+2 oy
445 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (251 puan) tarafından
Kizim 2 yasinda elimde görünce istiyor arada ona da yapiyorum.siz kac yasinda oje yapmaya başladınız cocuklariniza

29 Cevaplar

+1 oy
(220 puan) tarafından
2 yaşında çevresinde görmediği için ozenmiyor sadece parfüm sıkıyorum o da sıkmak istiyor ağzımla ses çıkarıyorum sıkmış gibi yapıyorum 
(251 puan) tarafından
Bizde de o parfümü alıp kıyafetlerine değdiriyor. Babasından öğrenmiş parfümü
önce (2,037 puan) tarafından
Benim kızımda 2.5 yaşında oda istiyor parfüm. Dalinin bebek kokulu göz yakmayan bebek kolanyagi var sprey şişede. Ben ondan aldım onu sıkıyorum.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İnşallah ojeyi haram bulmazlar... 
tarafından
:)))ağlanıcak hala gülmek bu olsa gerek
(4,694 puan) tarafından
Oje haram değil ama abdest geçirmiyor kızlar zaten bilirsiniz ayrıca, tesettürlü bir bayan sürdümü aşırı dıkkat çekiyor zaten
tarafından
Zaten tesettürlü kadınlara demedim bunu onlar sürmüyor farkındayım konu küçük kız çocukları
(4,694 puan) tarafından
Yok bende birşey demedim zaten ☺
önce (704 puan) tarafından
Oje haram/günah değil. Ama ergenlik yaşını geçmiş genç kızlar için sakıncalı olabilir , bunun sebebi de 5 dakika sonrasının garantisi olmadığı için öldüğümüz zaman o oje asetonla dahi tırnaktan çıkmıyor. Buda cenazeyi yıkamaya engel olduğu için ahirete gusülsüz gidiyorsun ve buda çok riskli bir durum ;)
+1 oy
(13,091 puan) tarafından

5 yaşında,yapmadım. İstediği kadar heves edebilir:). Ben de sürüyorum görüyor yetişkinler için bu diyorum. Sürsek hep talep eder,asetona da haliyle maruz kalır. Büyüyünce isterse sürsün 

(251 puan) tarafından
Bizimkisi istiyor arada sürerim ama tırnaklarına pek durmaz silinir sabah sürsem akşam a kadar silinir benim turnak yapim da öyle.
önce (573 puan) tarafından
https://ty.gl/v0w3f17n4hbeg efendim buyurun amme hizmeti :D
önce (13,091 puan) tarafından
Kız analarına deva :D
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Biz iki buçukta başladık :) kız çocuğu farkı görüyor istiyor zorla sürdürüyor bana ☺️ 
(251 puan) tarafından
Ayy bana da artık bütün makyajlari toplamisim istiyor
(4,372 puan) tarafından
Ben diğer ürünleri kullanmıyorum yüz için filan sadece oje ve dudak nemlendirici bir de el kremi var :) bizim kıza kalsa fondötenden alliga herşeyi sürecek ')
(251 puan) tarafından
Meraklilar bu gibi şeylere
0 oy
(12,565 puan) tarafından

helal oje görmüştüm bir ara, daha sağlıklı hatta su geçiren, hava almasını sağlayan. o tarz bir oje alırım gibi geliyor. şu an zaten küçük ben de sürmüyorum ama elbet isteyecek, o günler gelecek:P

(251 puan) tarafından
Ewt ya o günler gelecek bugün ruj sürdüm baktım istiyor bitmişti dibinde verdim aynısını yapıyor. Dediğiniz ojeyi bende gördüm cocuk ojesi ve daha pahalı
(12,565 puan) tarafından
evet maalesef sağlıklı olan her şey çok çok pahalı. hem gıda, hem oje hem bakım...
az az süreceksen o para verilebilir tabi, bi de düzgün saklamak lazım
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Hiç yapmadım 7 yaşına giricek. 
(251 puan) tarafından
Ne güzel ya en sagliklisi
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ben pek doğru bulmuyorum çocuklara yapılmasını ya kızımada yapmam galiba. Zaten bende kendime yapmıyorum jsjsj
(251 puan) tarafından
Bende istemiyorum kızıma yapayım benim.cevrem 1 yaşından beri yapıyordu bende sevmiyordum çocuklara ama isteyince bizde artık alıştık ama benim ve onun tırnağı çabuk siliniyor oje pek tutmaz
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Balla 2 yaşına girecek hiç isteyecek gibi durmuyor benden göremez çünkü :D ama teyzesinde görürse aklı daha erince isteyebilir bakalım ne zaman

(251 puan) tarafından
İster bence
0 oy
(9,904 puan) tarafından
9 yaşına gelecek nerdeyse sayılı sürmüşümdur
(251 puan) tarafından
Tabi bende arada sürüyorum. Sürekli degil tabi ve oje pek durmaz hem bende hem de kizim da silinir
0 oy
tarafından
Ben 30 yaşındayım hiç sevmem kızım 6 yaşında hiç sürmedim tercih meselesi 
(251 puan) tarafından
Ewt canım
(4,694 puan) tarafından
Bende 32 yaşındayım bır kere dahi sürmedim ☺kızımda benden görmediği için heves etmez öyle makyaja falan
0 oy
(5,329 puan) tarafından
4yasinda istediginde suruyorum :) 
(251 puan) tarafından
Kzim elinde görünce mutlu oluyor renkli
0 oy
(7,713 puan) tarafından
Kızım istemesin diye 30 küsur ojemi çöpe attım. Yengesin de görüyor olmaz bunlar büyükler için diyorum. Umarım söz dinleyerek büyür 
(251 puan) tarafından
Umarım canım
0 oy
(3,774 puan) tarafından
5 yaşında geçen yıldan beri sürüyorum ben kullanmam ama teyzesinden görünce özeniyor sürüyorum mecbur 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kullanmadığım için bilmiyo sjsjjs krem bakim yaparım onlara özeniyor ama benim ve babasının suratına yapar kendine yapmaz far paletim var gördüğü an alır babasına yapar onu bana yapmaz jsjsjsj
0 oy
önce (620 puan) tarafından
Kendim ojeye bayılırım, hep de yaparım. Kızım 3 yaş olacak, arada bana da der ama üsteleme. Benim gibi büyüyünce sürersin diyorum. Kendim yapıyorum ama ne kadar geç yaparsa o kadar iyi. Hep kimyasal sonuçta. 
önce (251 puan) tarafından
Ewt kimyasal işte bazen istiyor lar bende arada yaparim
0 oy
önce (841 puan) tarafından
6 yaşında sürdüm tırnak gelişimini engellediği için arada bir istiyor kına yakıyorum tırnaklarına 
Hm oda guzel
0 oy
önce (1,969 puan) tarafından
Oje surmem zararlı diye kardeşim bir kaç sürmüş odur ben silerim oda Gevaş almıştır ama parfüm sıkarım bide dudak nemlendirici görünce isterse yaparım odur 
0 oy
önce (6,173 puan) tarafından
Ben yapmadım cnm yapma taraftarı da değilim 
Tabi canım tercih meselesi
0 oy
önce (3,110 puan) tarafından
Benim eşim hiç sevmez kızım çok isteyince izin verdi 12 yaşinda sürdü ilk kez şimdi 14 yaşinda  eşim son senen artık diyor 
0 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında yapmadım daha oje ama acı oje sürecem tırnak yiyiyor bu aralar 
Ewt faydası oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
10 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifefe34 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,502 göst.
3 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
+2 oy
14 cevap 188 göst.

408,300 soru

12,264,892 cevap

37,436 kullanıcı

Kategoriler

...