Ben bi kaç ay önce kendime evde giymek için takım aldım. Pijama takımı ama öyle yatakta giyilecek tipten değil. Üstü fermuarlı Sweatshirt gibi. Bu zamana kadar 2-3defa anca giymişimdir. Neyse kardeşim benden onun üstünü istedi Bi kez giymeye. Verdim. Daha da vermedi. 2 hafta olacak nerdeyse. İsteyemiyorum da. Bende kalıyor. Odadan alıp giyecektim anlar belki diye. Ama baktım giyip okula gitmiş. Hatta hafta sonu anneme gitti oraya giderken bile onu giymiş. Çok da heves ederek almıştım. Bir de şalım. Yine aynı şekilde. Bi kez denemek için taktı daha da geri gelmedi. İstersen kendine de al dedim tamam dedi onun üzerine nerdeyse Bir ay olacak. Şal neyse ucuz bir şeydi ama o takım zaten pahalıydı ben indirime girse de alsam diye bakıyordum. Asla para konusunu etmem tabii giysin kardeşimden sakıncak değilim ama ortak gibi kullanmıyor. Sahipleniyor ben onu sevmiyorum. Bu ilk de değil. 2-3 sene önce bende tek seferlik giymeye bir şey istedi verdim hâlâ onda. Ben kendime yenisini almak zorunda kaldım çünkü her zaman giydiğim bir şeydi. Öyle var aldığı Bi kaç şey. Geri vermiyor. Geri vermesini geçtim ortak gibi kullanmıyor. Aynı evdeyiz zaten giyerse giysin de kendininmiş gibi sahipleniyor. Acaba okuldan geldiğinde hoşuna gittiyse sana da aynısını alalım desem yanlış anlar mı? Haftaya doğum günü. Parfüm istiyordu aldım, şal istiyordu parasını vericem. Şimdi doğum günü hediyesi olarak takımı alsam çok pahalı olacak 3 ayrı şey olmuş olacak. O da bana olmaz. Napıcam bilemedim