0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar yüzünü kaşımaktan yara etmiş sudocrem sürsem olur mu

3 Cevaplar

0 oy
(5,305 puan) tarafından
Sudocrem genel olarak önerilen bir krem değil içeriğinden dolayı. Yüzü neden yara oluyor yani niye kaşıyor egzama falan mı var? Önce sebebini öğrenip sonra ona göre krem kullansan daha iyi olur 
(70 puan) tarafından
Biranda ilk defa oldu yarın hastahane gidecem ama gece rahat uyusun diye demiştim kaşıntısını alır diye
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Msutela kullanabilirsiniz atopik ciltler için olanı rahatlatır bebişi
(70 puan) tarafından
O ne demek canım ilk defa başıma geldi böyle birşey
(65 puan) tarafından
Ciltte genellikle kırmızı, kaşınan lekeler ortaya çıkar.
Atopik dermatit, ciltte şiddetli kaşıntıya neden olabilir. ...
Cilt genellikle kurur ve pul pul dökülebilir.
İlerleyen durumlarda, ciltte kabarcıklar, sızıntılar ve su toplaması gibi belirtiler ortaya çıkabilir.
(70 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok beyaz bir çocuk çiğköfte yedi ondan mı oldu anlamadım ilk defa başıma geldi
(65 puan) tarafından
Bu konuda pek bir fikrim yok isterseniz yarın doktora veya sağlık ocağına götürün en olmadı
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Sebep ne ? Kafana göre krem kullanma canım  atopik ciltse onun kremi var ve dikkat etmen gereken şeyler var. Benim oğlumun kolu ve bacağı öyle. Deterjan, banyo lifi, sıcak su ile banyo, havası kuru oda hepsi yasak
(70 puan) tarafından
Canım daha önce hiç olmadı dün çiğköfte istedi 6 yaşında yedi sabah taşındı kızardı yüzü çok beyaz bir çocuk birde tam hastahane gidecektim düzeldi yüzü iki saat içinde bende gitmedim iki çocukla uzakta hastahane şimdi tekrar oldu anlayamadım neden öyle oluyor
(1,920 puan) tarafından
Alerji olabilir canım.  Benim oğlumda da olmuştu birkaç saate geçti. İçinde dokunacak bir şey mi vardı acaba. Baharatlardan falan olabilir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 313 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 742 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde fatmazarif (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 138 göst.
23 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (30 puan) tarafından soruldu

409,792 soru

12,319,987 cevap

38,933 kullanıcı