+1 oy
68 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Daha 32. Haftadayım tavsiyelerinizi ihtiyacım var neler yapmalıyım 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kafa aşağıda popo yukarıda yatmak ışık ve ses metodu işinize yarayabilir ama yapmadan önce doktorunuza danissaniz iyi olur
-Reklam-
+1 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Benim kızımda o harftalarda  testi bana dediler yeri girgila bide eğilerek namaz kılıyordum 33 harftada kontrole gidince düzelmişti cnm 
önce (47 puan) tarafından
Doğumda ters dönmesi sıkıntı çıkarmaz mı sonuçta bir kere ters donduyse yine döner doktorlar omu nasıl ayarlıyor acaba bendede ters duruyo rahim seklimden dolayı
Ters ise sezaryen doğum oluyor cnm son güne  kadar bekliyorlar ona göre karar veriyorlar benim kızda tersdi  39 harftafa dönmüştü normal doğum yaptim
Darısı başıma inşallah benimdurumum farklı rahim şeklim  farklı rahat dönemiyor
Senin büyük ihtimal doğumun sezaryen olur cnm
Hayırlısı
+1 oy
önce (11,367 puan) tarafından
Benimki de tersti canım 39. Haftada döndü hiçbir şey yapmadım 
0 oy
önce (44 puan) tarafından
Benimki de tersti ama hiç bir şey yapmadım. Yani belli bir hareketler varmış ama bana her zaman riskli gelmiştir denemedim bile. İnşikak süresi önerilmişti. Benim kendiliğinden 37. Hafta da döndü 
0 oy
Benimde rahim seklimden ötürü ters nasıl doner
0 oy
önce (330 puan) tarafından
Benim bebegim 39 haftaya kadar makat gelişiydi kendiliginden döndü bence endişelenmek için biraz erken
Katılıyorum buna bide nasipten öte yol yok gerçekten benimde tersti son kontrolde döndü 39da ama yine nasip değilmiş sezeryan oldum:)
önce (330 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben geçen hafta doguma gitmiştim kadının birisi normal dogum sancılarıyla gelmişti bebegin pozisyonu falan iyiymiş dogumda boynuna kordon dolanmış acil sezeryana alındı mesela dogum bu ne olacağı belli olmaz akışına bırakmak gerek  :)
Aynen öyle canım sağlıkla büyüt sende inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 94 göst.
0 oy
14 cevap 129 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...