+2 oy
377 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (799 puan) tarafından
O güzellik mutluluktan geliyordur

32 Cevaplar

+1 oy
(6,221 puan) tarafından
Bence pek alakası olmuyor cinsiyet ile oğlumda kızıma göre daha bı güzellik gelmişti bana
-Reklam-
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Kız annenin güzelliğini alır derler biz de de.Ben de kızıma bütün güzelliğimi al annecim diyorum hepsini alabilir:))
(3,186 puan) tarafından
Bende öyle biliyorum. Çirkinleşirse kız kesin derler :)))
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Ay ben ikisinde de hiç değişmedim :) 
0 oy
(1,903 puan) tarafından
Ben ben ☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(12,620 puan) tarafından

mutluydum ama dobişko oldum ben ödemden:P

0 oy
(4,732 puan) tarafından
İkisindede güzeldim ☺☺şaka bır yana hiç cildimde birşey olmadı hani bazılarında kararna falan oluyo ya bende olmadı mesela dökülen saçlarım hamileyken hiç dökülmedi uzadı
(799 puan) tarafından
Yüzün parliyomuydu peki kızda
(4,732 puan) tarafından
Öyle diyolardı hep canım
(4,912 puan) tarafından
Aynı bende öyleydim cildimde hiç değişme olmadı hem kızımda hem oglumda güzelleşmiştim. Normalde çok dökülen saçlarım hamileyken hiç dokulmezdi
0 oy
(19,498 puan) tarafından
Valla ben cirkinlestim. Şiştim. Ödem çok oldu. Ağzım yüzüm kaydı yani baya.
0 oy
(7,789 puan) tarafından
Kimisine fazla yakışıyor galiba hamilelik bende o kesimdenim ikisindede guzellestim hele oğlumda yüzüm baya bebek gibiydi. Bide kilo veriyorum başta sonra sadece karnım oluyor kendim başka yerden kilo almıyorum oda ayrı yakışıyor ☺️
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bir kızım bir oğlum var ikisindede hiç değişmedim çok az kilo aldım ödem olmadı o yüzden aynı kaldım
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Hayır canım aksine oğlumda yüzüm güzelleşti kızımda yüzüm lekelendi ve sürekli bir uyku vardi
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Evet güzelleşmiştim ama bunu aldığım kiloya bağlıyorum çünkü 40 kilo ile hamile kaldım ve kilo almak beni güzelleştirdi şimdi yine kilo almaya çalışıyorum 
(798 puan) tarafından
Ay ayni kaderi yasiyoruz canim
(1,337 puan) tarafından
İnşallah kilo alırız yine o zaman çünkü zayıf kadınlara kilo gerçekten yakışıyor
0 oy
(9,926 puan) tarafından
Ben kızda bir sistim şiştim yüzüm burnum dolma biber gibi kocaman oldu parmaklarım açılıp kapanmiyordu ödem tutmustjm 37 olan ayağım 42 oldu:)
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Bence ben :)) Gözümün rengi yeşilden maviye dönmüştü cam gibiydi resmen :)) Harika bir gebelik geçirdim çünkü, sanki gebelik değil de mutluluk hormonlarım tavan gibiydi. Mezdeke oynayarak gebeliğimi öğrendim mezdeke oynayarak doğuma gittim ahahah :)) 
(2,196 puan) tarafından
Ben nedense senin oğlun var sanıyordum  :)
(2,257 puan) tarafından
Oğlum var zaten :)
(2,196 puan) tarafından
Başlıkta kıza hamileyken yazınca :) bu nedenle şaşırdım . Sağlıkla büyüt ❤️
0 oy
(3,932 puan) tarafından

Habeş maymunu gibi olmuştu yüzüm sjsjsjsjs:D

0 oy
(2,042 puan) tarafından
Kıza olduğum icinmi bilmiyorum. Genel olarak hamilelik bir guzelik katmıştı bana
0 oy
(267 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ben hep güzeldim :⁠-⁠D
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Oğluma hamileyken sanki yüzüm biraz pürüzsüzleşmişti ama öyle net birşey yoktu ben genel olarak çirkin görüyordum kendimi ben çabuk ödem tutuyorum şişmiştim şimdi de 14 haftalığım kıza benziyor dedi doktor yine kendimi hiç beğenmiyorum ekstra yanağımın altlarında sivilcelenme oldu kaşınıyor oğlumda olmuşmuydu hatırlamıyorum ama
0 oy
(627 puan) tarafından
Bende kıza hamileyim cirkinlestim en kötüsü arkam çok genişledi oğlumda hiç böyle değildi 33 oluyoruz bu gece az kaldı az:)
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Saçmalarım çok güzelleşmişti dökülme sıfırdı. Tabi doğumdan sonra dökmediğim saçları deli gibi döktüm
0 oy
(883 puan) tarafından
Oğlumla kızımın hamilelikleri arasındaki tek fark oğluma hamileyken karnımda oluşan çizgi kızımda oluşmadı. İkisinde de cildim güzelleşti, saçlarım parlaklaştı ve yumuşadı, hatta son 1-2 ay nedendir bilmem dudaklarım şişti. Botoks yaptırdım sanıyolardı :))
(799 puan) tarafından
Oğlunda karnındaki çizgi kaç aylıkken çıkmıştı aşağa yukarı
(883 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum gerçekten. Bende birkaç gündür bunu düşünüyorum karnımdaki bebeğin cinsiyetini tahmin etmek için. Ama muhtemelen 3.-4. aylardan sonradır. Doğuma yakın çok koyulaşmıştı onu hatırlıyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 664 göst.
4 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Esin27 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 550 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asenaumay (2,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu

408,425 soru

12,270,880 cevap

37,584 kullanıcı

Kategoriler

...