+2 oy
376 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (799 puan) tarafından
O güzellik mutluluktan geliyordur

32 Cevaplar

0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ben ikisinde de güzeldim 
-Reklam-
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ben kızımda guzelleştim oğlumda Baha cirkinleştim 
0 oy
(14,614 puan) tarafından

bekarken hatırlıyorum bir akraba kıza hamileydi kadının yüzü çil dolmuştu güzel kadın çirkin olmuştu 

Kızıma hamile olduğum öğrenince korkmuştum ama olmadı şükür :) Hatta diyorlardı bende senin erkek kız olsaydı yüzün çirkinleşirdi :D

0 oy
(1,111 puan) tarafından
Yok canım yüzümde hiç leke yoktu önceden şuan iki kizim var afedersin yüzüm *** gibi oldu hep leke doldu
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ben ayniydim valla canım 

Hiç degisme olmadi
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Kızıma hamileyken cildim de yüzüm de güzelleşmişti. Hatta gören hamilelik sana güzellik katmış, yakışmış diyenler olmuştu.
0 oy
(639 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bayagi guzellestim ya normal de kuru çirkin biseyim kilo alınca güzellik geldi :)) bide adam akıllı bu foto var sadec iyiki çekinmisim riskliydi bayağı hamileliğim 

0 oy
(793 puan) tarafından
Ben ben. Kocam hamileligin bana cok yakıştığını soyluyo cunku sismanlamistim bu onun hosuna gitti kilo alinca ben de guzel hissediyordum tabi yuzum gozum sisken guzelim ben. Ama dogumdan sonra fıssss balon gibi indim kilo alamiyorum. Ayrica uyku guzeliyim boyle cok uyuyup uyaninca falan guzellesiyorum.  
0 oy
(126 puan) tarafından
Bende 2.gebeliğim ikiside erkek ikisinde de bana çok güzelleşmisin diyodu çevrem gerçekten de öyşe yüzüm temizleniyrdu tek sıkıntım göz altı çukurlarım ouyoru
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Bence ben aynı kaldim esimin tum güzelliğini aldı.Babasina benziyor benim kizim :)) Kocamı yedi doğum ve yıllar ❤️

36 da doğum yaptım Mart 2025 de 40 olacagim
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Kız bebek annesinin güzelliğini alır derler ama ben dahada guzellesmistim bunu çevremdeki herkesde dile getiriyordu hamilelik çok yakışmıştı bana 
0 oy
önce (44 puan) tarafından
Daha cok tipim kaydi 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 664 göst.
4 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Esin27 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 550 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asenaumay (2,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,301 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...