0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (558 puan) tarafından
Muge anli ya bakiorumda aklima geldi gecenlerde burda birinin kardesi evlilik vaadiyle kandirilmisti muge anli da da bu sekilde kandirilanlar var bi ilgisi olabilir mi acaba 

11 Cevaplar

0 oy
(128,072 puan) tarafından
Evlenen 1 pisman evlenmeyen bin 
(558 puan) tarafından
Adamim paraciklar gitti :d ondan pisman :D
-Reklam-
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Orayla bura ne alaka canım:))
(558 puan) tarafından
Kiz birnin kardeside oyle olmustu burda ondan sordum :)
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Oooooo okadar cokki    yatışmıyordur  bence
0 oy
(10,205 puan) tarafından
Her yerde var onlardan bir tane değil ki...
0 oy
tarafından
Ay iyi olmus diyesim geliyo valla. Bizim köyde de hep azerbaycanli kadin getiriyolar. Niye? Kimi kimsesi yok her istedigimi yapar o burda diye. Kendi memleketimizin suyu mu çıkmış.
tarafından
Müstahak ona :D valla bakma köyde yok oyle belese gitmek fln. Bizim köyde evsiz kiz vermezler en az 10 bilezik olur hem nisanda hem düğünde.  Ben koyde dogdum ama sehirde yetiştim ondan bu kadar saf kaldim heralde
tarafından
Bencede biz şehirliler olarak daha safiz koy kızlarının gözü daha açık "D bencede müstehak
tarafından
Benim kuzenim nişan atti valla kaynana bilezigi olmadi diye. Kaynana bilezigini seye derler hani bu kapkalin oluyo ya. O bileziklere. Bizim dugunden once oyle bi tartisma cikti da ben esime annenler taksin düğünden snra gider veririz evlerine yeterki düğünden önce tartisma cikmasin demistm. Ne kadar safmisim cidden
tarafından
Valla ya sanki başımız bacadan çıkıyordu aman tek ağız tadı olsun aman hir gür çıkmasın bilmem ne diye o kadar çok şeye susmuşum ki keşke susmasaydım yapamıyorsan evlenmeye kalkma deseydim de daha kıymetli olsaydım
tarafından
Kesinlikle öyle valla bende cok vurdum kafami duvarlara
0 oy
tarafından
Kimin kardeşi dolandırılmış kız
(558 puan) tarafından
Ismini hatirlamiorum burdan birisi dua edin diordu
tarafından
Hmmm görmemişim postu
0 oy
tarafından
Evlilik vaadiyle nasıl kandırılıyor yaaa araştırmadan hp nikah masası olmazki öylede 
(558 puan) tarafından
Ne nikahi canim goz boyamak icin imam nikahi kiyiyolar sabahina kaciolar iste
tarafından
Düşünce bilezikler paralar bir adamdan baya vurgun yapılır ama günah ama kolay yoldan para ama yazık ama ne yaziğı hakketti inanmasın ahahaha ha iç sesim sus artik:D
(558 puan) tarafından
Yahu kadin geri gelse adam kabul edecek durumda fazlasiyla haketti asik oldum dio
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Vallahi şaşdım kaldım bu işe millet kafayı yemiş
0 oy
tarafından
Bazilarida gercekten hakediyo valla gecen bi kari cikmis 60 kusurat yasinda 45 yasindaki adamla oh oldu canim oglu yasindakiyle ne isi var bide erkekler ezecegi kadini kimsesizleri ariyo kisacasi 
0 oy
tarafından
oraya cikanlarin cogu hakediyo burdan gelin bulurlar bir bilezigi kiskanirlar dışardan kadin bulurlar butun paralarını kaptirirlar ustune akillanmazlar daha arayisa girerler. yada birinci eslerine on lira harclik vermezler es ölür cektigiyle kalir ikinci esi yasatirlar
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Naptılarki onlar çok üzülüyordu ailesi için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,599 cevap

37,216 kullanıcı

...