0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Bazı şeyleri ne yaptıysam olmuyor acaba manifestlersem olurmu aranızda manifest yapmışta çıkmış varmı

7 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
bazi seyler olmuyo diye uzulme❤️ daha guzeli nasip olcakdir olmuyosa zorlama hayr sandigin ser olabilir manifestlere degilde duaya yonel
(126 puan) tarafından
Sürekli duadayım ztn duadan ayrıldığım yok ki bazen dua ediyorum istediğim şey için allahım hakkımda hayırlısı değilse bile hayırlı kıl ondan sonra nasip et diye inşallah olur çok istediğim bişi var inşallah rabbim nasip edecektir
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
manifestlemek yani doğrusu iyiyi çağırmak diyebiliriz. iyi düşün iyi olsun olsun mantığı bana göre 
(126 puan) tarafından
Manifestlemek,bişeyi sürekli olmuş gibi anlatmak olmuş gibi davranmak sizin de dediğiniz gibi iyiyi çağırmak
(11,367 puan) tarafından
İyiyi çağırmakla olmuş gibi anlatmakmaynı şey mi kız
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Kimisi hayata karşı olumlama yapar kimisi duâ eder✓Tamamen yöneliş biçimi....
(126 puan) tarafından
Ben dua da ediyorum duadan sonra manifestlemeyi düşünüyorum
0 oy
(3,790 puan) tarafından

Duaya yönel hiç bir dua karşılıksız kalmaz sadece vaktini bekler <3

(126 puan) tarafından
İnşallah♡
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Söylediğin şeyi hayatına çekersin eskiler der ya hanı bişeyi kırk kere söylersen olur o misal.

Benim yaptığım manifestler oldu 
(126 puan) tarafından
Ay darısı başıma inşallah benimkide olur
0 oy
(654 puan) tarafından
evet kocamla evliligimiz :) somra yirt disi tatili istemistim gittim.sonra bi tane rapci vardi cok tanismak istemistim tanistim hepsi manifestle oldu frekansini temizle ve olmus gibi dusun
(126 puan) tarafından
Kimisi yazarak kimiside olmuş gibi davranak yapıyor siz hangisini yapıyorsunuz
(654 puan) tarafından
ben olmus gibi davranarak yaptim frekansimi ona ayarladim sonra dusunmeyi biraktim bogmadim yani bir de agzindan cikana dusundugune hep dikkat et her olayda pozitif ol o sekilde
(126 puan) tarafından
Hm anladım inşallah benimde olur öyle
0 oy
(136 puan) tarafından
Manifestlemek öyle oturup yaptığın bişey değil ki olaylara göre yani iyiiyi çağırmak evrene iyi enerji göndermek ben böyle seylere inanmazdım ama son zamanlarda 'Ay bide şöyle oluyormuş düşünsene ay bide böyle oluyormuş düşünsene ben hiç yapamam' dediğim seyler hep basma geldi ya şöyle olursa ya böyle olursa diye alakasız düşündüğüm şeyler hep başıma geldi...insanın çakraları faşan açık oluyo ruh halini bile değişiyor her zaman pozitif olmak gerek buna inanıyorum artık 
(126 puan) tarafından
Aalında manifestlemek olmuş gibi davranmak sabah kalkıyorsun olmuş gibi davranıyorsun öyle konuşuyorsun pozitif düşünmek bende çok inanırım yaparımda ama olmuyor demekki inanmdan konuşuyorum da olmuyor bilmiyoeum ama olmuş birilerinden duymak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 524 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 311 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 353 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,534 cevap

37,507 kullanıcı