+2 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar uykusundan uyanırken kustu baya neden olabilir midesini mi usuttu acaba bir şey dokunmuş olabilir mi korkuyoum yeni bir hastalık mı 1 ay önce ishal kusma yi atlattık

Acile götürdük bı şurup verdi siringanin içine sıkılmış onu icirdim onu da kustu arada balgamda kusuyor başında bekliyorum 5-6 defadır kustu ya ne yapacağımı şaşırdım salgın var kesin yine 2 gün kreşe gitti bulaştı. Bu kreş benim başıma bela oldu bu sene. Ne yapacağımı şaşırdım ne iyi gelir kusmaya tıkalı şimdi hiriltisu da var

10 Cevaplar

+1 oy
(606 puan) tarafından
Allah korusun takip et belki salgın değildir. bir ay önce bizde atlattık kızımdan bana geçti acilde iğneyle serumla geçti çok şiddetli kusmaydı. Bir haftadırda öksürükle uğraştık anaokulu bize hiç iyi gelmedi
(802 puan) tarafından
O bir ay önce bizimde ishal kusma vardı. Onu atlattık şimdi kusma var sadece
-Reklam-
+1 oy
(789 puan) tarafından
hemde ne salgın 3 gündür hastaneden gelemiyoruz hastaneler tıklım tıklım öksürük kusma ateş kızımı bugün yatıs yapıldı çok ilerlemeden götürün bence apartmanda ki çocukların çogu hasta
önce (802 puan) tarafından
Sizede bulaştı deme bana da bulaştı ishal karın ağrısı bana serum taktılar şimdi geldim eve. Siz antibiyotik kullandiniz mı verdi mi ilaç falan
önce (789 puan) tarafından
gece çok fenalaştı 40 a çıktı ateşi zor bela düşürdüm bebekken 2 kere havale geçirdiği için korktumda eşimde kac gundur izinliydi dün goreve gitti ama bugün daha iyi gibi
önce (606 puan) tarafından
Papatyam bize ilaç vermedi doktor serum dan sonra bıda tekrar etmedi kızımda iğneyle kesildi kusması
Bizim halen halsiz ya delircem dün flagyl suruba başladık bugün yine halsiz kusucak gibi ve bir şey yemiyor karnı ağrıyor ben zingo şurup , reflor ve flagly kullanıyorum suanda
önce (789 puan) tarafından
biz hâlâ düzelmedik yeme içme yok halsiz ıshal biraz azaldı
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Kreş de olsa okul da olsa kalabalık ortama girdikleri ilk iki sene bu mecbur yaşanacak canım. 5 yaşında bizimki 2 yaşında başladı kreşe ağlama krizine girerdim 2 ve 3 yaş hastalık üzerine geçti. Geçen yıl çok çok az hasta oldu bu yıl senebaşı bir kez. Kusma hemen toplamıyor serum taktırın
0 oy
(802 puan) tarafından
Kızlar bu nasıl geçer yasayan var mı acil doktoru ilaç verdi ama bulantı için ve zongo verdi onlar sadece toparlarmi
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Vereceğiniz şey kefir muz Çubuk kraker patates bunları yedirin sadece ve bol su 
(802 puan) tarafından
İshali yok ama sadece kusması var
0 oy
(802 puan) tarafından
Allah aşkına ne yedircem bir şey de yemiyor su bile iciremiyorum 
(3,459 puan) tarafından
Acilde serum falan takılmadı mı çocuğa? Bide bulantı için iğne yapıyorlardı aslında iyi geliyordu o da bize.
(802 puan) tarafından
Burdaki acil gencecik çocukları koymuşlar ben dedim takmadilar şimdi goturcem
(606 puan) tarafından
Çok kusunca iğne yapıyorlar acilde yarım saate kesiliyor kusması bize hep iğne yaptılar çünkü kusma olunca ard arda oluyo
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Kreş de olsa okul da olsa kalabalık ortama girdikleri ilk iki sene bu mecbur yaşanacak canım. 5 yaşında bizimki 2 yaşında başladı kreşe ağlama krizine girerdim 2 ve 3 yaş hastalık üzerine geçti. Geçen yıl çok çok az hasta oldu bu yıl senebaşı bir kez. Kusma hemen toplamıyor serum taklalar 
(802 puan) tarafından
Ay kendim gibi birini buldum. Bende öyleyim stresten bayilicam yemiyor da halsiz de. Ağlıyorum kimse de beni anlamıyor abartiyorum zanneliyor. Takmak istemiyorum ama elimde değil ömrümden ömür gitti benim bu sene
(13,105 puan) tarafından
Geçecek canım bunu söyleyince de biliyorum insan daha çok sinir oluyor ama :) bunu ama erken ama geç yaşayacaksın öyle düşün. Vücudu şu an mikrop ile savaşıyor su vermeye çalış iki gün yemese inan bir şey olmaz hastalık kilosu çabuk toplar korkma. Zorla yedirmek vücudu iyice yoruyor. Ağlamak istiyorsan da ağla nasıl deşarj olcaz yoksa. Yarın açar yavaştan gözünü çok zorlarsa seni serum talep et acile gidip
0 oy
(171 puan) tarafından
Üşütmüş gülüm sıcak tut yiyeceklere birden yüklenme bıdaha kusturur az az yedır oyle durumlarda bırde sıcak cay cok ıyı gelyodu kızıma 2 dakikada bır bır yudum kuru ekmek ıkı uc lokma mıhdesını tutsun dıye. Birden yaglı sulu yemek yedirirsen mıgde asla kabul etmez gecmıs olsun
0 oy
önce (1,648 puan) tarafından
Geçen hafta anlattığın nerdeyse bire bir aynısını yaşadı kızım, gece boyu kustu, ertesi günee ishal başladı, acile götürdük tahliller yapıldı ,rota virüsü çıktı, 1 hafta devam etti Yeni yeni toparlanıyoruz daha, hastaneye gidersen rota tahlili mutlaka işte canım , çok geçmiş olsun 
Canım rota ve adenovirüs ikisi de negatif cikmis kaka ve kan temiz
0 oy
önce (292 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum bizde şimdi acilden döndük kusma ateş karın ağrısı kızım 3 yaşında mahvoldu inanki doktor devam ederse geri getir dedi
Nasıl oldunuz bugün ikinci serumu taktirdik ya bir şey de yemiyor
önce (292 puan) tarafından
Bizde acile gitçez tekrar malesef ateşi 40
Nasıl oldunuz canım ne dediler iyimisiniz şimdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
0 oy
5 cevap 52 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,819 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...