0 oy
162 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından

İyi akşamlar:) 

Malesef ki kızımın bakıcısı işten ayrılıyor sebebi şu ki yılbaşı akşamı onu masaya davet etmemişiz... 
Kızım daha uyumamıştı ve o da onun yanında kalması gerekiyordu daha yılbaşından önce onunla bu konuda anlaşmıştık ama istemiyor malesef ve kararı kesin çıkıcak zorla tutamam 
Yenidoğduğu an'dan o bakıcıyı görüyor ve ona alıştı yeni birine alışır mı? Ya da nerden bulucam ben ona güvenecekmiyim? Eski bakıcı eşimin iş arkadaşının eşiydi o yüzden güvenim vardı şimdi ne yapıcam? Sizin tanıdığınız güvendiğiniz birileri var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Canım alışır neden alışmasın ki bende bakıcılık yaptığımda bırakmıştım aniden daha sonra yeni bakıcı bulmuşlardı yani alışıyorlar merak etme, önemli olan güvenilir birini bulmak.Bende guvenebilsem yarım gün cagirirdim ne yazık ki kimseye güvenemiyorum.Bende bakıcılık yaptım çocuk gelişimi okudum bir hocamın çocuklarına bakıyordum,valla kendim gibisini bulsam okey ama benim gibisini zor bulurum gibi geliyor:D

önce tarafından
İşte bende güvenmiyorum o kıza güveniyordum o da asla güvenimi boşa çıkartmadı artık istemiyor ne yapa bilirim ki? İnternetde var ama yine de bilemiyorum:((
Canım mutlaka vardır yani çok çalışmak isteyen insanlar var inşallah bulursun
önce tarafından
İnşallahh
Biliyorum zor ama karamsar da düşünme iyi insanlar var unutma:)
-Reklam-
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Ne değişik insanlar var yahu. Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor sanırım. Doğduğundan beri o olduğu için kendini bir halt sanmış Rabbim iyilerle karşılaştırsın 
önce (17,884 puan) tarafından
Ben bu konuda şanslı idim oğluma dokuz aylıktan 2.5 yaşına kadar bakan abla aniden taşıdı apartmanda oturan orta yaşlı bir ablaya baktırıyorum şükür güvendiğim biri ile anlaşabildim ama çok zor bir şey birini yeniden tanıyıp güvenmek
önce tarafından
26yaşındaydı
önce tarafından
Evet birde kızımın seveceği ne malum? 3yaşında ona alıştı
İyi birileri mutlaka vardır ama kötüyü çekerim diye korkuyorum
önce (5,496 puan) tarafından
Cocugunuz kucuk degilmis 3 yasindaymis. Krese gondermenizi tavsiye ederim. Evde bakici ona verimli olmayacaktir. Kendi yas gruplari ile sosyallesmesi gerek.
önce (2,813 puan) tarafından
Katılıyorum yeni bir bakıcı aramaktan kreşe gidebiljr gibi gelişimine yardımcı olur sizin de aklınız kalmaz çok fazla
0 oy
önce (2,577 puan) tarafından
Pardon da sebebi ne kadar komik boyle :)) sen o cocuga bakmakla yukumlusun, diger seylerden onaneymiş. 

Bence boyle degisik dengesiz birinden kurtulmussunuz, Allah daha iyi merhametli birini denk getirsin. Cocuklar alisir, onemli opan guvenembilmeniz
önce tarafından
Bana da garip geldi zaten eşim eşiyle konuştu yok istemiyorum dedi başka birşey demedi
3senedir çalışıyordu kızım konusunda asla yanlışını görmedim hep yardımcı oldu bana ama şimdi
önce (2,577 puan) tarafından
Günahını almal ostemem ama bana bahane gibi geldi, cikar kokusu
önce tarafından
Artık orasını bilmiyorum tek odağım güvenilir birini bulmak
0 oy
önce (642 puan) tarafından
3 yasındamı cocugun krese neden vermiyorsunuz ..bakıcıyla ugrasılmıyor..güvenli bir kres daha iyi degilmi.ne iş yapıyorsunuz
önce tarafından
Eşimle birlikte ben tek başıma bu masrafların altından çıkamam bazı aylar yalnız o veriyordu ben diğer işleri hallediyordum
Cherry bnde aynısını düşündüm fkt diyemedim anne baksa daha iyi
önce tarafından
O zaman sadece kocam çalışıcak ve tüm yük tüm masraflar ona düşücek haksızlık olmaz mı?
önce (5,023 puan) tarafından
Iyi de @nazz0816 zaten senin çalıştığının bi anlamı kalmıyor ki. Başöğretmen veya uzman öğretmen değilsen ortalama maaşın belli. Sana kalan eeeeeen fazla 10 bin. Onu da okul için yaptığın kişisel alışverişe sayarsın.
Demem o ki bakıcı ararken bu kadar abartılı fiyatlar konuşmayın bence,en fazla asgari ücret olur yani. Sizin iyi niyetinizi suistimal etmişler bence.
Bncede asgari ücret neyine yetmiyor...bulmuş sizin gbi iyi niyetliler i.bn özel krese verdim 15aylık ocakta 21 bin oluyor...cocugunu koleje ver okadın bakmasın daha iyi.en fazla asgari ücret verin
0 oy
Cocugunuz 3 yasindaymis krese vermenizi tavsiye ederim. Evde bakici verimli olamaz. Cocugunuzun yas gruplari ile sosyallesmesi lazim. Kis gunu evde cok sıkılır.
Cocugunuzun yas gruplari ile sosyallesmesi lazim :)
önce tarafından
Lazım ama bakıcıyıda aklıma soktum:(
Malesef kıskanç bir çocuk fazla gürültü sevmiyor babasına diğer çocukların(kuzenlerinin) sarılmasını istemiyor şimdiden kendi kriterleri var
Anliyorum tabi her cocugun karakteri kucukten belli olur. Ama bunlari asmaniz lazim.
Benim ki de dokunulmaktan hic hoslanmaz,ozel alanina girilmesini sevmez yani kendi oynadigi alana kimsenin girmesini mudahale etmesini sevmez. Ama krese gidince bazi seyler kolaylasti.
önce tarafından
İkisi aynı anda olsa fazla olmaz mı? Hem kreş hem bakıcı aynı anda
İmkaniniz varsa tabi daha iyi olur. Oglene kadar kres,ogleden sonra bakici. Oglen uyuyosa eve gelir uyur dinlenir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Banu.28 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sunflower (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...