+1 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
En son 9 Kasım'da regl oldum.bugun gecikmenin 24. Günü.8 aylık kiizm var.hayatim boyunca kızken bile hep gecikmem olurdu.ama bu sefer ,25 gün oldu .geril çekilme prezervatif ile korunuyorm .yani ikisini aynı anda uygulamadim yalan yok.hamile olma ihtimalim var mı test yapmadım henüz.sundan on gün önce .lekelenme tarzında kanama geldi siyah siyah.bikac gün lekelenme sürdü ama regl değildi.umarim degilimdir

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,843 puan) tarafından
Yüksek ihtimal olması kuzenim öyle kalmıştı onda da leke şeklinde gelmişti öyle gitmiş doktora hamile çıkmış 
önce (109 puan) tarafından
İnşallah degilimdir
önce (3,843 puan) tarafından
İstemiyor musun
İstemiyorum.kizim daha 8 aylık.yaprim test değilim coksukur
-Reklam-
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yontemi degil maalesef. Hamile kalmis olabilirsin, test yapilacak mecburen
0 oy
önce (2,565 puan) tarafından
Her çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatifinde etkili olması için ilişki hiç başlamadan takılması gerekiyor, boşalma öncesi değil. Çünkü erkeklerin zevk suyunun içinde de sperm var ne yazık ki. Test yapman gerekiyor mecbur, hamile olabilirsin
Yapacam bugunn
0 oy
önce (9,926 puan) tarafından
Yüksek bir ihtimale hamile olabilirsin geri çekilme ile korunmussu 
Evet cnmm
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Maalesef etkili bir korunma şekli tercih etmemişsin o yüzden hamile olma ihtimalin var tabiki 
Umarım değilimdir bugün test yapacam.bakalimm.25 gün gecikme normal değil hiç.ikimci regl tarihim geldi cnku
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Üzerinden baya geçmiş bence test yapın benimde 5 gün gecikti bugün 6. Gün hayla olmadım dün ilişkidrn slmra  sadece silince açık pembe kan geldi bidaha olmadı
Bugün yapacamm

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 349 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde nur2525 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Narin Can (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.
3 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu