+2 oy
384 göst.
önce Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Ben bi kaç ay önce kendime evde giymek için takım aldım. Pijama takımı ama öyle yatakta giyilecek tipten değil. Üstü fermuarlı Sweatshirt gibi. Bu zamana kadar 2-3defa anca giymişimdir. Neyse kardeşim benden onun üstünü istedi Bi kez giymeye. Verdim. Daha da vermedi. 2 hafta olacak nerdeyse. İsteyemiyorum da. Bende kalıyor. Odadan alıp giyecektim anlar belki diye. Ama baktım giyip okula gitmiş. Hatta hafta sonu anneme gitti oraya giderken bile onu giymiş. Çok da heves ederek almıştım. Bir de şalım. Yine aynı şekilde. Bi kez denemek için taktı daha da geri gelmedi. İstersen kendine de al dedim tamam dedi onun üzerine nerdeyse Bir ay olacak. Şal neyse ucuz bir şeydi ama o takım zaten pahalıydı ben indirime girse de alsam diye bakıyordum. Asla para konusunu etmem tabii giysin kardeşimden sakıncak değilim ama ortak gibi kullanmıyor. Sahipleniyor ben onu sevmiyorum. Bu ilk de değil. 2-3 sene önce bende tek seferlik giymeye bir şey istedi verdim hâlâ onda. Ben kendime yenisini almak zorunda kaldım çünkü her zaman giydiğim bir şeydi. Öyle var aldığı Bi kaç şey. Geri vermiyor. Geri vermesini geçtim ortak gibi kullanmıyor. Aynı evdeyiz zaten giyerse giysin de kendininmiş gibi sahipleniyor. Acaba okuldan geldiğinde hoşuna gittiyse sana da aynısını alalım desem yanlış anlar mı? Haftaya doğum günü. Parfüm istiyordu aldım, şal istiyordu parasını vericem. Şimdi doğum günü hediyesi olarak takımı alsam çok pahalı olacak 3 ayrı şey olmuş olacak. O da bana olmaz. Napıcam bilemedim 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (1,648 puan) tarafından
Bisey olmaz canim kirlenince yikadigin zaman kendi dolabına koyarsın zaten tekrar istemeden de sen giyersin yine isteyince verirsin hep aynı şeyi giymez ki o da sonucta
önce (842 puan) tarafından
çok mantıklı. nasılsa sen yıkayacaksın kirlenince. al kendi dolabına koy olsun bitsin
-Reklam-
+1 oy
önce (158 puan) tarafından

Benim kardeşim yok bu duyguyu bilmiyorum ama görümcelerim birbirlerine dövüşe dövüşe biseyler alıp veriyorlar. Öyle alınmalı gücenmeli de değil. Evli olan bekarlardan bişey istiyor tek kullanımlık, kullanıyor getiriyor getirmezse arıyorlar gönder şurada burada lazım diye . Hatta bekarlar tüm kıyafetlerini kendi aralarında döndüre döndüre giyiyorlar biri öbürüne lazım biseyi giymisse çıkartıyorlar bile  :) Aranızda o yakınlık mi yok acaba . 

önce (77 puan) tarafından
16 yaşında tam bir ergen olduğu için Bi şey demeye gelmiyor ki. Şaka yapsam bile trip atıyor.
önce (12,458 puan) tarafından
Ay bu anlattığın biz ya bunu ancak kızkardeşi olan anlar :D 3 kızkardeşiz küçük daha küçüktü ama biz ablamla aynı dediğin gibi dövüşğrdük :D ama yinede alır giyerdik. Şimdide kızkardeşimle mesela o çalışıyor alıyo çeşit çeşit annem gidince hemen dolabına bakıyorum ne almış deniyorum hoşuma gideni ben bunu alıyorum diyorum :D 1 2 hafta kalıyo geri veriyorum ya anneme veririm götürür lazım olursa ister. Abiyeleri üçümüz ortaklaşa giyeriz mesela topuklu ayakkabıda öyle. Kime ne olursa o giyer
+1 oy
önce (1,340 puan) tarafından
Benim kız kardeşim benim kızım gibi annemden çok ben yapmışımdır ona.O da söylüyor bunu.Odasında ne varsa 100de 90ı bnmdir evlendim ona bıraktım.Şuan kocamın parasıyla bile ona alıyorum kendime aldıklarımı bile neyse bunu ona veririm diyorum boşver canı sağolsun kardeşinin ama bjx birbirimize çok düşkünüz hainlik yok aramızda öyle olsaydı farklı olabilirdim
Benim kocada öyle.bu çoğu insana yanlış gelebilir ama bnm önceliğim her zaman ailem koca sonra açıkçası. Kıyafet orda kalsın pufidik yorganlı uyku seti bile aldım geçen
Bacım evlenince ailen kocan ve çocukların olmuyor mu? Önceliğin onlar olması lazım değil mi
Kızım doğunca önceliğim tabi ki o. Ama yaşadığım acı bi tecrübeden sonra kocamda olsa sonsuz güvenim de yok aşkım da yok önceliğim de yok yarın ne olacağını bilemem ama ailem bnm her zaman ailem güven problemim var ne yazık ki ha kocamı seviyorum bu arada ama aşk çok başka bişey ve düzelebilmem için evet burası bnm evim yuvam ailem diyebilmem için bnce dshs zamana ihtiyacım var bilemiyorum kızım doğunca da düzelebilirikm umarım
O zaman bilemem canım kusura bakma yargısız infaz gibi oldu.
Estağfurullah sorun değil:)
+1 oy
önce (1,503 puan) tarafından
Bence kardesler arasinda alinganlik olmaz ben olsam cekinmeden isterim  tada onlar benden isterler veya ben giymedigim birsy olursa kendim onlara veririm

Gecen ay benim utum kirildi. Bende kardesimin utsuunu getirdim nerdeyse iki hfta kaldi  bende cunku utu yaparke  alticok az yapisti temizlyipte vereyim dedim soylemedim. Bi defa sordu getircem dedim ama oda alinmadi  bende.
+1 oy
önce (1,099 puan) tarafından
Ben almazdım ne kadar pahalı olursa olsun annemlere gittiğim zaman bir sürü eşyamı kardeşime vermiş oluyorum :) istemsizce oluyo ayy abla bu çok güzelmiş diyince al senin olsun diyorum :) oda bana öyle biseyini çok beğenince al senin olsun diyo :) 
+1 oy
önce (593 puan) tarafından
Kardeşiniz ile rahatça konuşmaktan neden çekiniyorsunuz? Sadece kırmamak için mi? Sizin olan bir şey için çekinmeye gerek yok ki. Güzelce buraya yazdığınız şekilde söyleyebilirsiniz. 
+1 oy
önce (308 puan) tarafından
Atla devemi ben veririm takılmam böyle şeylere 
+1 oy
önce (245 puan) tarafından
Kardeşim bi şeyi alır onun olur eger geri giymek istersem geride isterim verir o ister ben ona geri veririm hatta bazen parfümümü falan götürüyor götürdüğünü anlamıyorum bi kaç hafta sonra geri geitiriyor al ben bunu biraz sıktım diye skksjdksksksk
+1 oy
önce (1,801 puan) tarafından
Ben erkek kardesimin tişörtünü aldım hamileyken giymiştim bende kalmış sonra İstanbul'a taşındım o da bize gelince üstümde gördü. Len benim değil mi bu dedi. Evet senin ama dogurana kadar veremem dedim benim oldu :D kardeşler arası kıyafetin lafı olmaz. He isteseydi ya verirdim ya da daha güzelini alırdım ona :D istesene kardeşin o senin sonuçta ya da sürekli giyiyorsa çok beğenmiş demek ki. Al bir tane sadece o üstten ona eğer durumun varsa 
+1 oy
önce (1,262 puan) tarafından
Sen bu kıyafetleri çok sevdin bunlar benim sana dogum günü hediyem olsun de kendine yenisini al
0 oy
önce (17,736 puan) tarafından
Çıkarttığında işin bittiyse alıyorum falan yere giderken giyeceğim derdim anlar diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,062 göst.
3 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde balyanak (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
30 Mart 2024 Aile kategorisinde Pakize333 (2,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,425 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 858 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,989 soru

12,250,469 cevap

37,131 kullanıcı