0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
İki haftadır rahatsızım ustune reglim halsizlikte var  çocuklarla zor yetiniyorum eşimle tartıştık.dedim ayda bir eve temizlikçi alayım yapamıyorum çocuklarla dedim.bana dediği şey o kadar terbiyesizce ki dilim varmıyor söylemeye.annemlere uzağım destek olacak kimsem yok .kendisine destek olmuyor hasta hasta temizlik uykusuzluk yorgunluk mahvoldum iki gündür farkında olmadan çocuklara kızıyorum tahammülümüz azaldı.ya şu eşine kıyamayan adamları nasıl buldunuz gerçekten çok isterdim eşimin gözümün içine bakmasını kiyamamasini.Bir dediği.i ikiletmemesini ama maalesef benimki tama tersi çok moralim bozuk canım sıkkın 

9 Cevaplar

0 oy
(7,531 puan) tarafından

İyileşince temizlersin aman bosver

-Reklam-
0 oy
(375 puan) tarafından
Zor iş Allah yardımcın olsun 
0 oy
(726 puan) tarafından
Bırak b.k içinde kalsın ev. Senin canından önemli dgeil. Yemeğini falan da yapma . Aklı başına gelsin. 
0 oy
(780 puan) tarafından
Kiz valla çoğu kişi bu dertten muzdarip yanlız değilsin çocuğunla kendinle ilgilen bırak iyi hissettiğinde yaparsın 
0 oy
(17,978 puan) tarafından
Temizleyemiyorsan bırak öyle kalsın beş yıllık evlilik deneyimimin vardığı nokta mükemmel olmaya her şeye yetişmeye çalışma erkekler zaten mükemmel eşi hak etmiyorlar 
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Temizleme canım b ok içinde otursun
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Rahatsizsan yapma canim yapinca kiymetli degil hizmetci oluyosun. Biraz pis otursun o zaman gorur. Bu kadara yetiyorum de cik isin icinden.
0 oy
tarafından
Bosver bende hasta hasta temizlik uaprigimi bilirim zor bisey 
0 oy
(646 puan) tarafından
Canınızı sıkmayın lütfen beterin beterin var hayırlısı olsun....Ben iki küçük bebeyle calıştıgım halde adam takıntısından ewe yardıma kimseyi aldırmıyor.. Yani ücreti kendi maasımda. Versem bile..bide ev dağınıksa dır dır ediyor...bnde gücümün yettiği kadar...oyüzden cok da prensipli olma pis kalsın ....pis...

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 552 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
+4 oy
30 cevap 668 göst.
0 oy
7 cevap 485 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,631 soru

12,278,951 cevap

37,819 kullanıcı

Kategoriler