+1 oy
106 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,616 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar. Bebeğim biraz hastaydı doktor 2 ayrı antibiyotik yazdı ve elhamdülillah iyileşti. Vermiş olduğu süre 6 Ocak ve 8 ocağa kadar. Bu zamana kadar 4 gün kullandık ve artık vermek istemiyorum. Süreyi doldurmasam sorun olur mu sizce? Aranızda bebeği iyileşip hala devam eden ya da bırakan var mı?

5 Cevaplar

+1 oy
önce (12,612 puan) tarafından

doktor ne kadar dediyse o kadar kullan. erken bıraktığında genelde hastalık tekrar eder. bırakmışken en baştan bir antibiyotik daha kullanmak zorunda kalabilirsin. çünkü tam anlamda iyileşme değil bu

az vermek isterken daha çok vermek zorunda kalkıyor genelde erken bırakıldığında
önce (1,616 puan) tarafından
Öyle mi :( sağol canım.
-Reklam-
+1 oy
önce (3,843 puan) tarafından
Ne kadar dediyse o kadar iç kesme yarıda çünkü iyileşme belirtisi gösterse de tam olarak mikrobu atmamıştır vücudu daha da katlanarak ilerler Allah korusun . Bence ne kadar dediyse içir hiç bir zaman verilen süre dışında bırakmadım ne kızıma ne kendime 
Öyle edeceğim canım. Tekrar hasta olmasında inşaAllah.
İnşaallah çocuklar hasta oldu mu anne perişan oluyor
Öyle valla. 2 gün hiç uyumadım diyebilirim ama en kötüsü bu olsun. Allah evlatlarımıza hep sağlık sıhhat versin.
Amin canım inşallah
0 oy
önce (573 puan) tarafından
Kardeşim doktor dedi ki sakın yarıda bırakma antibiyotiği o daha zararlı çünkü vucuduna tam etki etmiyor daha çok hasta edermiş
Yaaa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim. Bırakmayayım o zaman. :( hastalığı da hafifti aslında. Boğazları az kızarmış dedi biraz da grip dedi 2 ayrı antibiyotik yazdı ve verdiği süre 10 gün.
önce (573 puan) tarafından
Doğrudur bitirin diyorlar genelde
Öyle yapayım o halde canım, sağol.
0 oy
önce (4,354 puan) tarafından
Sen dıştan iyilesti sanirsin ama içte bi virus bi enfeksiyon gecmemistir bilemezsin. Doktor da ona göre bilir verir. İlla kesmek istiyosan yine doktoruna danis kendi bildigin gibi kesme bence :(
Kesmicem canım.
önce (4,354 puan) tarafından
Gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,036 puan) tarafından
İstememe sebebiniz nedir mutlaka tamamlanmalı eğer çocuğa alerji vs ya da ciddi yan etki yapmadıysa
Yok yapmadı elhamdülillah. Antibiyotik somumla iyi bir şey olmadığı için istemedim ama bitireceğim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
23 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,310 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...