+1 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından
Toplasan 2 saat uyumadik 7 aylığız kızım rahatsız mamada gaz yapiyo tüm gece ikimizde gaz sancısı çektik kendi karnimda karışıp durdu tuvalete bile gidemiyorum birakip :(

9 Cevaplar

+1 oy
(268 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gülüm 
(101 puan) tarafından
İnşallah cano cümlemizin inşallah ❣️
-Reklam-
+1 oy
(1,096 puan) tarafından
7 aylık bebeğin gaz sancılarının azalması gerek. Doktora götürdün mü hiç? Veya mama değiştirmeyi denedin mi
(101 puan) tarafından
6 aylikken emmeyi birakti be kuzum gazida bitmisti 3 ay civari simdi biraz bogazlari tahris olmuş normal aptamil aldik o gaz yapti bebelac normal aldik onu hic sevmedi gold aldik galiba gazli bebekler icinmis onuda iciyodu ne guzel hastayken icmemeye baslayinca aptamil salça kutusu tarzinda bisey aldik onu iciyoduk 2 gündür gazi aşırı birikti galiba bu gece tutturdu  iste agrisi hareketsiz bebek benimki asla gazi atamiyo dün  cocuk doktorundaydik gaz sikayetimiz yoktu haliyle  hastaligi gecince gold olana geri dönersin demişti bugun berbat oldu sabah onu denicem yarim paket duruyodu olmadi gaz damlasi sorcam saglik ocaginda
0 oy
önce (17,239 puan) tarafından
Bende uyudum desem yalan olur yine uykusuz geceye rağmen sabahın köründe ayağa dikildik 
önce (101 puan) tarafından
Ben hala ugrasiyorum naptiysam karni inmedi taş gibi sallaninca iyi anca
0 oy
önce (2,168 puan) tarafından
Onun bize gireceği belliydi ama çok erken oldu ya jbggddsfg

Şuan tek gözüm kapalı yazıyorum brnde 6 aylık sipayla ugrasiyom 
Ahhh ahh hic sorma vallahi
0 oy
önce (1,612 puan) tarafından
Aptamil Bebelac sindirimi zor ya benim kızım da onlarda hep rahatsız oluyordu. Golden goat en rahatiydi ama kilo alamadı diye evolvia ya döndüm bir ara onu da sindiremiyrodu şimdi 1 yaşına yaklaştı en iyisi Evolvia şu an. Bu mamaya geçince  uyku yüzü gördük 
Bizede bebelac gold iyi gelmisti hastayken onu icmedi duzeldi devam ederdim hic gaza sıkılmıyodu aptamil teneke kutu aldik berbat etti bizi
0 oy
önce (4,912 puan) tarafından
Oruçluyum, kuran okudum şimdi. Rabbım kolaylık versin inşallah. Sıkıntınızi gidersin. Amin
Agzina yüreğine saglik Rabbim kabul etsin inşallah
önce (4,912 puan) tarafından
Amin canım, Allah razı olsun kardeşim ❤️
İnşallah guzel yüreklim Cümlemizden Razı olsun❣️
0 oy
önce (827 puan) tarafından
Vallahi aynı durumdayım 2 saat anca uyudum 9 aylık diş sancısı huzursuzluk ağlama 2025 çok güzel girdi bana
Yeni yazabildim ev bebeler derken hala uykusuzum ah sorma zor annelik ama çokta guzel
0 oy
önce (330 puan) tarafından

1 haftalkk  bebegim var çokta bişey demeye gerek yok bence saat 12 ye dogru uyumuşum 12.15 de uyandım yıla uyuyarak girdim ama bütün gece uyanıktık :(

Yaa kıyamam oda minicik mis kokuyodur benimkininde bebek kokusu gitti diye cok üzüldüm dün ❣️
Seninki ne kadarlık kız
7 aylik canim benimki
Oy maşallah ❤️ allahım bağışlasın
0 oy
önce (2,481 puan) tarafından
17 aylik oglum kac gundur hasta ne gecem var ne gunduzm yemek dahi yiyemiyorm ve bugun oturdm cocuk gibi agladim dudaklarimda yara cikti sutresten agzimjn ici yara dolu.oglum yemek yemeyen bi cocuktu hasta olnca mamayida birakti sut aldik icer diye onuda icmedi.suan aglayarak yaziyorum bunlari.huy degistrdi zaten yaramaz bi cocuktu dahada fena oldu.artik napcagmi sasirdim.yeni yila boyle girdik insallah guzel gunler yasariz ama ben artik tukendigimj hissediyorm.annelik kadar zor hic birsey yok gervekten
Resmen beni anlatmissin mama yemek ve asla ek gida almak bile istemiyor ögürüyo ben verdikçe 7 ayda benimkide aşırı zordu yipratti beni resmen herkes sabir diliyo gerisini sen düşün ama Rabbim canını sag etsinde büyüyecekler inşallah ❣️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 331 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 530 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 581 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...