+2 oy
451 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (251 puan) tarafından
Kizim 2 yasinda elimde görünce istiyor arada ona da yapiyorum.siz kac yasinda oje yapmaya başladınız cocuklariniza

29 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
46 aylik henüz hic sürmedim talep var ama daha küçük olduğunu söylüyorum büyünce Gökkuşağı gibi rengarenk istiyor sohbet ediyoruz konu kapanıyor.

Benim kızda benden görüp istiyor ben gece sürüyorum yanında yapmiyorum sabahda  sohbet kısa sürüyor aaa oje surmussun ile başlıyor kapanış hep aynı.
-Reklam-
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Annem bana 2 3 yas civari surmus. Kucukken ne kadar sus meraklisiysam buyuyunce o kadar heveslisi degilim, sadelik seviyorum :) ben cocuklarin ebeveynlerinin gozetiminde hevesinin giderilmesi taraftariyim.
0 oy
(14,617 puan) tarafından
4.5 yaşında bir kere izin verdim ardı arkası kesilmiyor sürekli istiyor bende çöpe attığımı büyünde süreceğimi söyledim 

Okulda bir ark sürüyormuş sürekli onu söylüyor 
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Süröemeyi tercih ederim. Ha gördükçe ısrar edıyorsa kendıme de sürmem. 
0 oy
(13,561 puan) tarafından
Benim çevremde kullanan yok o yüzden istemiyor krem ve parfüm yapıyor sadece
0 oy
önce (951 puan) tarafından

Oje haram teşekkürler :D

0 oy
önce (575 puan) tarafından
Benim de iki buçuk yaşında ben oje sürmem ama o merak ediyor çocuklar için ojeler var onlardan alıyorum yıkayınca çıkıyor
0 oy
önce (5,319 puan) tarafından
32 aylik oglum parfüm istiyor sadece bende babasinin kinde sıkıyorum birde babasina saclarını taratir
0 oy
önce (267 puan) tarafından
4 yaşında hiç sürmedim büyüyünceye kadar da sürmeyi düşünmüyorum. 

Yapmayın etmeyin ya daha minicikler neden hemen kimyasallara maruz bırakıyorsunuz.  Ben kendime bile yeni yeni başladım çocuğa temasta zarar gelmesin diye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 151 göst.
10 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifefe34 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,503 göst.
3 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
+2 oy
14 cevap 188 göst.

408,386 soru

12,269,251 cevap

37,551 kullanıcı

Kategoriler

...