+1 oy
59 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,618 puan) tarafından
Günaydın kızlar bu aralar kızim gün içinde çok agrasif herşeye ağlıyor herşeyle kavga ediyor inatlaşiyor. Birde gece uyanmalari başladı ağlıyor uykulu uykulu söylenir istemiyorum yapmıyorum içmeyecem falan diyor. Soruyoruz bi yerin mi ağrıyor diyoruz yok ama uyuyunca aynı. Bu gece sabaha kadar öyle uyanıp ağladı. Bu yaşlarda rüya görür mü acaba başınıza geldi mi. Sabah konuştuk gözünü kapatınca ne görüyorsun falan dedim korkuyorum dedi ama neyden korktuğunu söylemedi. Ne yapabiliriz bu durumda 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Surda bekleyeyim benimkide bu halde hortlak gibi olduk bizde...
-Reklam-
+1 oy
önce (1,296 puan) tarafından
Canm telefonla oynuyor mu belki orda izleyip korktuğu etkilendiği şeyler oluyordur 
önce (2,618 puan) tarafından
Normalde vermiyoruz tv de sadece trt çocuk izliyor. Sadece yılbaşı gecesi dışarda olduğumuz için telefon verdik bu gece böyle oldu. Eşime bende söyledim ama bi kere izlemekle olur mu dedi
+1 oy
önce (7,720 puan) tarafından
Benimki de aynı 2 buçuk yaşında sabah 5 buçukta uyandı bir türlü uykuları düzene girmedi kalkıyor ağlıyor söyleniyor kendi kendine. Ben karar verdim artık elime telefon vermicem bakalım belki izlediği şeylerden etkileniyordur. İzlediklerini de hep kontrol ediyorum korkutucu bir şey de yok ama nedendir başka bir şey aklıma gelmiyor 
Bizimki telefona bakmıyor ki
Ben kendi çocuğum için yorum yaptım telefondan kaynaklı demedim ki zaten akıl yürütüyorum sadece. Şimdi teli kesiyorum düzelmezse başka şeyler deneyeceğim
Bak bir de nazar olabilir. Ne zaman kızımı paylaşsam bir yerlerde o gün huysuz oluyor.
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Çocuğunu uyuturken sohbet et öncelikle ona konuşma fırsatı ver gün içinde onu üzen neler olduğunu sor zihnini boşaltmaya çalış kitap oku besmele çektir Allah'ın adını andır ayetel Kürsi oku sen mışıl mışıl uyurken Allah seni korur kollar de güven hissettir ona sen gündüz ona kızıp kirdiysan özür dile gönlü kırgın kalmasın uyurken elimi tutabilirsin yanında hisset beni diyebilirsin gece uyanıp huysuzlarinsa bir yudumda olsa su ver sakinlesmesi için yanında istersen uyurum de iletişimini yüksek tutmaya çalış cocugunla 3 buçuk yaşında kızım maşallah taş gibi uyur 1 buçuk yaşında kızım uykumu zehir eder 
Uyurken ya ben ya babası yanında oluyoruz zaten her zamana konuşarak uyur gün içinde ne yaptığıni anlatir. Gün içinde kizdiysam niye kızdığımi söylerim özür dilerim öyle uyur ama bilemedim
önce (47 puan) tarafından
Uyurken dualar oku ona gün içinde bazen bizler gormesekte çok saçma çizgi film falan izliyorlar etkisinde kalıyor olabilir
0 oy
Post yukarı 
0 oy
önce (1,115 puan) tarafından
Ekran izlediyse gördüğü birşey onu korkutmus olabilir. Veya gece terörü olabilir. Bu konuda Pedagog Adem Güneş'i dinlemenizi tavsiye ederim
Teşekkür ederim bakayim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Azrasudd (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.