0 oy
182 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,773 puan) tarafından
Memnun kaldınız mı ciltte ne gibi bir değişiklik oluyor sarkmalar toparlanıyor mu 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,794 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gençlik aşısını bilmemde iksiri olarak...herkesi fazla Gale almamayı biliyorum....
(7,773 puan) tarafından
Yok öyle bir şey tatlım. Peki herkesi fazla kaale almıyorum derken mantık yürütemedim kusura bakma ne anlamda dedin. Gençlik aşısı hakkında yorum yapanları mı?
(1,794 puan) tarafından
Yok hayat bakışı olarak dedim ...herkesi çok ciddiye almam .... Verdiği fikir aklıma yatmiyorsa sesizce uzaklasirim kendimi yormadan ..bu hale almamakdir...
(7,773 puan) tarafından
Anlıyorum.....
(1,794 puan) tarafından
Deneyin..belki dizide iyi gelir ..
(7,773 puan) tarafından
:))))
-Reklam-
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Gençliğin aşısıda mi varmış bekliyim 
(7,773 puan) tarafından
Bende yeni öğrendim
0 oy
(935 puan) tarafından
Her yaşın güzelliği ayrı o ne öyle yüz 20 lik vücut 40 50 çok komik duruyor yüzde oluşan her çizgi saçında çıkan her beyaz tel kişinin yasanmisligidir 
(7,773 puan) tarafından
Benim ki biraz erken başladı ya vücudum gayet güzel yüzüm sarkmaya başlamış yaşım daha 32
(935 puan) tarafından
Soğuk suyla yüzünü yıka ve gül suyu ile cildini temizle
(7,773 puan) tarafından
Bunu yapıyorum aslında ama sanırım benim sıkıntım az su içmek
(935 puan) tarafından
Az su tüketiyirsan ondandır su cild3 canlılık parlaklık verir
0 oy
(2,045 puan) tarafından

Ne kadar sağlıklı acaba :(

(7,773 puan) tarafından
Bilemiyorum yaptıranlardan dinlemek lazım
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Ben yaptırıyorum ve çok memnunum. Hangi yaşta kalmak istersen o yaşta başlaman lazımmış ben emzirme biter bitmez başladım :)) 
(7,773 puan) tarafından
Yüzümde sarkmalar olmaya başlamış toparlıyor mu acaba
(2,436 puan) tarafından
Ona doktor yorum yapar en iyi. Bende etkisi oldu çok şükür. İyi zamanda gelmişsin dedi doktor.
(7,773 puan) tarafından
Sağ ol canım hangi doktora gitmek lazım estetik mi devlet yapıyor mu acaba ücretli
0 oy
(17,289 puan) tarafından
Öyle şeyleri çok takmam ben ya. Bedava verseler kullanmam büyümekten ve yaşlanmaktan korkmuyorum. Saçımdaki beyazları görünce bile sevinirim. Ben mi tuhafım yoksa benim gibi olan var mı bilmiyorum?  
(7,773 puan) tarafından
Estağfurullah canım neden tuhaf olasın elbette kendisini hayatın akışına bırakanlar da var. Ben yıllara meydan okumayı tercih edenlerdenim:)
(17,289 puan) tarafından
İşte herkesin tercihi farklı. Rabbim uzun yıllar yaşayacak ömür versin :)
(7,773 puan) tarafından
Amin sağlıcakla inşallah
0 oy
(34 puan) tarafından
İstediğin yaptir canisi belli bir zaman sonra yüz eskiyor ve daha da kötü gorunum alıyor bizzat çevremde çok örneği var aslaa doğal durmuyo ben yapayım diye bagiriyo cevremdekiler
(7,773 puan) tarafından
Yaaa botoks veya dolgu gibi mi duruyor ben daha farklı bir işlem diye biliyordum.
(34 puan) tarafından
İnanki bilgim yok canım hiçte sormadim ama şikayet ediyolardi hep

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 447 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
44 cevap 929 göst.

409,029 soru