+3 oy
464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
 İcim içimi yiyor o kadar darda ve cikmaz  bi hayata surukledim ki kendimi neresinden tutarsan tut pişmanlık ilk evliligimi 17 yasimda severej yaptım tam bi deccal di yapmadigi manipüle kalmıyordu üstelik kızım 9 aylıkken es cinsel olduğunu öğrendim ama bitirmedim devam ettim ite kalka 8 yılı devirdim olacak gibi degildi ayrildim malligima doymadim  işe girdim çalıyordum orada biriyle tanıştım 4 ay snra evlendim . Çalışmıyor gayrimenkul islerle meşgul sokaklarda maganda uyuşturucu haric bütün hersey var  o kadar pismanim ki nasil ayrılacağımi bilmiyorum . Sürekli dile getiriyorum ayrilmak istediğimi ciddiye almıyor birakmam diyor sevgisi var hissediyorum  ama icim hic rahat değil sürekli yanlız kalip aglamak istiyorum cok pişmanım nolur kalbimi feraglatmam icin dua edin ne olur cok caresiz kaldim 

13 Cevaplar

+2 oy
(675 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama 4 ay da hemen evlenmek nedir yavrum 
önce (12 puan) tarafından
Pişmanlığım o yüzden zaten
önce (675 puan) tarafından
Rabbim alnına yazmıştır çekeceğin çile vardır napican kuzum herkesin bir imtihanı vardır
-Reklam-
+2 oy
önce (13,094 puan) tarafından
İnsan kendi kuyusunu kendi kazar çoğu kez. 4 aydır araç bakıyoruz araba değişeceğiz ona bile karar veremedik henüz. Ne denir bilmiyorum, sevgi yeterli değil onu bilin ama
Kendi ellerimle kendimi yaktım
önce (13,094 puan) tarafından
Hamileymişsin de... Ne denir canım buna Rabbim yüzüne baksın
+1 oy
(11,177 puan) tarafından
Ahhh canım Allah yardımcın olsun Rabbim güzel kapılar açsın 

Eşine merhamet versin 
Amin inşallah
+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun . Ama 2 evlilik nasıl hemen 4 ayda kandin 
İlk evliligimde goremedigim herşeyi bunda gördüm sevgi ilgi deger inandim
önce (3,791 puan) tarafından
Öyle güzelim de bı yerden sonra da o ilgi yetmiyor inşaallah çocuk yoktur
+1 oy
(669 puan) tarafından
İlk eşinden ayrıldığın için mi pismansin..
Değilimmm
+1 oy
önce (779 puan) tarafından
Ayrılmak istiyan hamile neden kaliyosun. Çocuğu babasizmi büyütmeyi düşünüyosun. Çocuğun için katlanacaksin başka yolu yok. Eşini düzeltmeye bak bence 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
aayy hatunum neler yasamissin oyle sevgisi var diyosun ama belliki iyi biri degil ondan sakin bebek yapma gebe kalma korunmanu arttir onlem al cok uzuldum 
önce (7,719 puan) tarafından
Bir de hamileyim diyormuş...  Valla böyle postlarda pek mantıklı kişi olmuyor. Tanımadan evlenen düşünmeden hamile kalıyor adına da kazara oldu diyor boşanmak istiyor.
önce (489 puan) tarafından
Hamileymis  7 haftalık postunda yazıyor
Malesef hamileyim
önce (489 puan) tarafından
Ahh be kızım keşke korunsaydin böyle bir adamı baba yapsaydin çocuk olupta bosansan bile yine onun yüzünü görmek zorunda kalicaksn:
önce (129,283 puan) tarafından
hatunum naptin sen yaa☹️
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Doğru düzgün somut bir işi olmayan geçimini ondan sağlamayan insanlar bana hiç güven vermiyor. 4 ay ilk evlilik için gençlik haftası için bile çok çok erken :( Rabbim yardımcın olsun konuşup ikna edip düzgünce yoluna gitmeye çalış ama mümkünse iyi korun çocuğun olursa artık hiç ayrılamazsın 
Hamileydim malesef
önce (17,884 puan) tarafından
Yani neden bu kadar acele sorunları olan evliliğe neden çocuk ? Kendi hayatını kendin zora sokmuşsun :( biraz bekleyip hayatını yeniden düzene koyacaksın
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleseydin bari bitanem ya 
0 oy
önce (2,481 puan) tarafından
Canm bak seni anliyorm ama hata ustune hata yapmjssn.benm gorumcem kocasindan bosanms ben evlenmeden.ben evlendikten sonra eski kocasi baskasyla evlendi diye kalkti oda ** kopukla evlendi.ustune bide 2covuk yapti.ondanda bosandi.daha 1sene gecti gecmedi simdide baskasiyla evlenmis abisi izin vermez diye abisine bile soylememis yanj benm kocama.biz nikah kiyildiktan sonra baskasndan duyduk korkudan anneside babasida esime diyememis.simdjde sorun ustune sorun yasiyor.yanj  hata ustune hata yaptigin zaman asla diger hatalarj kapatamiyorsn aksine dahada camura batiyorsn.ya simdiki esini duzeltmeye caliscaksn yada birakcaksn evlilik kitabinjda kapaticaksn yani simdj cocuklarina yazik degilme.kendjnj zaten yakmissn cok zor battikca batmissn rabbim yardimcn olsn insallah guzel gunleri yakin zamanda gorursn
0 oy
önce (261 puan) tarafından
Mübarek üç aylarda kendine bol bol dua et. Özellikle seher vakti kalk o vakitte edilen dualar geri çevrilmez ismi Azam duası var onu sana atacağım müsait bir zamanda onu oku. Tabii dediğim şeyleri eğer ayrılmaya cesaretin yoksa ve seviyorsan  belki dua ilaç olur size Allah'ın izniyle. Hidayet allah'tandır dilediğine verir bu şekilde çok çok dua edip işi tövbe eden insanlar tanıyorum
0 oy
önce (44 puan) tarafından
Hatalar insanlar içindir bende 2. Evliliğimi yaptim ki gördüm ki her erkek aynıymış ama şuan adim 1 di 2 ye çıkmasın die dayaniyorum  1 yaşında kızım var allahim ilerde güzel kapılar açar inşallah önümüze artik tek derdim çocuğum kendimden geçtim 
0 oy
önce tarafından
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış kurtulmaya bak 8

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 117 göst.
+2 oy
6 cevap 84 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cceylan26 (1 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,581 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...