+2 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (3,879 puan) tarafından
Kızlar 5 yaşında kızım var oyun grubuna gidiyor arada kreşe gonderemedim. Neler yapıyorsunuz evde ne gibi oyunlar oynuyorsunuz fikir verir misiniz 

3 Cevaplar

+2 oy
(2,210 puan) tarafından
Kızıma doğum günü için mutfak aldım gelmedi daha gelirse başından kalkmaz kendisi çok seviyor mutfak işleri ile uğraşmayı yapmayı boyama etkinlik onları yapıyoruz yarında inşallah evi susleyecez 3 aylar için ona etkinlik olur hem
(3,879 puan) tarafından
Hepsini yaptım kız 1 yaşından beri aklına gelebilecek Montessori etkinlik ne varsa yaptım yapıştırma boyama renk eşleştirme büyük küçük algısı hepsi :D diyorum ya tikandim artık fikir gelmiyor :D daha emekliyodu etkinliğe başladık
(2,210 puan) tarafından
Oo başka aklıma gelmedi sjsjsj
(3,879 puan) tarafından
Ondan üretemiyom artık :D görsen evdeki etkinlikleri kutular renkli kağıtlardan bı sürü şey yaptık şişeler vs hep değerlendirdim ponponlar hepsi kardeşi olursa hazırlık :D
(2,210 puan) tarafından
Ne guzell yaa maşallah size biz anca mide için çalışıyoruz sjsjsj
(3,879 puan) tarafından
Yok kız ben hep yapıyordum küçükken uyudu mu hazırlıyordum mesela ponpon geçirme eşleştirme vs çok yaptım iyi ki yapmışım:)
-Reklam-
0 oy
(12,683 puan) tarafından
öğretmen baba diye bir hesap var instagramda, güzel çocuk etkinlikleri paylaşıyor. tam adına bakıp yazayım 
(12,683 puan) tarafından
ogretmen.baba
(3,879 puan) tarafından
Tamam canım sağol yapıyoruz ama tıkanıyorum bazen
0 oy
(3,879 puan) tarafından
Yok mu kızlar kimse 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.