+2 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Arkadaşlar bizde aile de akraba da pek hayır yok kimseye çocuğumu emanet, etmek istemiyorum ama daha küçük oğlum tel başına kalamaz evde kaç yaşında bırakılabilir sizce 5 yaşına girecek oğlum 

39 Cevaplar

0 oy
önce (172 puan) tarafından
Bız 12 yasındakı oğlumu bırakmıyoz kaldıkı 5 yas bırakcaz
-Reklam-
0 oy
önce (4,178 puan) tarafından
Annemin anlatması beni 12 yaşından itibaren kısa süreli tek bırakmışlar ama şöyle annemler akraba ziyaretine gidecek ben diyormuşum gelmeyeceğim diye annemler gittik diyip 1 saat sonra eve geliyormuş sonra bakmışlar ben idare ediyorum amcaların evi yakınmış mesela gidip birer çay içip  geliyorlarmis zamanla yavaş yavaş annem bu süre arttı diye anlatmıştı.
önce (4,178 puan) tarafından
Bu arada sakın 5 yaşı bırakma korkar çocuğun başına daha çok iş alirsin korkuyla hersey olur bu hayatta birak evde başına birsey gelme ihtimalini..
0 oy
önce (743 puan) tarafından
Ergenliğe girdiğinde bırakabilirsin canım 5 yaşında çocuk tek bırakılır mı hiç 
önce (52 puan) tarafından
Yok bırakmam zaten de bu kayınvalideye bırakma durumundan ne zaman kurtulabilirim onu öğrenmek istedim aslında
0 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Oglum 7 yasinda markete gitcek olsam bile birakmiyorum. 5 yas cok kucuk birakilmaz.
0 oy
önce (2,151 puan) tarafından
Küçük cnm küçük mecburi durumda eve kamera koyup anca o şekilde bırakırım oda 10 yaşında falan heralde.

Allah mecbur bırakmasın.
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
15 yasina gelene kadar birakamam galiba. Cocuk bu 5 yas ne ki
0 oy
önce (17,245 puan) tarafından
Kendi başının çaresine bakabilecek ergen vs olsa neyse de 5 yaşındaki çocuk daha kendi poposunu yikayamiyor evde nasıl tek kalsın. 
0 oy
önce (860 puan) tarafından
Bırakmam dünyanın bin bir türlü halı var Allah muhafaza bıraktıktan sonra deprem olur yangın olur hırsız girer ömür boyu kendini suclarsin bebeğim 40 günlük oldu kızımı bebekle okula bırakıp bebekle alırım komşular bize bırak yada eve bırak okul yakın 2 bins aşağıda yinede güvenmiyorum kimseye bebeğimi bırakmiyorum yada kızımı evde bebekle bırakıp manava bile gitmiyorum hep berbar gidiyoruz 
0 oy
önce tarafından
Ben nereye çocuğum oraya 6 yas
0 oy
önce tarafından
İs için diyorsun 5 yas cocuk bırakılır mı diyorsun şaka mısın 
Bırakılır mı demiyorum kaç yaşında bırakılır diyorum
0 oy
önce (3,255 puan) tarafından
5 yaşı geç 15 yaşındaki çocuğu bile birakamiyorsun
0 oy
önce tarafından
Oğlum 5 buçuk yaşında ama asla tek bırakamam sonuçta her gün televizyonlardan izliyoruz ibret gibi hepsi
0 oy
önce (325 puan) tarafından
12 13 yaşından önce bırakılmaz bence ya
0 oy
önce (3,315 puan) tarafından
Tam olarak ne için bırakmak istiyor sun

Oda önemli 

Ama yaşı baya Bir büyük olması lazım 
Çalışıyorum kayıvalidemle beraber bakıyoruz da söylenip duruyolar ne zaman bu durumdan kurtulurum tek bırakılabilir diye merak ettim
0 oy
önce (7,154 puan) tarafından
Benim oğlum da 5 yaşında sadece ekmek almaya giderken evde bırakırım fırın 20 metre ilerde olduğu için. Markete filan gidecek olsam bile bırakmam asla çok da meraklı değildir herşeyi kurcalamaz ocakla çakmakla filan oynamaz mesela ama yinede ben birakmama taraftarıyım 
0 oy
önce (2,818 puan) tarafından
5 yas bence tek basina kalabilecek bi yas degil
0 oy
önce (2,389 puan) tarafından
VAlla ne yalan söylim sen sanki 5 yaşında ki çocuğu evde tek bırakıyorsun gibime geldi acaba hata mı yapıyorum gibisine kaç yaşında tek bırakılır gibi soru sormuşsun ben aniden öyle hissettim valla. Eğer ki öyle bişey yapıyorsan sakın yapma 5 yaş demek çok çok küçük bir yaş demek 
Yok bırakmıyorum da evde bile 5 dakika sesini duymasam yanına gidiyorum herkes yanlış anlamış galiba kaç yaş gibi bırakılır diye sormuştum
0 oy
önce (798 puan) tarafından
5 yas cok kucuk hem yalniz hissedip aglayabilir hem birseyleri merak edip ortaligi dagitir yakar basina bi iş acar kesinlikle olmamasi gereken bir sey 
0 oy
önce (201 puan) tarafından
13 yaşında tek gece bile kalır biz köye gidince 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
7 cevap 166 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy