+2 oy
138 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (811 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar, 9 haftalık hamileyim dün doktor kontrlum vardı muayene için uzandım, bakalım yaşıyor mu senin ki dedi böyle bişey beklemedigim için ne diyeceğimi şaşırdım neyse kalp atışlarını duydum çok şükür.

Daha önce düşüklerim olduğu için riskli bı gebelik pıhtılaşma sorunum var.

Asıl sorum şu bana dediki cinsel ilişki halan daha yasak, 1 ay önceki kontrolumde söylememisti yani dikkat etmedim bende biseyde söyleyemedim, kanamam herhangi bi sorunum yok ne yapmalıyım kızlar 

6 Cevaplar

+2 oy
(675 puan) tarafından
doktor yasak demis bize mi soruyosun anlamadim
(811 puan) tarafından
Evet cevap vermek zorunda değilsin postuma
-Reklam-
+1 oy
(29,056 puan) tarafından

Öncesi öyle birşey etmemiş şimdi nedn demiş sorsaydin hocam bir sorunmu var diye 

(811 puan) tarafından
İnanki soramadım o an bı duraksama oldu, ağrılarım oluyor hocam bıcak saplanır gibi arada dedim, kanaman olmayınca korkmani gerektirecek bişey yok dedi
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Yasak demişse uyman gerekir tabiki 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım riskliymis kan pırtilaşması dan ondan yasak demiştir sen bir süre yasak olarak devam et diger kontrole göre hareket edersin 
(811 puan) tarafından
Yok amacım ilişki değil, ama baştan böyle bişey soylemeyipte neden şimdi dedi sanki baştan uyarmış gibi, ihmal var yaptığında..
(3,603 puan) tarafından
Canım sen sancım oluyor falan demişsin ya ondan demiştir belkide
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Doktor gerekeni söylemiş bence doktorunu dinle önceliği çocuk sağlığına ver ilişkiyi gerekirse doğuma kadar ertele. Ben ve eşim aynen bu şekilde yaptık 
(811 puan) tarafından
Yok amacım ilişki değil, ama baştan böyle bişey soylemeyipte neden şimdi dedi sanki baştan uyarmış gibi, ihmal var yaptığında..
(7,719 puan) tarafından
Canım iki düşük var ve kan pıhtılaşması var doktor dikkat edeceğini düşünmüş olabilir çünkü " HALA yasak ilişki"demiş. Yani bazen bazı şeylerde uyarılmayı beklememek gerekiyor.  Riskli bir gebeliğin var doktor serbest dese bile yapmaman lazım.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ne biçim doktor ya o öyle.Böyle bişi denir mi bı anneye acaba yaşıyor mu senin ki diye Bazıları çok gaddar oluyo sadece iş olarak görüyorlar her halde mesleklerini 
(811 puan) tarafından
Yani bide 2 düşük yaşadım ben daha önce, insallh yasiyordur hocam diyebildim sadece, zaten hep ruyalarima giriyordu kötü bişey olacakmış gibi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
+2 oy
4 cevap 61 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimkim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu

408,403 soru