0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar deri altı impilant taktırdım ama regl çok yoğun olurdu normalde ama günlük ped bile yetiyor normal mi

5 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Normal çok bozuyor adet düzenini biran önce vakti gelde de çıkarttırsam
tarafından
Siz memnun değil misiniz
(268 puan) tarafından
Hiç değilim
tarafından
Özel degilse neden peki
önce (268 puan) tarafından
Adet gecikmesi adetin ilk günü son günleriymiş gibi geçiyor ve 2 haftadan fazla sürüyor
-Reklam-
0 oy
(19,537 puan) tarafından
Bence normal değildir. Ben de taktirmayi dusunuyodum. Burda sordum. Pek taktıran yok. Üstelik 3 yıl falan koruma sağlıyormuş. Ve pahalı diye duydum. Sen ne zaman ve kaç liraya taktirdin
(1,132 puan) tarafından
Sani konukoğlu hastanesine sordum. Eğer antepteysen duygu hocaya gidebilirsin. Ona gidecem bende.
tarafından
Ben Ömer dai ye gidecektim orda ne kadar
(19,537 puan) tarafından
Ya baksana düzensizlik yapiyomus. Ben gidersem dogumlarimi yaptığım doktora taktiririm da emin olamıyorum
(2,027 puan) tarafından
Ben geçen Nisan ayında fiyat sormuştum 4 bin tl idi
(42 puan) tarafından
Bir ay önce Dr muane ücretiyle birlikte 9.500 TL
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Bilgim yok takarken acıyor mu bide uyusturuyorlar mi 
(1,132 puan) tarafından
Bir doktordan takip ettiğim kadarıyla acımıyor. Uyuşturulacak kadar uzun değil ve kola takılıyor.
(42 puan) tarafından
Evet uyuşturuyor hiç acısı yoktu sadece uyusturdugu iğnenin çok azık hissettim sonrasında da herhangi bir morarma ağrı olmadi
0 oy
tarafından
Bende taktiricam bildiğim kadarıyla baya azaltıyor hatta bazılarında adet olmuyormus
(42 puan) tarafından
Yaa bana da söylemişti Dr ama bu kadar azaltacağını tahmin etmemiştim
0 oy
(180 puan) tarafından
Devlette mı yaptrdınız acaba
(42 puan) tarafından
Özelde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bilinmez06 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceeennn (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 356 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (90 puan) tarafından soruldu

408,531 soru

12,275,374 cevap

37,728 kullanıcı

Kategoriler

...