+2 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Uzun süredir saç derim kaşınıyor benim de kızımın da hastaneye kaç kez gittik bişey yok dediler ama az önce kendi saçımı tararken böyle şeyler döküldü ne olabilir bu daha önceden hiç bitlenmedik hiçbirimiz ne yapmam lazım

image

16 Cevaplar

+1 oy
(15 puan) tarafından
Kızlar yardım Allâh rızası için
-Reklam-
+1 oy
(262 puan) tarafından
Bacım bildiğin bit bunlar dr nasıl anlamadı ama ona şaşırdım 
(15 puan) tarafından
Bilmiyorum o kadar çok baktı ki ketoral diye bir krem verdi gönderdi ne yapmam lazım bebeğim var iki yaşında onda böyle yok ama kaşınıyor nasıl geçer
(262 puan) tarafından
Bende bile kaşıntı başladı ya bit şampuanı al ve saçları sık sık düzleştirici düzleştir işe yarar inşallah
+1 oy
tarafından

Ay kaşıntı girdi vücuduma :) ister istemez huylaniyorum. Bit tabiki

(15 puan) tarafından
Ne yapmam lazım en hızlı nasıl geçer
+1 oy
(7,464 puan) tarafından

Belli olmuyor ne olduğu. Eğer bitse eczaneden ilaç alıp kullanın 

(15 puan) tarafından
Daha önce bitlenmedim ters cevap vermeseniz mi o yüzden
(7,464 puan) tarafından
Ters cevap mı???,?
(15 puan) tarafından
Kusura bakmayın ben yanliş okumuşum
(734 puan) tarafından
Ekranın parlaklığını açıp fotoğrafı yakınlaştır bak çok net görünüyor :D
0 oy
(129,442 puan) tarafından
kiz sen bitlenmissin
(15 puan) tarafından
İçime su serptınız nasıl kurtulurum bundan
(129,442 puan) tarafından
sabah eczaneden bit sampuani bit taragi al gecer yaa
0 oy
(144 puan) tarafından
Eğer bit ise gaz yağı çok iyi geliyor kokusu na daha da gelmiyor
(15 puan) tarafından
Nerden bulabilirim
(144 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum çocukken bitlenmiştim eniştem bulup getirdi o günden sonra bir gelmedi ama nereden bulunur bilmiyorum internet te olur mu acaba
(3,068 puan) tarafından
Canım 2 yaşında bebeğin varmış kokudan etkilenebilir sanayide nalburda vardır
0 oy
(12,615 puan) tarafından
ay bit bu, yarın hemen eczaneden şampuan alın, evdeki herkes yıkansın bi de bit tarağı alın 
0 oy
(3,030 puan) tarafından
Bir ve çokk fazlalar 
0 oy
(988 puan) tarafından
Fena yayılmış hemde. Yarın eczaneden en etkili bit şampuanı ve sık tarak al cnm. Düşen bitleri iki t tırnağınla çıt çıt ez öldür
(6,240 puan) tarafından
Kız bu ne ceserat ki senin cevabı okurken vücudum ürktü aman Allahım:( :(
(988 puan) tarafından
Öllmuyorlar yoksa. Annem öyle temizlendi kucukken:)
(6,240 puan) tarafından
Yok cnm ama sayısı azalıyor ilaç ve bit tarağı da kullanırsan daha erken zamanda kurtulursun
0 oy
tarafından
Benim kadar olmuş bu bitler başınız da nasıl anlamadnz hemen eczaneden bit şampuanı alın ve sık sıkk saçınızı tarayın hemen geçer inşallah 
(15 puan) tarafından
İlk defa taradığımda böyle bir şey oldu flaşla bakınca bile birşey gözükmüyo
0 oy
(6,240 puan) tarafından

Cnm Allah yardım etsin bunlar bit eczaneden bit şampuanı kullan o kdr çok ki tararken dökülmüş..

Birde banyo yaparken suyun azıcık fazla sıcak başına dök ve tara bitler sıcak suda hareket eder ve tararken çıkması kolay olur 
0 oy
(33 puan) tarafından
Bunlar bit acilen bit şampuanı kullanın o ince dişli tarakla taranın ayrıca kızının saçında illaki o beyaz yumurtalardan vardır onların hepsini tek tek çıkarmanız lazım sizinkini de biri çıkarırsa iyi olur yastık yüzlerinizi de bol bol yıkayın
(33 puan) tarafından
Kızının saçı nemliyken bol bol tara o şekilde daha çok çıkıyor
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Hemen eczaneden bir bit şampuanı alın güzelce bekleyerek yıkayın daha sonra içinden çıkan tarak ile tarayın ve bunu EN AZ 15 gün yapin sonra 3 gün bekleyip tekrar tarayın çünkü yumurtalar kalabiliyor canlanabiliyor hiçbir şey dokulmuyorsa 1 hafta sonra tekrar bakın yine bir şey dokulmuyorsa bitmiştir 
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Bit şampuanı al yıka 5 günde bi o şampuanla çok dikkat et yastık yorgana bebeğine bak ve sirke vardır saça yapışıyo kepek gibi onları temizle saçından canım Allah yardımcın olsun bit spreyi al bide 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bacım bunlar bit hemen bir eczaneye gidip parabit şampuanı ve spreyini alıyorsun saçına sürüp içinden çıkan bit tarağıyla.surekli tariyorsun şampuanı suruyorsun yıkamadan tara ocindeki tarakla sonra yıka tekrar tara o içinden çıkan tarakga zaten gelirler bunu 3 gün yap hiç bir şey kalmaz yattigin yastığı yorganı kafanın değdiği herşeyi 60 derecede yıka muhtemelen kizindada vardır yavruları onada yap bir zararı yok yapabiliyorsun onuda tara 3 güne bir şeyin kalmaz 
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Eczaneye git bit ilaci al geçer  tarakla tara hep

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 37 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gelbebegim (1,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,428 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...