zoru o ağrı kısmı çünkü gerisi inan hallolmayacak şey değil yürümeyi unutma başta acıyacak ama sonra inan geçecek
(832 puan) tarafından
Canım ağrı kesici veriyorlarmı
(13,258 puan) tarafından
Canım serum sürekli takılıydı benim 4 5 defa desteklediler. Çıkışta da parol plus gaviscon ve küçük lağman yazdı
(832 puan) tarafından
Hm saol canım ❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,187 puan) tarafından
Hiç bir şey biliyorsun ki. Bacakların uyustuktan 15 dk sonra çok tatlı bir ağlama sesi duyuyorsun ve bitiyor :)
(832 puan) tarafından
Oy çok saol canım gerçekten insan düşünmüyor o sesi hayel ediyorum da Allahım inşAllah :)
+1 oy
(2,103 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️☺️ Spinal mi olacaksın
(832 puan) tarafından
Ay ne güzel yazmışsın canım inşAllah Allah razı olsun ❤️:)
(2,103 puan) tarafından
Amin sendende inşallah canım şu son 3 günün tadını çıkar doğum yaptıktan sonra yaz bekliyorum sabırsızlıkla ☺️☺️
(832 puan) tarafından
Tamam canım :))
(2,103 puan) tarafından
Mutlu seneler ♥️♥️
(832 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sanada mutlu seneler teşekkür ederim bu arada canım bu arada belden yaparken iğne çok acıyor mu peki ❤️❤️
+1 oy
(2,676 puan) tarafından
Hiç korkma canım, bir anda olup bitiyor. İlk yürümek biraz zor ama korkma olabildiğince yürü ki çabuk topla kendini
(832 puan) tarafından
Biraz dinlenip mi yürünecek canım kimse demedi yoksa hemen mi yüreyeyim:)
(2,676 puan) tarafından
Hemşireler zaten yürümek için geliyorlar. Sonuçta anestezi etkisinin geçmesi gerekiyor
(832 puan) tarafından
Tm canım saol :)
+1 oy
(2,853 puan) tarafından
Ve aleykümselam cnm. Bende senin gibiydim, doktora bile dedim ben cok korkuyorum, merak etme biz yanindayiz dediler. Hic korkacak bir durum yok emin ol, dogumum cok rahat gecti elhamdülillah. Belimden uyusturdular, sakinlestieici verdiler. Hepsi ani olarak kaldi simdi. Dogumda sorun yok, dogum sonrası biraz agrin olur oda zamanla geçiyor. Allah bu mibarek aylar hurmetine saglikla kucagina almayi nasip etsin
(832 puan) tarafından
İnşAllah canım benim Allah razı olsun :)
+1 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben iki kere sezeryan oldum. Korkma Allah'ın izni ile geçer. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(832 puan) tarafından
Annemde diyor ben 4 kere oldum kendimi boşuna korkutmuşum demişti inşAllah saol canım :)
+1 oy
(1,938 puan) tarafından
Canım özelde olacaksan boynun üşürse.mutlaka sıcak hava uflettir. Benim ilk doğumda boynum tutuldu 15 gün ayağa kalkamadım. İkincide başka hastanede yaptım doğumu. Ameliyathanede sıcak bir örtü giydirdiler. Boynuma da sıcak hava uflettiler sorun yaşamadım.

Başladıktan birkaç dakika sonra zaten bebiş geliyor. Benim yanıma getirdiler o kadar sıcaktı ki. Öptürduler :) Onu dusunuyosun o an bakıyorsun ameliyat bitmiş. Bebisi paket yapıp kucağına verip odaya çıkarıyorlar :D 
(832 puan) tarafından
Sorarım o zaman sıcak hava unutmasam teşekkür ederim :)
(1,938 puan) tarafından
Kayısı hoşafı benim odama kendileri getirmişti eğer getirmiyolarsa sen götür canım gaz çıkarıp tuvalete gitmek için bana sürekli iç dediler. Ama mutlaka bunu yapmalısın. Gazın olur da cikaramazsan hastaneden çıkarmıyorlar bir de dikişlerin acır
(832 puan) tarafından
Kabızlık varki zaten canım gaz nasıl olur o zaman bilmiyorum
(1,938 puan) tarafından
O zaman mutlaka al canım. Ben kendim götürmüştüm hastane de kendileri sürahi ile yaklaşık 2 litre kadar getirmişti. Bana sürekli iç dediler
(832 puan) tarafından
İnşAllah canım vardır özel sonucta ya Ay sorma canım çok heyecanlıyım yarin kaldı Bi Cuma günü geliyor kızım dua bol bol
+1 oy
(2,064 puan) tarafından
benim ameliyatım çok güzel geçmişti canım bebeğime kavuştuğum an ise çoook güzeldi 2-3 gün ağrılar oluyor ama sonra giderek azalıyor incecik çizgi gibi dikiş izim var sadece inşallah senin de çok güzel geçer
(832 puan) tarafından
Ay inşAllah canım yazdıklarınız teselli ediyor beni :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 61 göst.

409,982 soru

12,326,499 cevap

39,105 kullanıcı

Kategoriler

...