+2 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından

image

kizimi oyun alanına getirdim 1.5 saat kafa dinliyorum şuan ... Ay evin tüm işi yükünden sonra o kadar iyi geliyor ki şu kafa dinleme olayiiii resmen yenileniyorum yaaa. Sizler napiyorsunuz :))

9 Cevaplar

+1 oy
(109 puan) tarafından

image

afiyet olsun:)) valla on dk bile olsa kafa dinleme çok iyi geliyor :D bende az önce içtim kahvemi oğlum uyuyordu :) şimdi tekrar maraton başladı oğluma yemek yedirmeye çalışıyorum :D 
-Reklam-
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Kafam yok bugün. Oğlum gece uyumadı sabah sabah da pertim çıktı. Komple kahve kutusunu bitirmem gerek. Akşam misafir var ama arkadaşım ve eşi. Öğlenden arkadaşım gelecek yardıma artık komsuyuz daaaa ❤️❤️❤️
+1 oy
(6,221 puan) tarafından

Keşke kafa dinlemek bana da nasip olsa 24 saat içerisinde inan 30 dk vakit buluyorum o da çok nadir lavabodan çıkana kdr tezgahtan çayı dökmüşler iyiki soğumuş çaydı:(

image

+1 oy
(13,707 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Oh sefalar olsun :angel:

Prensese de iyi 

Çocuklarla takılıyoruz evde

önce (14,619 puan) tarafından
Kvalidenle pek atmıyorsun galiba artık :)
önce (13,707 puan) tarafından
Yılbaşına beraber girdik oradaydım dün dükkanı kapatınca aldı bizi bire geliyordu saat anlık açmak aklıma gelmedi ))
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Afiyet olsun darısı bana bende minik kuşumu doyuruyorum uyurda dinlenirim insallaj
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Afiyet olsun canım orucumu açtım namaz kılıp oturdum başım ağrıyor sadece çay içsem çok iyi gelecek yatsıdan sonra içeriz bizde
0 oy
(361 puan) tarafından
Afiyet olsun bende süpürge sesi eşliğinde bebeğimi uyutmaya çalışıyorum dinleme değilde daha çok şişiriyorum
(3,227 puan) tarafından
Ben cok kullandim supurge sesi suan kendim supurge sesi olmadan uyuyamiyorum cocuk birakti sesi bn birakamadim sjsjsj
önce (361 puan) tarafından
Hahaa bu iyiydi
0 oy
(17,243 puan) tarafından
Yatakları serdim uyku moduna alacam çocukları. Sobamın üstüne su koysun kaynayinca demleyecem. Sonra anne saati yapacam kendime 
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Bizde yemek saati dün kurmadığım özenli sofrayı bugün kurdum 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 564 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 684 göst.
0 oy
14 cevap 409 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,968 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...