0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Günaydın hanımlar hayilri kandiler inşallah size bı sorum olacaktı benim iki oğlum var şuanda hamile deyilim ama ikinci oğlumu 4 yaşında Onu dogruktan beri rüyamda sürekli erkek bebek doğurdumu görüyorum dün gece yine gördüm hata bu sefer kucağima verdiler bebeyi  Neden acaba hep aynı ruyalar ..

3 Cevaplar

0 oy
(2,886 puan) tarafından
Çünkü bu konu siz farkında olsanız da olmasanız da sürekli zihninizin gündeminde. Rüyalarla size işaret veriyor, "selaam ben senin hamilelik düşünceniim, sende çok etki bıraktım sürekli rüyalarındayım" diyor. Rüyalarımızı çok büyük ölçüde bizim zihin telaşımız belirler. O yüzden çok da anlam yüklememek gerek.
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Öylemi ya bende bir kaç kişiden rüyanın tersi çıkar diye duydum o yüzden sormustum
0 oy
(1,174 puan) tarafından
bence kız çocuk istiyor ama olmayacağını düşünüyorsun
(1,174 puan) tarafından
hassas bir konu tabi :) 3. evlat istiyorsan yap derim ama sadece kız olsun diye istiyorsan girme o yola derim. erkek olursa belki istemeden kötü davranırsın falan
(13 puan) tarafından
Ayenn siz çok doğru konusyosunuz hercekten resmen aklımı okuyorusunuz Öyle bende düşünüyorum iki oğlum oldu için 3 erkek olursa acaba seve bilecenmi diye düşünüyorum evlat ama insan hep sever de düşünüyorum
(1,174 puan) tarafından
yani benim iki kızım var. şuan 6 haftalık hamileyim (henüz kalp atımı bile duymadık) yine kız olursa çok severim. erkek olursa da farklı olacağı için heyecanlanırım. 3 erkek olsa tabi belki zor olurdu bilemiyorum ama ben yine de isterdim sanırım 3.yü.. kişiye göre değişen bi durum tabi. iyi düşünmek gerek. 3 çocuğa da aynı sevgiyi verebilmek çok önemli. misal kız oldu diye 3.yü diğerlerinden daha çok sevmek de tehlikeli. ya da tam tersi. benim için mesela 3. erkek olsa onu daha çok sevsem sorun olur..
(13 puan) tarafından
İnşallah Rabim size birde erkek evlat verir Ben bu düşüncelere Nerey varacami bilmiyorum ben doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay adetim gecikti test aldım çift çizi çıktı aa ben hamileyim dedim em seviniyor hemde üzgün gibi oldum eşim çok sevindi tabi çünkü benden daha fazla kız cocu istyor tık tok falan baktinda biyerde görse hemen gösteriyor bak ne güzel falan diyor neyse doktordan randevu aldım tam gidiyorum Allah'ım inşallah gebe olamam gececi bir hastalikitr dedim  Başka bişey dilesem acaba olacakmiydi bebek yokmuş Kist mis Bi rahatlmaa geldi ki bana hiç düşünmedim kist iyimi kötümü
(1,174 puan) tarafından
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 81 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy