+1 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,439 puan) tarafından

Bi zararı olmaz herhalde dimi daha evvel hamile İskenderun kullanmıştım düşük tehdidi için . Şimdide tatil planımız var adet olma ihtimaline karşılık bu ilacı kullanayım diyorum bi kaç gün hapını adı şu

image

4 Cevaplar

+1 oy
(3,992 puan) tarafından
Doktora danışmadan hiç bir hormon içeren ilacı kullanma derim 
-Reklam-
0 oy
(884 puan) tarafından
adet kanamasını erteleyebilmek için adet gününden en az 4-5 gün önce ilaca başlamak gerekiyor. Eğer ilaç adet gününe 1-2 gün kala başlanırsa kanamayı geciktirme etkisi elde edilemeyebilir. Primolut–N, Tarlusal, Lutenyl, Duphaston bunlardan birini kullanabilirsinis. Genelde adet tarihini değiştirmek için kullanima uygun bunlar. Kalıcı hormonal probleme yol açmazlar. İleri dönemde yumurtlama bozukluğu veya çocuk sahibi olmada hiçbir olumsuz etkileri yoktur. Kilo almaya neden olmazlar. İlacın bıtrakılmasından sonra oluşan kanamaya göre yeni adet düzeni şekillenir. İlaç kullanıldığı dönemde şişkinlik, kabızlık, gerginlik nadiren başağrısı, sinirlilik hali yapabiliyor bu etkilerin hiçbiri kalıcı değil. İlaç kullanımı bittikten sonra bu yan etkilerde geçer. Bazen lekelenme yapabiliyor
(1,439 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim Ben de böyle bir cevap bekliyordum bakayım yine duruma göre kullanayım artık.
(884 puan) tarafından
Rica ederim :)
(1,439 puan) tarafından
Canım sen cevap vermiştin sorduğumda da bir şeyi merak ettim bu İlacı sabah öyle akşam yerine sabah akşam kullansam yan etkileri olma ihtimaline karşı bir de bu yan etkileri herkes de oluyor mu Nadir mi acaba
0 oy
(5,386 puan) tarafından
Beni sisirmisti ve sonraki adetim cok sancili oldu 
0 oy
(2,043 puan) tarafından
ben hiç kullanmadım tatil için de hiç kullanmazdım açıkçası. doktora sormadan kullanmamalısın. 
(1,439 puan) tarafından
Ya işte bu aralar düzensizlik olduğu için ben de önceden ayarladığımız bir şeyi riske atmak istemedim Yoksa Hiç müdehale etmem şimdiye kadar hiç kullanmadığım bir şey ama o kadar para veriyoruz 4 günlük bir süreç termal'e gideceğiz Bir de tarihte sıkıntı olmazsa yine gerek duymam da işte bakalım pişman olmayız inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 113 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.

409,186 soru

12,298,206 cevap

38,380 kullanıcı

Kategoriler

...