+5 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Selamünaleyküm taş hatunlar nasılsınız yeni yılda Allah’tan dileğiniz nedir ..?

Rabbim ömrümüzün geri kalanını hayırlı eylesin ahir zamanda imanlı yaşayabilmeyi nasip etsin cümlemize

image

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Selamlar 

Herkesin huzurlu sağlıklı yaşamasını diliyorum♡

Kayınvalidemlerdeyiz misafirleri bekliyoruz yemeklere dalıcam:)
tarafından
Ayy tabiki gel kocaman aile sofralarına bayılıyorum♡
(1,014 puan) tarafından
Kaynanan kovmaz dımı :):) valla yakın olsan hiç cekınmem konu yemekse
tarafından
Yok bugün doğum günü çok şeker minnoş kadınn benden farklı olarak baya hamarat kadın
(1,014 puan) tarafından
Hayırlı yaşları olsun cano
tarafından
Teşekkürler♡♡
-Reklam-
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Amin amin, bebe sallıyorum. Kankamla eşi geldi yan odada sabah 5 te vardılar. Uyansalar da kankama sarılsam kapıyı kitlemedjk girsinler diye. Direkt geçip uyumuşlar oğulları bana aşık resmen kavuscaz aşkım diyordu hahaha ay ben de bebe sallıyorum sabah 9 a geliyor saat
(3,329 puan) tarafından
Amin canım benim. 6 ay sadece birbirimiz yanyanaydik başka ülke kimse yok çok zor günlerdi. Bu eyalette arkadaş dost arttı şükür o da gelince tam oldu burada bir aile olduk. Zaten kendisi abimin baldızı ama aynı yapıdayiz ben aileden uzağım diye üzülüyorum o da aynı. Teselli oluyoruz. ❤️ Rabbim sizi de kavuştursun
(3,329 puan) tarafından
Hafsa Amerika canım
(4,672 puan) tarafından
Ooo niye gidiyorsunuz kız yurt dışına
(3,329 puan) tarafından
Kocam istedi :D
Kız maddi sıkıntımız yoktu. Eşimin ailesi başka şehirdeydi bizde benjm sehrimdeydik millet işte eşimin arkasından kayinbabasi iş vermiş ev vermiş yok para için evlenmiş diye saçma sapan konuşunca kiskancliktan eşim istemedi orada kalmak. Onlar başka ilde köyde yaşıyor orada da ben yapamazdım. Market dahil yok hep misafir vs. O yüzden en son yurt dışına gidelim dedi ve geldik. Üstüne de hamileymisim geldiğimde burada öğrendim. Şimdi oğlum 6 ayına girdi ❤️
(4,672 puan) tarafından
Bende diyorum eşime gel yurt dışına gidelim ama gelmiyor
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
İyiyim tatlım sen nasılsın peki :) kitabımı okudum vakit gelmiş farketmedim hazırlanıyorm oğluşumu almaya gidicem 
(1,014 puan) tarafından
Temızlık bıttı bende bittim kahve ıcyorum dıkkatlı git oğlunu almaya. Emanetın Allaha
(20,453 puan) tarafından
Babası aldı :)))
+1 oy
(3,893 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim afiyet olsun ve amin amin amin Allah'tan isteğim Gazze de savaşın bitmesi iyilerin yüzü gülsün kâfirlere hallettiği cezayı versin ve bunları görmeyi nasip etsin amin amin amin,❤️

Benim anlık akşam yemeği yapıyorkeee sjsjsj bezin amacı çaydanlıkta fotom çıkmasın diye sjsjsj :D

image

(1,014 puan) tarafından
Bende diyorum beze yer mı bulamamış o kadar dıkkatlı dusunmedım :):) kolay gelsin cana benim
(3,893 puan) tarafından
Teşekkürler canısı bide  sizden ötürü değil Google den ötürü öyle yaptım sjsksks
+1 oy
(4,672 puan) tarafından
Aleykümselam afiyet olsun 

Tek dileğim sürünmeden yaşamak artık :( geçende yazmıştım. Gerçekten artık gelecek kaygısı olmadan. Normal standartlarda insan gibi yaşamak istiyorum 
(1,014 puan) tarafından
Rabbim imtihanını kolaylaştırsın Hakkında hayırlı olanı Kolaylıkla nasip etsin
(4,672 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kardeşim ❤️
+1 oy
(7,208 puan) tarafından

En büyük duam bu Ahir zamanda Allah'ın salih kullarının arasında olmak ❤️Afiyet olsun bu arada:)

(1,014 puan) tarafından
Âmin ecmain İm bizlere hayırlı ölümler senin de söylemin gibi ahir zamanda salih kullar ve salih evlatlar nasip eylesin öyle bir döneme kaldık ki Bugünleri aratıyor gelecekten kaygılıyız
+1 oy
(789 puan) tarafından

Oğlumu kafeye getirdik pasta pasta siye tutturdu şimdi oyun alanından çıkmıyor eve gidip yemek yapmam lazım bu gidişle yetiştirmeyeceğim ya :/. Dileklerimi de burda yazmayayım ❤️

image

(1,014 puan) tarafından
Dilediğin her neyse Rabbim kolaylıkla nasip etsin
+1 oy
(6,201 puan) tarafından

Benim bu yıldan beklentim ve duam bol bol sağlık olması inşallah 2023 ve 2024 gibi olmaz bende 

Bende şimdi oturdum bı çay icicem eşim arabanın genel muayenesi için çıktı...

image

(1,014 puan) tarafından
Cano pisküvitli pastamı gördüm orada ben de geleyim mi
(6,201 puan) tarafından
Evet cnm bisküvili pasta dün gece yaptım borcam tepsim patladı :(fırın tepsisi geniş olduğu için daha İnce oldu gel cnm tepsim daha dolu arkadaşlarla çay içmeye bayılırım o yüzden komşumu ve kızını çağırdım sabah çay içtik bı de
+1 oy
(11,177 puan) tarafından

image

kizimin okulunda hazırlanmış fotoğraflara bakıyordum bende
(1,014 puan) tarafından
Ay çok güzel
(11,177 puan) tarafından
Evet çok beğendim bende
+1 oy
(4,286 puan) tarafından
Sağlık mutluluk huzur para para para :)
0 oy
(129,283 puan) tarafından
aleykum selam❤️ amin  dilegimi yazmiyim ❤️❤️ ama bi kahve yapam olsada icsem
(1,014 puan) tarafından
Gel aşkım ben yaparım sana
0 oy
(22,049 puan) tarafından

image

guj batımını izliyorum cnmm
(4,672 puan) tarafından
Guj ne kız sjsjsjjsjsjs
(1,014 puan) tarafından
Yorgunum anla bacım bırde klavyem otomatik ya bakmıyorum bazen acaıp şeyler yazabılıyor
(4,672 puan) tarafından
Duruya dedim kız :)
(22,049 puan) tarafından
Hahaha hiç bakmadım yanlış yazdığıma laa')))
(4,672 puan) tarafından
Ben bakarım :))) seviyorum böyle takılmayı kırılmayın He
0 oy
(361 puan) tarafından
Amin inşaallah şuan yeni yıldan teknbeklentim oğlumun kalça çıkıklığının biran önce düzelmesi başka birşey istemiyorum zaten başkada aklıma birşey gelmez

İlgili bir soru bulunamadı

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...