+1 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar koyun ciğeri yapacam bugün siz nasil yapiyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,893 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim;Öncelikle doğruyorum sonra yıkıyorum herkes gibi sjsjsj:D neyse işte sonra önce biraz su tuz ekleyip kaynatıyorum pişene kadar ardından suyunu süzüp soğanları mi küp küp doğruyorum yağda kavuruyoruz biraz salça tuz pul biber karabiber ekliyorum ciğerleride ekliyorum 10-15 dk kavuruyoruz hepsini yap bir ayran ohhh lavaşi bandır yeeee ula orucum acıktırdi haa tarif sjsjsksks :woot:şimdiden afiyet olsun size canısı ❤️

önce (275 puan) tarafından
Allah kabul etsin senin hakkina girdim gibi oldu hakkinj helal et canım
önce (3,893 puan) tarafından
Estağfurullah gülüm helali hoş olsun bide amin ecmain ❤️☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (275 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
+1 oy
önce (17,239 puan) tarafından
Zarını soy. Küp küp dogra yıka süzgece koy kanı süzülsün. Sonra yine yıka süz. Suya koy haşla. Haşlanırken biber ve soğanı küp küp doğra. Ciğer haşlandıktan sonra suyunu süz. Biber ve soganini kavur. Sonra ciğerini ekle tuz, pul biber ve toz biber ekle. Ben salça kullanmam bana göre ciğere salça yakışmıyor baharat yakışıyor. Servis ederken de üstüne kimyon serp. 
önce (275 puan) tarafından
Tarif icin teşekkür ederim
önce (17,239 puan) tarafından
Rica ederim canım. Kolay gelsin şimdiden
önce (275 puan) tarafından
Sağol cnm
+1 oy
önce (129,283 puan) tarafından
disindaki zari cikart kup sekilde dogra yika bi kac kez suyunu suztur una batir bol yagda kizart bu kadar
önce (275 puan) tarafından
Kizartiliyor mu hic kizartmadim tadi güzel oluyor mu
önce (850 puan) tarafından
Yanına kızarmış patates ve sumaklı soğan öf öf öff :))
önce (129,283 puan) tarafından
bide lavas ben sakatat yemiyom ama bizim evde oyle yapiliyo bol yagda unlayip kizartiliyo
önce (850 puan) tarafından
Evet bende ciğeri pek sevmem aslında ama sadece böyle yapıldıysa yerim biraz.
0 oy
önce (1,330 puan) tarafından
Hangi ciğer ama akciğer mi karaciğer mi 
önce (275 puan) tarafından
Dalak akciger karaciger hepsi karisik cnm
önce (1,330 puan) tarafından
Biz genelde hepsini ayrı ayrı yapıyorux akciğerse mesela iri parçalar halinde doğranır haşlanır sonra minik minik küpler halinde doğranır.Sonrs bolca minik doğranmış soğan kavrulur salçası karabiberi bol kimyonu verilir ciğerle beraber biraz daha pişer bi tık sulu da olucak aşırı derecede güzel oluyor
Diğer ciğeri de biraz suyla önce pişirip sonra soğan biber en son da küçük bi domates baharatlarls kavururux
Dalak tek başına kavururux haşlandıktan sonra yağda onun yapısı bi tuhaf gibi kanlı
0 oy
önce (1,872 puan) tarafından
Ciğerin zarını soy, yıka, suyunu süz, sonra ayrı bi kapta un, istediğin baharatları ve tuzu karıştır güzelce. sonra süzdügün ciğerleri azıcık azıcık hazırladıgın un karışımına ekle güzelce heryeri unlansın, unladıklarını un süzgeci oluyor ya onda güzelce fazla ununu ele sonrada kızgın yağın içine at ve pişir yanına da patates. Al sana Arnavut ciğeri :)) afiyet olsun❤
0 oy
önce (398 puan) tarafından
Herkes haşla demiş ama kendi suyunda pişiyor zaten su katıp haşlama yani sonra ben yağını ekliyorum toz biber atıyorum yağını da sos niyetine dürüm yapıp yiyoruz. İsotlu soğan ve maydonoz ike çok lezzetli oluyor. Bu karaciğer tarifi ama akciğeri bilmşyprum
önce (12,583 puan) tarafından
ay di mi ciğer haşlanmaz, canı ne onun hemen pişer
önce (1,330 puan) tarafından
Karaciğer öyle ama fos ciğer yani akciğer haşlanır
önce (12,583 puan) tarafından
hiç yemem akciğer, burda ondan tantuni yaparlar.
önce (398 puan) tarafından
Gozdeh ben de yemiyorum akciğer karaciğerciyim küçük baş olanın
önce (398 puan) tarafından
Ben de öyle tahmin ettim çünkü karaciğer haşlanmaz
0 oy
önce (2,067 puan) tarafından
Ben kavuruyorum sade olarak yada Arnavut ciğeri gibide yapıyorum unlayip.. dün bende yaptım ama kuzu ve çok tazeydi hemen 10 dk sürmedi kavruldu az kirli suyunu attım arkasından tereyağı azda sıvı yağ yumuşak oldu afiyet olsun 
0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
önce soğanları kavuruyprum, soğanlar pişmeye yakın ciğeri koyuyorum. ciğerin canı yok hemen pişer o. fazla pişirince güzel olmaz. sonra baharatlar en son da maydanoz koyuyorum bu kadar. 
önce (12,583 puan) tarafından
ciğerin haşlandığını ilk defa burdaki yorumlarda okudum :p

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...