0 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Kızlar 14 haftalık hamileyim 10 gündür hastayım geceleri yatamıyorum burun tıkanıklığı boğaz ağrısı halsizlik daha bitmiş durumdayım 10 gündür evi bile temizlemiyor o kadar kötüyüm hastaneye gittim serum taktılar 3 gün önce ama fayda yok ne yapacağım acaba tekrar acile gitsem mi bişi yaparlar mı artık iyileşmek istiyorum evde kendim her gece sarımsak limon bal yaptım yedim iyi gelir diye ayaklarımın altına zeytinyağı sarımsak sürdüm yok bacım yok bu nasıl illet anlamadım

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,257 puan) tarafından
Sarımsak bal limonu bence gece değil sadece gündüzde tüket. Su kaynat bir kabın içine dök ve içine biraz çay kaşığından daha az viks koy karıştır onu içine çek kafanı örterek. Baya açıyor. Birde bol bol portakal ve mandalina. Ayrıca kendine meyve çayı yapabilirsin. 
İlacı bende tavsiye etmiyorum. İlaç insanı süründürüyor ki insan sistemi mükemmel birsey bitkiselde meyvelerlede atlatabilirsin..
önce (1,107 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım birde bu son dönemde ilaç hastalıkları tedavide etmiyor bir tek bana mı öyle geliyor anlamadım
Okadar şeyden sonra fayda etmez ki aşıydı ilaçtı derken ..
Doğru vallahi canım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ❤️
İnşAllah ♥️
-Reklam-
+1 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Acikle değilde normal kadın doğuma git onlar sana uygun ilaç yazarlar dahiliyede olur ama kadın doğumda basit ilaclar recete ediyor yada gerekli testleri yapıyor.(en azından özelde bu sekilde hizmet veren Dr var )
Yarına gideceğim canım ikili test sonucumu göstermeye söyleyeceğim çok sıkıldım artık geçsin istiyorum
+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Sarımsak bal limon günde 2 kere yemeye calis. Yetişkinler için nasal temizlik seti var ondan alıp burnunu iyice temizle burnunu temizlemezsen çok zor iyileşirsin. Camları mümkün olduğunca açıp evi havalandır. Bogaz içinde yarim cay bardağı ılık su az sirke az limon bal karıştır iç anında boğazını rahatlatacak 
Burun temizleme varda onu yaparken midem bulanıyor yada hamilelikten bilmiyorum ama yapamadım kötü oldu midem  sarımsağı bir arkadaş daha dedi günde 2 defa yap diye onu yapacağım sirke limon balda yapayım teşekkür ederim canım
önce (1,342 puan) tarafından
Bütün suyu tek seferde bitirmeye calisma hazirla lavabonun kenarına bırak o şişeyi 3 kerede bitir. Mutlaka agzin açık olsun agzin açık olmazsa basinc oluyor
Aynen öyle canım deneyeyim inşallah geçer ya ❤️
+1 oy
önce (1,543 puan) tarafından
Post çıksın valla tutulan atlatamıyor kardeş birde hamilesin allah yardım etsin
Allah razı olsun bacım maalesef atlatamadım ya yarın sonuç için gideceğim kadın doğuma ama ilaç almak istemiyorum bu gecede kötü geçerse isteyeceğim galiba
0 oy
Post yukarı :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
10 cevap 187 göst.

408,336 soru

12,267,617 cevap