+1 oy
327 göst.
önce Aile kategorisinde (327 puan) tarafından
Esim arkadaşının evine gittik.  Karısı çok iyiydi Allah var yedik içtik.  Neyse eşi bize gelirdi bazen namaz kılmak için eşimle dışarı çıkacakları zaman ayda yılda 1. Neyse bu instgram ekliydi bende hiksyelerime bakmiyordu.  Bende çıkarttım bunu

Kocası eşimi davet etmiş sizce gitsem mi

14 Cevaplar

+7 oy
önce (10,262 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Hikayelerime bakmıyordu çıkardım kısmına güldüm sadece 
önce (2,812 puan) tarafından
İki kere okudum bende yanlış mı anladım acaba diye sidhdh
-Reklam-
+4 oy
önce (2,546 puan) tarafından
Bende bircok kisinin hikayesine bakmiyorum, o kisileri sevmiyorum anlamina gelmiyor. Kusura bakma ama millet senin hayatini merak etmiyor diye silmek biraz sacma değil mi? Yine iyi davet etmis senin bu hareketinin ustune
önce (2,812 puan) tarafından
Çıkarttığıni bile fark etmemiştir bence shhdsh
+2 oy
önce (7,793 puan) tarafından
Yaşın kaç senin ☺
önce (3,301 puan) tarafından
Ay kahkaha attım affet hülya:D
önce (7,793 puan) tarafından
Kahkahaların bol olsun bacım ☺♥️
önce (3,301 puan) tarafından
Amin amin cümlemizin ❤️❤️
önce (520 puan) tarafından
Hafsa ne yaptın görüştünmü
önce (4,620 puan) tarafından
Yok dönüş yapmadı maalesef :(
+2 oy
önce (19,427 puan) tarafından
Postlarindan ve yorumlarından anlıyorum ki dünya senin etrafında dönüyor zannediyorsun. 
Sanki çevresindeki herkesi kendinden uzaklaştırmaya yeminli gibi
önce (168 puan) tarafından
Kızdan negatif enerji aldıysam evine gitmem eğer öyle bir şey hissetmiyorsam Instagram‘dan da çıkarmam tezat bir durum
Hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canım sıkılıyor kişisi
önce (17,781 puan) tarafından
Hikayeleri de postları gibiyse muhtemelen sessize almıştır :)
Ahshsh
+1 oy
önce (255 puan) tarafından
Hikayelerıme bakmıyordu ve gitsem mı alakasını sorguluyorum şu an:⁠-⁠) istiyorsan git canım
+1 oy
önce (626 puan) tarafından
zaman ayirip da storylerime kim bakiyor kim.bakmiyor aklimda tutamiyorum valla sana helal olsun ben de cogu kisininkine bakmam mesela cunku bakamam sayfalrla falan 730 kisiyi takip ediyirum illaki bakamadiklarim oluyor bazi gunler hic aktif olamiyorum mesela girmiyorum bile buraya da donem donem aliskanlik oluyor elim gidiyor surekli kadin belki cok aktif degildir sosyal.medya konusunda yani bu nasil bir takinti cok ilginc ilk kez karsilasiyorum asiri kompleksli bi hareket bence bu insanlari boyle kolay hayatinizdan cikarabiliyorsaniz helal olsun yani iyilik kotuluk olarak ayirmanizi tavsiye ederim cunku bu turlusu komediye giriyor 
+1 oy
önce (7,696 puan) tarafından
Hikayerine bakmıyor diye insan mı silinir bu kadar kolay mı yani ben olsam seni bir daha evime davet etmem. Bence gitme ayıbın büyüğü sende 
+1 oy
önce (3,183 puan) tarafından
Bence gitme o kadına yazık yani 

Şahsen ben olsam çağırmam seni 

Sırf hikayelerime bakmıyor diye beni sileceksin bende seni cagiracagim öyle mi 

Yok öyle bi dünya 
+1 oy
önce (2,006 puan) tarafından

Şaka gibi resmen:pouty:

+1 oy
önce (17,781 puan) tarafından
Instagram'dan sildiğin insanın evinde oturup yiyip içip nasıl sohbet edeceksin sadece merakımdan soruyorum 
0 oy
önce (1,732 puan) tarafından
Evine gidip iyi hoş karsiladiysa giderdim..✓insgramdan hikayelere bakar bakmaz bana çok radikal gelmiyor bu fikirler...
önce (327 puan) tarafından
Niye o zaman takiplesmenin alemi yok
önce (1,732 puan) tarafından
Cokda onemli deilki sosyalmedya değer mi yani ?restlesmene  evine gidmissin iyi davranmissa bitmisdir...benim için  sordun cevab verdim hepsi bu ..
0 oy
önce (168 puan) tarafından
Sadece hikayelerine bakmıyor diye kız Instagram’dan sildiysen kesinlikle fark etmiştir ben olsam gitmezdim sadece bakmıyor diye değil kızı sevmediğini düşünüyorum
önce (327 puan) tarafından
Valla doğru gitmem
0 oy
önce (4,724 puan) tarafından
Sosyal medya bu kadar takılmayın bence bakmak zorunda değil örnek veriyorum benim Instagram var arada sıra hoşuma giden manzara cart curt paylaşırım ama kim baktı dahi diye bakmam  çünkü yemek sayfalarını yada gündemden çabuk haberim olsun falan diye sosyal medya kullanıyorum başkalarının hayatı beni çok alakadar etmiyor atarlı sözleri kocişim ile kahve keyfisi falanlar filan sahte paylaşımlar hoşuma gitmedigi için bakmıyorum
0 oy
önce (1,121 puan) tarafından
Ay cok güldüm gerçekten. Hikayene bakmıyor diye takipten çıkarmak :) Aklında nasıl tutuyorsun kimin baktığını ona şaşırdım. bence bu yaptığından sonra gitme evine

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 130 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 587 göst.
7 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 426 göst.