+1 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından
Evet yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş diyorlar. Ben.... Eşim nöbette, kaynana anıden çıkıp geldi . Milyon kere anlattığı hikayeleri baştan aşağı detaylıca saatlerce anlattı. Yemek , atıştırmalık dışında 3 kere kahve istedi benden. Afiyet olsun kendisine ama.... İnşallah tüm yılım böyle geçmez. Sizlerin nasıl geçti. Rabb'im herkese huzur ve sağlık dolu bir yıl nasip etsin inşallah 

9 Cevaplar

+3 oy
(7,208 puan) tarafından
Neyse ki tüm bunlar hurafe canım:D evdeydik biz üç ayların başlangıcı diye elimden geldiği kadar ibadet etmeye çalıştım inşallah kabul olmuştur ❤️
(7,208 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️
(720 puan) tarafından
Canım alttan muayene orucu bozmaz , eğer kanaman yoksa lohusalık döneminde bitmiş oluyor
(4,672 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun ❤️ ben niyet getireyim o zaman ☺️ kanamam son üç gündür yok bundan sonra da olmaz büyük ihtimalle
(720 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah canım ❤️☺️ geçmiş olsun bu arada Allah yerini doldursun canım
(4,672 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun ❤️

Çok teşekkür ederim sağlasın ☺️
-Reklam-
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Ben camasir katliyodum. Disardan sesler geldi havai fisek patlatiliyomus. 

Zaten evde en cok yaptigim is camasir katlamakti :(
(5,496 puan) tarafından
Oyle canim. Bende isten geldim. Yemek faslı. Sonra cocugu yikadim ,yatirdim . Aman gec uyudu bi de . Sonra 2 bardak cay iceyim dedim saat kac olmus. 2 makina camasir kurumus beni bekliyo yarina kalmasin katlayayim dedim. İste bi baktim 2025 olmus.
(830 puan) tarafından
Ya kıyamam artık o heyecanı o dakikayı bekleyecek şansımız da vaktimiz de olmuyor maalesef Ben de kayınvalidenin hikayelerine maruz kalırken 2025 oldu.
(5,496 puan) tarafından
Aman nerde heyecan canim. Heyecan mi kaldi ki :( simdi de yarin ne yapsam diye dusunuyorum. Cokta uykum var.
(830 puan) tarafından
Öyle vallahi canım artık hayatımız çocukların hayatı onların hayatını yaşıyoruz Rabbim Yeni yılda bize bol huzur sağlık mutluluk ve sabır versin inşallah
(5,496 puan) tarafından
Amin insallah canim ,bugunumuze sukur :)
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Eşim ve oğlumla evdeydik. Kayınvalidem de tek kalmasın diye davet ettim. Böyle günlerde tek kalmasın istiyorum. Hep birlikte inşallah yedik içtik sonra kayınvalidem gitti biz dizi izleyerek girdik :) 
(830 puan) tarafından
Benimki de nihayet gitti normalde yatılı kalacaktı ama gitti:))
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Annemlerdeydik sonra coxuklarin uykusu gelince eve gectik suan hala oturuyoruz.yani rutin bi geceydi bizim icin bqktik disarsa silah falan attilar dedik 2025e girmisjz.normal bisj yani 
(830 puan) tarafından
Aynen vallahi çok beklentide değilim ama inşallah bu yıl herkes için mutlu huzur sağlık dolu güzel haberler alacağımız bir yıl olmasını diliyorum Rabbimden.
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Uyuyor numarası yapsaydın madem çok şükür ki çat kapı gelebilecek yakınlıkta kimsem yok oğlumla ikimiz girdik benimde eşim çalışıyor bu gece 
(830 puan) tarafından
Ya biliyor musun ben normalde misafir seviyorum sıcak kanlıyım ama o kadar kötü şeyler yaşattık ki bana artık soğudum öyle diyeyim yani geçen bile evine gittim onca hizmet ettim yemek yaptım evde pasta bile yapıp götürdüm tam çıkacakken küçük oğluma amcanın saatini almadın değil mi gibisinden bir şey dedi halbuki amcası saatini takarak çıkmıştı çok gururuma dokundu ki benim çocuklarım asla hırsızlık yapmazlar yani öyle iflah olmayan bir kadın.
(17,884 puan) tarafından
Bence gereksiz yüz verme git gel küs olma kavga etme ama mesafeni de koru beş yıldır evliyim kayinvalidem oturup hizmet beklemiş değil bize de gelse ona da gitsek beraber yapıyoruz
(830 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun keşke öyle olabilseydim kendimi bildim bileli yılların yılı saftirik gelini benim eskiden daha da çok şey yapardım inanır mısın 2 sene önce hamileydim doğumuma bir gün kala iki gün öncesinden tüm halilarımı tek başıma yıkadım yakın olmama rağmen evin her yerini temizledim bayramdı bir gün öncesinden poğaça kurabiye tatlı ne varsa döktürdüm ertesi gün bayram yemeği yaptım eve davet ettim onu ve torunlarını beraber geldiler yediler içtiler dışarı çıktı bir telefon da beni geri arayıp bir güzel moralimin içine etti gün boyu beni ağlattı doğuma girerken küs girdim ertesi gün doğumum oldu ve doğumdayken beni arayıp bir de dua ediyor utanmadan.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Yatağımda tek başıma telefonla oynayarsk beş karış suratla girdim:/
(830 puan) tarafından
İnsan biraz hevesle girmek istiyor değil mi sevdiğiyle baş başa daha değişik bir yerde ama maalesef her yıl sıkıcı şekilde girmeyi başarıyoruz.
0 oy
(132 puan) tarafından
Kesin eşime bu yıl görev yaparlar dedim sans bana güldü 3 yıldır ilk kez yıl basında evde karakoldan abimiz var ailesi ile cagırdık sohbet muhabbet ettik
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Benim eşim her yıl olduğu gibi bu yılda yanımda değil çalışıyor bende oğlumla girdim yeni yıla
0 oy
(3,314 puan) tarafından
3 komşu ailecek toplandık bizde çay sohbet tatlı 

Derken geciverdi kız 
(830 puan) tarafından
Oh ne güzel, maalesef benim burda arkadaş ortamım yok ne yazikki

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 323 göst.
+1 oy
27 cevap 702 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,261 puan) tarafından soruldu